pewnie też ktoś chce na siłę osłabić Twoją armieAlMalik pisze:To samo to znaczy co?Grolshek pisze:... To samo z przerzutami jedynek na impacty w rydwanach.
Warszawa. 04/30.11.2013, 2600 PKS, VIII Liga Rivendell.
Re: VIII Liga Rivendell.
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Dla ciebie dzień bez konfliktu jest dniem straconym ? Na pewno z tobą wszystko w porządku ?
A wracając do tematu to w kwestii PF i MP na impactach zagramy tak jak się będzie grało na Babicach żeby team Rivendell rósł w siłę a nie robił za zdziwione dzieci na masterach. Oczywiście jeśli w trakcie trwania ligi LS lub FAQ cokolwiek zmienią zmieniają się i zasady.
A wracając do tematu to w kwestii PF i MP na impactach zagramy tak jak się będzie grało na Babicach żeby team Rivendell rósł w siłę a nie robił za zdziwione dzieci na masterach. Oczywiście jeśli w trakcie trwania ligi LS lub FAQ cokolwiek zmienią zmieniają się i zasady.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Ja wszystko rozumiem tylko Ty mie powiedz jak się będzie na babicach grało.Grolshek pisze:....
Janus do Kasi: "To jest maska. 20:0. Ale taka lekka..."
A ja fioletowego pojęcia nie mam. Pogadam z Kudlatym, Tutajcem i Shino i zobaczę jak oni na to patrzą. Naprawdę za krótki jestem w kwestii zasad. I jest mi dokładnie wsio adno w tej kwestii.AlMalik pisze:Ja wszystko rozumiem tylko Ty mie powiedz jak się będzie na babicach grało.Grolshek pisze:....
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Grosiu, ten mail w pierwszym poście to dla picu jest czy planujesz na niego zajrzeć? 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Właśnie, bo master za pasem, jest wiele nowych pomysłów i idei, a czasu na złożenie rozpy mało, przesuniemy coś czas wysyłki rozpiski?
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
Nigdy w życiu. Ale fakt że pomysłów mnóstwo. A nie mówiłem że jeżdżenie na mastery sporo zmienia ? Ja własnie siedzę i klecę rozpę na nową poBabicką metę. Zobaczymy czy Arbiter ze Św. Barbarą mają racjęNever pisze:Właśnie, bo master za pasem, jest wiele nowych pomysłów i idei, a czasu na złożenie rozpy mało, przesuniemy coś czas wysyłki rozpiski?

Po rozmowach z LS Predatory Fighters z drugiego szeregu nie dodają ataku a rydwany emoelfów przerzucają jedynki na woundowanie z impactów. Co prawda ligowcy zgodni w tej kwestii nie byli więc do czasu wyjścia faq lub nowych uściśleń gramy jak powyżej.
Edit: 5 zgłoszonych rozpisek i 5x czysty chaos

Never pisze:do kiedy rozpy trzeba słać, bo nie wyczytałem tego na 1 stronie?
Zgłoszenia proszę wysyłać do 31 października do godziny 22:00 na adres: grolshek@gmail.com . Zgłoszenie zawierać powinno: Imię, Nazwisko, Nick i rozpiskę w formacie RST oraz numer telefonu kontaktowego.
Zgłoszeniem jest: wysłanie poprawnej rozpiski oraz wszystkich powyżej wymienionych danych. Nie modyfikuję przysłanych prawidłowych rozpisek.
Release the Przemcio!
mieści mi się 32 blunderbassów w rozpie i mag 4 poziom metalu oraz 2 fire. Ciekawe, 96 hitów z +1 do trafienia i ranienia. To się robi naprawdę ciekawe:D
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
Jako że głosowanie PKS własnie zostało zakończone informuję graczy HE i DOC iż Kairos i Teclis wybierają czary na poziomie rozpiski, BotWD na oddziale poza BSB skutkuje karą -100 pkt. a jeśli w rozpisce DOC widnieje Epidemius to każdy oddział demonów nurgla zabiera 50 pkt. rozpisce.