[Katowice 11.05..14.] Euro Vol.3 W Rudym Goblinie
Re: [Katowice 11.05..14.] Euro Vol.3 W Rudym Goblinie
Ja bym dopuścił WE nowe - bo dlaczego nie?
U nas tydzień później są dopuszczone - jeżeli nie będzie cięć AR.com to grają na czyste 2400.
U nas tydzień później są dopuszczone - jeżeli nie będzie cięć AR.com to grają na czyste 2400.
Wisła Kraków.
+1Laik pisze:Proponuje iść na łatwiznę i grac na takie same ograniczenia jakie będą w Wawie w tym samym terminie.
Granie na stare albo probowanie cięcia czegos jest bez sensu. Nie wydają się aż tak OP żeby się tym przejmować, a kazać grać na starym booku to tylko cofa nas samych w rozwoju, który mógłby być jakbyśmy już się spotkali z nowym bookiem.
I też jestem nieobiektywny, bo nowe WE na tym drafcie nawet pociete są 10 razy lepsze na moja armie niż stare
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Nic bym nie ciął bo nie ma co ciąć. Zanim ktoś naprawdę ogarnie tą armię to minie kupa czasu... multum możliwości ale zero gotowych rozwiązań. Szczerze nie mam pojęcia jak to się po układa więc cięcie czegokolwiek jest bez sensu.... book jest porównywalny do kraśkowego - cięcia etc będą kosmetyczne...
drogie maja jednak te pestki. no zobaczymy, na pewno openiku bym sie nie przestraszył, fajnie ze jest cos (wayec4h10 pisze:Kraśkom kosmetycznie ograniczono maszynyPiotrB pisze: book jest porównywalny do kraśkowego - cięcia etc będą kosmetyczne.... WE pewnie dostaną ograniczenie pestek i fastów (coś ala DE).
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
To ich zabijaj a nie marudź
z tabelki
- wind_sower
- Masakrator
Ja bym nie ciął. I tak jak będziecie słyszeć pacnięcie na turnieju, to będzie to gracz WE, który zapomniał, że ma teraz poisony, ale nie ma siły 4 na bliskim, ale się ruszył i ma karę za ruch.
Proponuje tylko konsekwentnie sprawdzać czy każdy gracz WE ma podręcznik i coś faktycznie w nim jest, a nie jest to zasada wyssana z palca albo źle zrozumiana z plot albo kolega tak mi mówił.
-1 DP za brak lasu z Citadel![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Proponuje tylko konsekwentnie sprawdzać czy każdy gracz WE ma podręcznik i coś faktycznie w nim jest, a nie jest to zasada wyssana z palca albo źle zrozumiana z plot albo kolega tak mi mówił.
-1 DP za brak lasu z Citadel
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
CiiiiiiPiotrB pisze:lol - nawet nie zwróciłem uwagi że to nie jest one use onlya co do zabijania tego lorda na dysku to chyba nie do końca nawet jak masz ich ze 20 ....
Też jakoś się nie boje;).
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
Ten Twój lord do ginie od rydwanu WoCHowego, to w zasadzie nie da sie tych WW scompowacHeretic pisze:Też jakoś się nie boje;).
Ja bym dopuścił WE, ale pod jednym warunki - KATEGORYCZNY zakaz grania bez nowego AB, albo jego ksera.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Nie będzie Andrzej style "waye maja po 2 strzały no armour save" ...
?
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
W związku z jednogłośną wolą graczy ogłaszam, że nowy podręcznik do WE zostaje dopuszczony.
Pod groźbą niewpuszczenia lub wyproszenia z turnieju należy posiadać podręcznik tej armii.
Pod groźbą niewpuszczenia lub wyproszenia z turnieju należy posiadać podręcznik tej armii.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.