Gampowe Dożynki (26-27.10.2013)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Re: Babicki Master - Nie w Babicach (26-27.10.2013)

Post autor: Ziemko »

Jagal pisze:Nie rozumiem po co się tak przekomarzacie... Temat jest masterowy i naprawdę takie pitolenie jest żenujące. Pogadajcie sobie na privie lub zadzwońcie do siebie, ale nie zaśmiecajcie forum takim syfem.
Pogadam z Gniewkiem, zeby Cie troche utemperowal, bo nie poznaje kolegi :)

Btw. uwazam, ze format 2400 jesli EURO, bo tak jak pisal Barbara, pod ten format te ograniczenia byly robione.

P.S. JaceK gdzie z mojej wiadomosci wnioskujesz, ze jestem homofobem?

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Ziemko pisze:P.S. JaceK gdzie z mojej wiadomosci wnioskujesz, ze jestem homofobem?
Nie z wiadomości - wystarczy spojrzeć na tę myrdę z avatara.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Qc jak zwykle podziwiam i adoruję wręcz twoją pasożytniczą bytność na naszym forum. Wiesz w jednym mądrym filmie jeden mądry człowiek powiedział tekst, który chciałbym zacytować odnośnie twojej postawy, słabego trollowania oraz całkowitego braku klasy. Khm Khm : "W języku ludzi kulturalnych, nie ma słów dostatecznie obelżywych, aby opisać co o panu sądzę"
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Golona pojechał klasykiem http://www.youtube.com/watch?v=lKQFPahVfOs

Dobra, od tej pory wszystko co nie jest bezpośrednio związane z tematem tj: zgłoszenia, dojazd, ograniczenia nowych armii itp bez litości kasuję. Dymitr też się nie krępuj :wink:.
Obrazek

Awatar użytkownika
DiabliQ
Mudżahedin

Post autor: DiabliQ »

No i koniec tej pasjonującej rozmowy, dzięki Kalesoner :evil:

Żeby nie było że nie na temat to dodam, że jestem za nowymi DE bez przycięć.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

masz juz zasady?

Awatar użytkownika
DiabliQ
Mudżahedin

Nie, ale jak Ziemko na początku wątku zauważył Babice to nie DMP, więc czemu by ich nie dopuścić? A przycinanie zasad na podstawie samego zapisu na papierze mi nie leży, nie lepiej puścić je samopas jednorazowo i zobaczyć co wymaga ograniczenia?
Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

DiabliQ pisze:Nie, ale jak Ziemko na początku wątku zauważył Babice to nie DMP, więc czemu by ich nie dopuścić? A przycinanie zasad na podstawie samego zapisu na papierze mi nie leży, nie lepiej puścić je samopas jednorazowo i zobaczyć co wymaga ograniczenia?
+1

Dodatkowo nie każdy będzie miał czas/zasoby, żeby wystawić od razu to co jest ubermocne, bo zwyczajnie nie będzie miał modeli.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

imo nie znając zasad nie można stwierdzić czy będzie należało je przyciąć
(może nowa hydra będzie miała wbudowanego pendanta z re-rollem 6? who knows...)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

Laik pisze:imo nie znając zasad nie można stwierdzić czy będzie należało je przyciąć
Wtedy, mając 2, może w końcu bym z Tobą wygrał :)

Awatar użytkownika
DiabliQ
Mudżahedin

Laik pisze:imo nie znając zasad nie można stwierdzić czy będzie należało je przyciąć
I do tego nieograniczoną liczbę użyć breath weapon, który zadaje D3 ran z killing blowem na 5+ każdemu trafionemu modelowi ;) Jeden turniej zagrać przeciw armii bez przycięć to nie koniec świata.
Obrazek

Awatar użytkownika
Hoops
Oszukista

Post autor: Hoops »

Też uważam że kpiną jest scinanie armii zanim się zobaczy jak smiga na open na podstawie przemyśleń podczas czytania AB przez kogokolwiek.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Czy Shino zrobil scinanie nie widzac podrecznika?
Zobaczy podrecznik i zrobi ograniczenia, zapewne nieduze.

paulinka17
Kretozord

Post autor: paulinka17 »

Edit.
Widzę ze wszyscy sie jarają dyskusją o rzeczach na które nie mają wpływu. Nie przeszkadzam.
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2013, o 13:47 przez paulinka17, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

DiabliQ pisze:
I do tego nieograniczoną liczbę użyć breath weapon, który zadaje D3 ran z killing blowem na 5+ każdemu trafionemu modelowi ;) Jeden turniej zagrać przeciw armii bez przycięć to nie koniec świata.
to zupelnie jak jeden turniej z za bardzo scieta armia, wiesz?

Awatar użytkownika
Hoops
Oszukista

Post autor: Hoops »

A czy będzie miał szansę zobaczyć kilka gier na 2400(bo do tego formatu będą cięcia zapewne) zanim zetnie jedną czy dwie zasady, opcje, jednostki?? Ja się nie czepiam tego że Shino zaciera już rączki do pracy, która zapewne uwielbia robić i zbierać niekoniecznie pochwały tylko czy połączy wiedzę teoretyczną czytając podręcznik z praktyczną grając lub obserwując grę nową armią.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Hoops pisze:A czy będzie miał szansę zobaczyć kilka gier na 2400(bo do tego formatu będą cięcia zapewne) zanim zetnie jedną czy dwie zasady, opcje, jednostki??
kto? i jak ty sobie wypbrazasz takie sciecia? bo chyba w lodzi macie jakies swoje osobne ograniczenia z tego co mowisz.
Ja się nie czepiam tego że Shino zaciera już rączki do pracy, która zapewne uwielbia robić i zbierać niekoniecznie pochwały tylko czy połączy wiedzę teoretyczną czytając podręcznik z praktyczną grając lub obserwując grę nową armią.
proste, ze uwielbia. O niczym innym nie mysli tylko jak tu de upierdolic na sam poczatek.

Awatar użytkownika
DiabliQ
Mudżahedin

to zupelnie jak jeden turniej z za bardzo scieta armia, wiesz?
Nie zaprzecze, ale w przypadku za bardzo ściętej armii istnieje możliwość ze jakiejś jednostki nie będzie sensu wystawiać ze względu na przycięcia i tak czy tak trzeba ja będzie na open sprawdzić czy aż takie przycięcia są potrzebne. Nie mowie ze zbalansowanie pewnych zbyt op zasad nie jest potrzebne, ale nie lepiej małymi kroczkami to zrobic? I nie odbieraj tego jako ataku z mojej strony na Twoją osobę staram się tylko wyrazić swoja opinie :lol2:
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

PRzeciez wiemy, ze jest okropnym knurem 8) Wydaje mi sie, ze to przez Rinca, nie lubi go i mu armie upierdzieli ;) (a wy bedziecie pokutowac) Ja juz chyba do Babic nie pojade, bo tak zasady pozmienia, ze bede mogl tylko w corach w lizakach jungle swarmy wystawiac :D

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Kurcze ale teraz ograniczenie "Units that starts from letter "S" are 0-7" już nie jest aktualne. Da się grać na ripkach i razordonach. Hmm... To może "Units that starts from letter "S" or "R" are 0-8"?
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

ODPOWIEDZ