Reprezentacja Polski 2014
Moderator: swieta_barbara
Re: Reprezentacja Polski 2014
Gratulacje dla wybranych, szczególnie dla Tomka , powodzenia
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Piękna kadra, dobrzy gracze, dobre zbalansowane armie. Wybrałbym identycznie
Ze swojej strony dziękuję za zaufanie w wyborze na coach'a, myślę że pierdyliardy rozegranych bitew i 3 lata w repie pozwalają mi godnie pełnić tę funkcję.
A teraz prosimy modów o jakiś osobny temacik i jedziemy z koksem. ETC w Serbii jest drugi raz tylko i wyłącznie po to, żeby Polska mogła i tam zdobyć złoto! Nie bierzemy jeńców! Do roboty panowie!
Ze swojej strony dziękuję za zaufanie w wyborze na coach'a, myślę że pierdyliardy rozegranych bitew i 3 lata w repie pozwalają mi godnie pełnić tę funkcję.
A teraz prosimy modów o jakiś osobny temacik i jedziemy z koksem. ETC w Serbii jest drugi raz tylko i wyłącznie po to, żeby Polska mogła i tam zdobyć złoto! Nie bierzemy jeńców! Do roboty panowie!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Rince mnie teraz skrzywdzi, ale co tam
Świetny skład, gratulacje wybranym, szczególnie Tutajowi, taki styl wejscia to najlepszy styl!
Ten rok jest wasz!
Świetny skład, gratulacje wybranym, szczególnie Tutajowi, taki styl wejscia to najlepszy styl!
Ten rok jest wasz!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Jest jeszcze pare osób, które wydaje mi się, że były blisko repy. Im też nalezą sie gratulację za walkę. Wydaje mi się, że wybór w tym roku był wyjątkowo trudny. Jest kilka armii, które równie dobrze mogły jechać i jest kilku ludzi, którzy nie dali by ciała armiami, które pojechały. Poziom się podnosi, a sam skład wygląda super.
Przecież wszyscy wiedzą, że Hajami powinien pojechać Wojtuś!Dymitr pisze:tani troll czy pijesz od poniedziałku?Lazur pisze:Poza Furionem wygląda gut
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
A nie Endrju?Jasif pisze:Przecież wszyscy wiedzą, że Hajami powinien pojechać Wojtuś!Dymitr pisze:tani troll czy pijesz od poniedziałku?Lazur pisze:Poza Furionem wygląda gut
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
IMO:Karli pisze:Spoko skład, było kogo wybierać.
A czemu nie Golonka i Kalafior?
Były lepsze wybory. W Polsce jest od dawien dawna zasada gracz = armia. Demony to nie był dobry wybór, na chadecję nie było slota death. Wyników nie miałem też topowych w tym roku.
Golonka to inna para kaloszy. Wyniki porównywalne do Marysia, więc decydowała bardziej armia + osobisty skill. Maryś w dalszym ciągu wzbudza terror za granicą, więc na ostatniego slota trzeba było brać potwora!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
A z nim lepiej. Bez względu na różne osobiste animozje, to świetny gracz, który tylko wzmacnia potencjał drużyny. Powodzenia!Lazur pisze:Poza Furionem wygląda gut
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Wydaje mi sie, ze tak mocnego skladu na 8ed jeszcze nie bylo. Jesli w pelni wykorzystamy okres przytowawczy i zadbamy o team spirit powinno byc git.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".