Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Re: Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro

Post autor: Fluffy »

Podyskutujmy :D Wasdziłem tu calą arty jaką można wsadzic na armie do 2400 pkt i nadal nie ma jak zabic trzech piątek harpii :mrgreen:
A jak słabe, to czemu to ciąć? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

bo myslisz jednowymiarowo. i masz czym zabic 5 harpii imo
pomijam, że dawno tych harpii nie widziałem na stole
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Dymitr, jak Ty łykasz, boszszsz.. :mrgreen:

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Dymitr pisze:Ależ Piotrze, masz rację - zagraliśmy całą poważną bitwę (poza tym, że o nic) po tym jak w ciemno wziąłeś remisik ;) Wygrana w BnG totalnie mnie nie cieszyła, bo ja w Blood andGlory grałem przy naszym stole jako jedyny :)

@Dydu wpadłbym, ale chyba Katowice namierzamy na dzień wczesniej
Ja też postaram się być w Kato więc chalange jak coś. Jesteś Dymitr 10 figurkowym graczem Wochu - nie mów więc o jakiejś trójwymiarowość bo to jest dosyć zabawne :)

Zgodziłem się z Tobą że dwarfy trzeba przyciąć a ty mi jakieś osobiste wjazdy robisz - jak nie umiesz czegoś przeczytać ze zrozumieniem to może poproś kogoś o pomoc .... :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

PiotrB pisze: Jesteś Dymitr 10 figurkowym graczem Wochu - nie mów więc o jakiejś trójwymiarowość bo to jest dosyć zabawne :)
Masz rację, te zdanie ktoś musi mi na jeżyk polski przetłumaczyć. Nie robię Ci osobistych wjazdów - napisałeś, że śmieszą CIę takie rozpiski, mnie za to śmieszą ludzie z takim nastawieniem. Nie atakuję Cię osobiscie a Twój sposób myślenia. Btw - jak bede w Kato to chętnie przyjmę :)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

No właśnie chodzi o to że nic takiego nie napisałem a ty na mnie napadłeś....zacytuj mnie proszę bo chyba mylisz osoby...
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

widze że panowie nie zdali animozji , poróżnili się pomimo pełnej zgody Seniora , która przechodzi wręcz w żenującą uległość, plizz panowie...
Dymitr miej litość , Seniore miej godność.

a żeby mój troll był wartościowy to jako niewartościowy gracz krasi uważam że cięcie maszyn na "zapas" i aby wyjść naprzeciw tego co przyniesie ar ( że niby my tu już od dawna tak gramy hohoho) jest słabe.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Dla Ciebie Pana Seniora.. nie wtrącaj się jak starsi rozmawiają :mrgreen:

Na bank będzie przycięty limit maszyn więc niech szanowni krasnoludzcy gracze biorą to już pod uwagę . Jeśli faktycznie chcecie ogrywać swoją nową armie to po prostu miejcie rozsądek i tyle - więcej niż 4 maszyny to na pewno nie będzie wolno wystawiać .
Obrazek

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Co za trolle :D Teraz krasnoludzkie maszyny są dużo miękksze niz były i nie ma możliwosci ich obrony, ergo, powinna byc możliwosc wystawienia większej ilości niż 4 :mrgreen: Spoko, zobaczymy jak poskładasz dwarfy o dostaniesz parę razy po dupie, chętnie posłucham wówczas skomlenia :mrgreen:

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

I wouldn't comp S4 shooting from the start. Neither would I comp S5 shooting (Rare allowance is very limited, Organ needs to be runed up to be effective and eats up a lot of points. Irondrakes have short range). I would pace a sensible WM limit, but not a blank max 4. Bolt Throwers, Flame cannons, and un-runed Stone Throwers or Organ guns are much worse than Cannons and Runed up ST/OG.

Dwarfs
- Cannon/Runed Stone Thrower/Runed Organ Gun, max 3-4?
Chcesz się założyć? :)

Fakt, Irlandczyk sugeruje limit 4 maszyn, ale nie wiadomo czy dostanie wielkie poparcie w tej kwestii.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Fluffy ja Ci naprawdę bardzo chętnie pożyczę armię do Imperium w jakiejkolwiek konfiguracji zechcesz. Ja naprawdę uważam że nowymi kraśkami osiągnę w ciągu najbliższego roku więcej niż kiedykolwiek Imperium.

Dostałeś ode mnie maskę bo a - dobrze grałem a ty grałeś słabo i b - miałem dużo szczęścia .

Możemy się założyć o flaszkę że ty zagrasz Imperium a ja Kraśkami i też wygram....
Ostatnio zmieniony 18 lut 2014, o 16:07 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

O co sie załozymy? :mrgreen:

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

O litr dobrej amerykańskiej Whisky - nie lubię szkockiej...
Obrazek

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Której? :mrgreen:

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Jacka?
Obrazek

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Jakie konkretnie warunki zakładu? Żebyś nie zajął trzeciego miejsca na jakims lokalu z trzema graczami i nie krzyczał "wygrałem"! :mrgreen:

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

top 20 ligi na koniec sezonu...
Obrazek

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Nie, bo to głónie zalezy od czestych wyjazdów na tury. Będziesz w top 3 wskazanego mastera. Będzie? Abo top 15 ligii, nie dalej.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

no to na razie nie jest możliwe - pogadamy w V :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Ok :mrgreen:

ODPOWIEDZ