Mielec - 7.12 - 2400 PKS - Bokobrody Mikołaja
- White Lion
- Kretozord
rozpa poszła
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Przyznaj po prostu, że nie chcieliście być zmuszeni do odjęcia mi punktówNina_love pisze:Hobbystyka jest dla słabych a tak po prawdzie to nie chce nam się oceniać ...Kordelas pisze:Moja również
Jeszcze raz ubolewam nad brakiem pkt za hobbystyke
- White Lion
- Kretozord
z powodu mniejszej ilości kółek o nas odpada również Teclis i Kubencjusz.
wyjeżdżamy o 6_30 jutro ale z uwagi na pogodę proponuję elastycznie podejść do godziny rozpoczęcia bo na pewno będziemy jechać powoli.
wyjeżdżamy o 6_30 jutro ale z uwagi na pogodę proponuję elastycznie podejść do godziny rozpoczęcia bo na pewno będziemy jechać powoli.
Ostatnio zmieniony 6 gru 2013, o 09:47 przez White Lion, łącznie zmieniany 1 raz.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
I ponownie pierwszy, tym razem już po Turniej na poziomie... cóż, Mieleckim, dla mnie perfekcja Frekwencja dopisała, przeciwnicy również, no i tosty pierwsza klasa Więcej was pomęczę wypocinami, jak dojdę do siebie
EDIT (2 godziny później): Ja chyba jakiś pojebany jestem, zamiast kłaść się spać i cokolwiek odpocząć, Sztandar Armii robię
EDIT (2 godziny później): Ja chyba jakiś pojebany jestem, zamiast kłaść się spać i cokolwiek odpocząć, Sztandar Armii robię
Let the River of Blood flow...
Dzięki za świetny (jak zawsze w Mielcu) turniej
Victorowi - dotąd zawsze myślałem ,ze autodetoancja czołgu jest orginalna ,ale kiedy moje działo weszło w Manglera niszcząc go ,a samemu przeżywajac to sami rozumiecie
Oposowi - za prześwietną bitwę bez najmniejszej spiny! Już mamy czelendż nastepnym razem!
Spietemu - bitwa w stu procentach idealna do pory i wysiłku umysłowego ,można by powiedzieć taki relaksujacy odpoczynek w zacisznym warzywniaku. Dzięki!
No tosty wykwintne jak zwykle!
Pizza również ,ale nie chcę robić antyreklamy tostą
Do następnego!
Victorowi - dotąd zawsze myślałem ,ze autodetoancja czołgu jest orginalna ,ale kiedy moje działo weszło w Manglera niszcząc go ,a samemu przeżywajac to sami rozumiecie
Oposowi - za prześwietną bitwę bez najmniejszej spiny! Już mamy czelendż nastepnym razem!
Spietemu - bitwa w stu procentach idealna do pory i wysiłku umysłowego ,można by powiedzieć taki relaksujacy odpoczynek w zacisznym warzywniaku. Dzięki!
No tosty wykwintne jak zwykle!
Pizza również ,ale nie chcę robić antyreklamy tostą
Do następnego!
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!