Coś może znajdę.Necromanter pisze:Wish list ciąg dalszy:
Potrzeba treyów pod:
4 fangi
3 fangi
4 ogry
i 4x3 ogry
poratuje ktoś ?
Gdynia, 23-24.11,2013pkt, Indywidualne Mistrzostwa Pomorza
Re: Gdynia, 23-24.11,2013pkt, Indywidualne Mistrzostwa Pomor
Szczury chcesz ? ;D, te ścierwa zawsze dostepne
Pary na jutro, start jednak 10:00
1 Kamil Matczak OK.
1 Łukasz Jagalski BRE
2 Mateusz Wanta DF
2 Michał Salamon DOC
3 Tomasz Sikora EMP
3 Błażej Rajkowski HE
4 Karol Juralewicz VC
4 Tomasz Zalewski HE
5 Maciej Baliński EMP
5 Łukasz Frankiewicz OK.
6 Mateusz Jaworski DOC
6 Krzysztof Kawczyński WOC
7 Krzysztof Ocalewski OG
7 Maciej Rogiński VC
8 Robert Sońta WOC
8 Grzegorz Gajewski DF
9 Krzysztof Adamczyk LIZ
9 Kacper Rutecki BRE
10 Karol Malinowski DOC
10 Filip Szokalski OG
11 Andrzej Ziółkowski DOC
Kacper Schroeder HE
1 Kamil Matczak OK.
1 Łukasz Jagalski BRE
2 Mateusz Wanta DF
2 Michał Salamon DOC
3 Tomasz Sikora EMP
3 Błażej Rajkowski HE
4 Karol Juralewicz VC
4 Tomasz Zalewski HE
5 Maciej Baliński EMP
5 Łukasz Frankiewicz OK.
6 Mateusz Jaworski DOC
6 Krzysztof Kawczyński WOC
7 Krzysztof Ocalewski OG
7 Maciej Rogiński VC
8 Robert Sońta WOC
8 Grzegorz Gajewski DF
9 Krzysztof Adamczyk LIZ
9 Kacper Rutecki BRE
10 Karol Malinowski DOC
10 Filip Szokalski OG
11 Andrzej Ziółkowski DOC
Kacper Schroeder HE
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
jakieś wyniki?
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
W ogóle dzięki wszystkim za bitwy... Jak widać VC na PKS są troszeczkę niezbalansowane No i pomogło trochę zdawanie tych regenek na 6-stkach u terrorów no ale od tego są przecież te regenki żeby zdawać
Do zobaczenia za rok no i teraz przynajmniej będe wiedział kto wygrał zeszłe IMP, no ale Młody pewnie w teście nie da już takiego pytania Trzeba się w Hiszpańskim podszkolić trochę ;p
Do zobaczenia za rok no i teraz przynajmniej będe wiedział kto wygrał zeszłe IMP, no ale Młody pewnie w teście nie da już takiego pytania Trzeba się w Hiszpańskim podszkolić trochę ;p
Panowie dzięki że byliście i nie zdemolowaliście sklepu. Dzięki za grę wszystkim przeciwnikom.
Co do testu to moim zdaniem był on absurdalny i nie powinien on mieć miejsca. Pytania dotyczyły niczego. Także Młody mam focha o ten test.
Co do testu to moim zdaniem był on absurdalny i nie powinien on mieć miejsca. Pytania dotyczyły niczego. Także Młody mam focha o ten test.
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
DZięki wszystkim za turniej. Było mega fajnie, tylko wynik jakoś tak nie zadawala . Sory, jeżeli kogoś uraziłem/poirytowałem/etc. Wyniki z gier poniżej.
13-7 Justin Biber i Bre. DZiwna bitwa, ale coś udało się urwać tej przebrzydłej Bretonii.
10-10 JAwor i mirror. (meeting engagment) Przed grą Tzeentch podpowiedział mnie, że będzie remis i tak też się skończyło z przewagą dla Jawora.
20-0 Chester i OG (blood & glory) W 6 turze w końcu dopchałem się tam gdzie trzeba było.
8-12 Mati DF gej line. Przed grą Mati zaproponował mnie 7-13, bo więcej nie ugram, ja powiedziałem 8-12 max przegram. No i po grze stanęło na moim.
9-11 Tomek i EMP. Głupia gra, nikomu nic nie szło. Powinienem dostać maskę, bo zagrałem słabo.
Dozo na kolejnym turnieju
13-7 Justin Biber i Bre. DZiwna bitwa, ale coś udało się urwać tej przebrzydłej Bretonii.
10-10 JAwor i mirror. (meeting engagment) Przed grą Tzeentch podpowiedział mnie, że będzie remis i tak też się skończyło z przewagą dla Jawora.
20-0 Chester i OG (blood & glory) W 6 turze w końcu dopchałem się tam gdzie trzeba było.
8-12 Mati DF gej line. Przed grą Mati zaproponował mnie 7-13, bo więcej nie ugram, ja powiedziałem 8-12 max przegram. No i po grze stanęło na moim.
9-11 Tomek i EMP. Głupia gra, nikomu nic nie szło. Powinienem dostać maskę, bo zagrałem słabo.
Dozo na kolejnym turnieju
ALe ten test to jest właśnie taka tradycja z lekkim przymrużeniem oka. Choć fakt w tym roku trochę popłynąłeś z pytaniami Młody.Shaga pisze:Panowie dzięki że byliście i nie zdemolowaliście sklepu. Dzięki za grę wszystkim przeciwnikom.
Pełne wyniki:
1 Karol Juralewicz VC 97
2 Kamil Matczak OK. 89
3 Maciej Baliński EMP 86
4 Mateusz Wanta DF 86
5 Krzysztof Kawczyński WOC 81
6 Michał Salamon DOC 77
7 Tomasz Sikora EMP 76
8 Łukasz Jagalski BRE 76
9 Błażej Rajkowski HE 75
10 Grzegorz Gajewski DF 68
11 Łukasz Frankiewicz OK. 66
12 Karol Malinowski DOC 65,5
13 Tomasz Zalewski HE 61,5
14 Kacper Rutecki BRE 60,5
15 Mateusz Jaworski DOC 58
16 Krzysztof Ocalewski OG 56,5
17 Krzysztof Adamczyk LIZ 54
18 Andrzej Ziółkowski DOC 48
19 Maciej Rogiński VC 44,5
20 Filip Szokalski OG 42
21 Kacper Schroeder HE 36
22 Robert Sońta WOC 29
Dziekuje wszystkim za przybycie, mam nadzieję że się podobało
Test wraz z odpowiedziami prawidłowymi , w nawiasach te które jeszcze uznałem bo były za dobre :
1. Ile głosów na Liście Ligowej ma klub 'The Gamblers' ? - 6 (za dużo , Śląsk manipuluje LL)
2.Kto wygrał pierwszą edycję IMP ? - Thurion (Slann)
3. Krowa mówi 'Muuu', pies mówi 'Hau', a co mówi Lis ?
a) Gering-ding-ding-ding-dingeringeding b) Joff-tchoff-tchoffo-tchoffo-tchoff
c) Wa-pa-pa-pa-pa-pa-pow d) Hatee-hatee-hatee-ho
4.Kształt jakiej bryły ma kostka sześciościenna ? Sześcianu (prostopadłościanu, graniastosłupa)
5. Przetłumacz na angielski lub polski:
Enschenmenschen -Lizardmen Carro a Vapore - Czołg Parowy
Heaumes d'Argent - Hełmy srebrne Rueda de Muerte - Doomwheel
6.Podaj imiona i nazwiska ukrywających się pod danymi pseudonimami graczy:
Sowa - Jakub Sowa Szypul - Andrzej Szypulski
Szyderator- Kacper Schroeder Pysiek - Grzegorz Gajewski
7.Wymień przynajmniej pięć Pokemonów:
Dużo wymieniać, Rogal zna 350, czesto powtarzały się odpowiedzi : Malin, Jagal, Mapet
8.Czy IMP 2013 to Twój najlepszy turniej w życiu i dlaczego tak ?
Tak, uzsadnienie dowolne, parę najlepszych:
-bo można rozwiązać tak zajebisty test (Błażej)
-bo jak zwykle wyjebię test na maksa (Malin)
-bo Mickiewicz wielkim poetą był (Ziółek)
-bo można pić cały dzień (Kamil)
-bo można spać u Filipa ze Szczurem w 1 łózku (Rogal)
-bo wygrałem flaszkę za przyjazd (Jawor, Chester)
-bo powracam po roku przerwy i mam pierścień (Zręczny Krzyś)
-bo Młody ciagle taki młody i taki piękny (Mati)
-bo podoba mi się zapach bzu i agrestu od reszty graczy (Pysiek)
-bo w końcu wylosuję nagrodę pocieszenia (Macias)
I na koniec moje ulubione:
-bo co roku jest większy format (KJ)
1 Karol Juralewicz VC 97
2 Kamil Matczak OK. 89
3 Maciej Baliński EMP 86
4 Mateusz Wanta DF 86
5 Krzysztof Kawczyński WOC 81
6 Michał Salamon DOC 77
7 Tomasz Sikora EMP 76
8 Łukasz Jagalski BRE 76
9 Błażej Rajkowski HE 75
10 Grzegorz Gajewski DF 68
11 Łukasz Frankiewicz OK. 66
12 Karol Malinowski DOC 65,5
13 Tomasz Zalewski HE 61,5
14 Kacper Rutecki BRE 60,5
15 Mateusz Jaworski DOC 58
16 Krzysztof Ocalewski OG 56,5
17 Krzysztof Adamczyk LIZ 54
18 Andrzej Ziółkowski DOC 48
19 Maciej Rogiński VC 44,5
20 Filip Szokalski OG 42
21 Kacper Schroeder HE 36
22 Robert Sońta WOC 29
Dziekuje wszystkim za przybycie, mam nadzieję że się podobało
Test wraz z odpowiedziami prawidłowymi , w nawiasach te które jeszcze uznałem bo były za dobre :
1. Ile głosów na Liście Ligowej ma klub 'The Gamblers' ? - 6 (za dużo , Śląsk manipuluje LL)
2.Kto wygrał pierwszą edycję IMP ? - Thurion (Slann)
3. Krowa mówi 'Muuu', pies mówi 'Hau', a co mówi Lis ?
a) Gering-ding-ding-ding-dingeringeding b) Joff-tchoff-tchoffo-tchoffo-tchoff
c) Wa-pa-pa-pa-pa-pa-pow d) Hatee-hatee-hatee-ho
4.Kształt jakiej bryły ma kostka sześciościenna ? Sześcianu (prostopadłościanu, graniastosłupa)
5. Przetłumacz na angielski lub polski:
Enschenmenschen -Lizardmen Carro a Vapore - Czołg Parowy
Heaumes d'Argent - Hełmy srebrne Rueda de Muerte - Doomwheel
6.Podaj imiona i nazwiska ukrywających się pod danymi pseudonimami graczy:
Sowa - Jakub Sowa Szypul - Andrzej Szypulski
Szyderator- Kacper Schroeder Pysiek - Grzegorz Gajewski
7.Wymień przynajmniej pięć Pokemonów:
Dużo wymieniać, Rogal zna 350, czesto powtarzały się odpowiedzi : Malin, Jagal, Mapet
8.Czy IMP 2013 to Twój najlepszy turniej w życiu i dlaczego tak ?
Tak, uzsadnienie dowolne, parę najlepszych:
-bo można rozwiązać tak zajebisty test (Błażej)
-bo jak zwykle wyjebię test na maksa (Malin)
-bo Mickiewicz wielkim poetą był (Ziółek)
-bo można pić cały dzień (Kamil)
-bo można spać u Filipa ze Szczurem w 1 łózku (Rogal)
-bo wygrałem flaszkę za przyjazd (Jawor, Chester)
-bo powracam po roku przerwy i mam pierścień (Zręczny Krzyś)
-bo Młody ciagle taki młody i taki piękny (Mati)
-bo podoba mi się zapach bzu i agrestu od reszty graczy (Pysiek)
-bo w końcu wylosuję nagrodę pocieszenia (Macias)
I na koniec moje ulubione:
-bo co roku jest większy format (KJ)
Ostatnio zmieniony 25 lis 2013, o 11:36 przez Młody, łącznie zmieniany 2 razy.
Jak to kto, Jego Obfitość
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Dzięki za turniej, wyszedł super.
Co do testu to był to jeden z najlepszych jakie rozwiązywałem, turbo beka no skill
Co do testu to był to jeden z najlepszych jakie rozwiązywałem, turbo beka no skill
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Turniej mega, trochę z wyniku nie jestem zadowolony, niby tylko jedną grę przegrałem, ale zabrakło pierdolnięcia.
1. Filip Szokalski OG
Nie miałem pomysłu na grę, skutecznie uciekałem plagusami przed klocem savagy i coś tam sobie pozabijaliśmy. 11-9
2. Suchy DOC
On miał demona a ja więcej bestii. Weszła transmutacja dając mi kluczowe szarże, gdybym lepiej je później wykorzystał skończyłoby się dużo lepiej. 10-10
3. Łukasz Frankiewicz OK B&G
Zagrałem jak cipa i nie poszedłem do przodu jak powinienem, trochę odstraszyli mnie ci maneaterzy. 10-10
4. Krzysztof Kawczyński WOC
Nie mogłem nic zrobić, kości się nie słuchały i po prostu zrypałem. DP został na jednej ranie, słońce latało i mogłem tylko patrzeć jaki zabija mi połowę armii, helena strzela do mojego działa z indirecta -> misfire -> 6 -> hit -> działo martwe T.T 0-20
5. Mapet LIZ
Wiedziałem, że zjadam te lizaki, dobrze zagrałem jednak znowu zabiłem tylko śmieci. 12-8
Dzięki raz jeszcze przeciwnikom za bitwy, za rok na pewno przyjadę.
1. Filip Szokalski OG
Nie miałem pomysłu na grę, skutecznie uciekałem plagusami przed klocem savagy i coś tam sobie pozabijaliśmy. 11-9
2. Suchy DOC
On miał demona a ja więcej bestii. Weszła transmutacja dając mi kluczowe szarże, gdybym lepiej je później wykorzystał skończyłoby się dużo lepiej. 10-10
3. Łukasz Frankiewicz OK B&G
Zagrałem jak cipa i nie poszedłem do przodu jak powinienem, trochę odstraszyli mnie ci maneaterzy. 10-10
4. Krzysztof Kawczyński WOC
Nie mogłem nic zrobić, kości się nie słuchały i po prostu zrypałem. DP został na jednej ranie, słońce latało i mogłem tylko patrzeć jaki zabija mi połowę armii, helena strzela do mojego działa z indirecta -> misfire -> 6 -> hit -> działo martwe T.T 0-20
5. Mapet LIZ
Wiedziałem, że zjadam te lizaki, dobrze zagrałem jednak znowu zabiłem tylko śmieci. 12-8
Dzięki raz jeszcze przeciwnikom za bitwy, za rok na pewno przyjadę.
Mógłbyś Młody wkleić wyniki z rozdziałem punktów?
Taki mały raporcik:
1. Macias EMP. Maciasowi kilka rzutów nie wyszło (np. zaciął się czołg w ważnym momencie), mi się nic ważnego nie zjebało poza może fenixem który standardowo zginął od pierwszego cannona mając 4+ warda 19:1
2. Szczuras WoCh. Woch jest łatwy jak nie gra nim Młody;p Rzuty trochę pomogły no i 20:0
3. Kamil (Necromanter) OK. Troszkę zbyt agresywnie podszedłem do tej bitwy. Wydaje mi się, że miałem sporą przewagę na poziomie rozpy i mogłem pograć bardziej asekuracyjnie a nie próbować skończyć bitwę w 3 turze. Skończyło się tym, że Fangi ustały szarżę mojej kawy i dostałem kanapkę. Mogłem jeszcze ustać breja na 6 ale i wygrać ale nie wyszło 1:19
4. Tomek SHAGA EMP. Bitwa kampletnie z dupy rzutów z obu stron (np. Zabiłem sobie w pierwszej turze 1/3 lionów, misfire na słońcu + tamplate z miscasta) 10:10
5. Zręczny Krzyś WoCh. Zagrałem tą bitwę mega słabo moim zdaniem, dziwne że taki wynik. Krzyś wylosował idealne czary do tego rzucał perfekcyjnie na wiatry magii (4+4+ 2 channele np.) i na czary. Na szczęście nadrabiał rzucając sporo gał na ranienie itp. 9:11 ale to był łagodny wymiar kary bo zagrałem słabo...
Ogólnie bardzo fajny turniej. Pożegnanie arcymaga z death`em:) Od jutra trzepiemy nowe euro... rozpa już gotowa!
Taki mały raporcik:
1. Macias EMP. Maciasowi kilka rzutów nie wyszło (np. zaciął się czołg w ważnym momencie), mi się nic ważnego nie zjebało poza może fenixem który standardowo zginął od pierwszego cannona mając 4+ warda 19:1
2. Szczuras WoCh. Woch jest łatwy jak nie gra nim Młody;p Rzuty trochę pomogły no i 20:0
3. Kamil (Necromanter) OK. Troszkę zbyt agresywnie podszedłem do tej bitwy. Wydaje mi się, że miałem sporą przewagę na poziomie rozpy i mogłem pograć bardziej asekuracyjnie a nie próbować skończyć bitwę w 3 turze. Skończyło się tym, że Fangi ustały szarżę mojej kawy i dostałem kanapkę. Mogłem jeszcze ustać breja na 6 ale i wygrać ale nie wyszło 1:19
4. Tomek SHAGA EMP. Bitwa kampletnie z dupy rzutów z obu stron (np. Zabiłem sobie w pierwszej turze 1/3 lionów, misfire na słońcu + tamplate z miscasta) 10:10
5. Zręczny Krzyś WoCh. Zagrałem tą bitwę mega słabo moim zdaniem, dziwne że taki wynik. Krzyś wylosował idealne czary do tego rzucał perfekcyjnie na wiatry magii (4+4+ 2 channele np.) i na czary. Na szczęście nadrabiał rzucając sporo gał na ranienie itp. 9:11 ale to był łagodny wymiar kary bo zagrałem słabo...
Ogólnie bardzo fajny turniej. Pożegnanie arcymaga z death`em:) Od jutra trzepiemy nowe euro... rozpa już gotowa!
Działem go zabiłem we wtorek, na IMPie po prostu przepchałem go małą kawalerią.Błażej pisze: mi się nic ważnego nie zjebało poza może fenixem który standardowo zginął od pierwszego cannona mając 4+ warda
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
- swieta_barbara
- habydysz
HeheheMłody pisze:Te które jeszcze uznałem bo były za dobre :