Kacpiego Tomb Kingi i Chaos Dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Kacpiego Tomb kingi
Bardzo ładne szkielety. Brawo. Wrzuć może jakieś zbiorowe zdjęcie tego co już masz no i czekam na oddział gwardii.
- Kacpi 1998
- Masakrator
po jutrze mam 3 dni egzaminów ale jak dokończę kolosa i podstawkę stalkera to dam jakieś zbiorowe
co do oddziału gwardii to zardroszczę Ci cierpliwości bo na razie mam ich tylko 10 (2 pomalowanych)
a tak w ogóle to dzięki wszystkim za mniej więcej pozytywne opinie bo to motywuje
co do oddziału gwardii to zardroszczę Ci cierpliwości bo na razie mam ich tylko 10 (2 pomalowanych)
a tak w ogóle to dzięki wszystkim za mniej więcej pozytywne opinie bo to motywuje
- Kacpi 1998
- Masakrator
Ostatni egzamin napisany, Królowa Khalida dokonczona
Nie starałem jakoś za bardzo w kilku miejscach będąc zniesmaczonym jakoscią finecastu ale wyszło nawet dobrze
tutaj jeszcze zdjęcie szkieleta z wybielonymi ząbkami i moim zdaniem wyglada dużo lepiej
Nie starałem jakoś za bardzo w kilku miejscach będąc zniesmaczonym jakoscią finecastu ale wyszło nawet dobrze
tutaj jeszcze zdjęcie szkieleta z wybielonymi ząbkami i moim zdaniem wyglada dużo lepiej
Nie przemawia do mnie jej twarz... Dzwony wybrałeś kolor
- Kacpi 1998
- Masakrator
chodzi ci o kolor maski czy brązowej mumifikowanej twarzy ?
- Kacpi 1998
- Masakrator
wymieniłem moje stare WE na TK z keviniorem \ elVictorem i różne różności się trafiły
a Khalidę i kaszkiet mi przywiozła koleżanka z Angli
żeby wam było jeszcze smutniej właśnie rozpuszczam oryginlny model Arkhana
a malowanie się podoba ?
a Khalidę i kaszkiet mi przywiozła koleżanka z Angli
żeby wam było jeszcze smutniej właśnie rozpuszczam oryginlny model Arkhana
a malowanie się podoba ?
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2014, o 17:47 przez Kacpi 1998, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla mnie najgorszy z Twoich dotychczasowych modeli.
Żmija na lace wygląda jakby była z plastiku ,oczywiście jako model w świecie
A płaszcz też tak sobie
Szkielet wygląda o wiele lepiej
Żmija na lace wygląda jakby była z plastiku ,oczywiście jako model w świecie
A płaszcz też tak sobie
Szkielet wygląda o wiele lepiej
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
- Kacpi 1998
- Masakrator
to nie było do ciebieKacpi 1998 pisze:a malowanie się podoba ?
tylko te bandarze wyszły jakoś dziwnie płasko na zdjęcieach a reszta jest w miere realistyczna
ale jak juz pisałem niezbyt sie starałem nad niektórymi elementami
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Za dużo washa jak dla mnie;p O ile na szkieletach to jest spoko, to na bohaterach można się bardziej przyłozyć.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Kacpi 1998
- Masakrator
bandarze i płaszcz są tak pomarszczone i dziurawe, że mi sie nie chciało
nie wiem dlaczego bandarze teraz i na tg słabo na zdjęciach wychodzą
nie wiem dlaczego bandarze teraz i na tg słabo na zdjęciach wychodzą
Fajnie wyszła zielona szmatka na Khalidzie. Kościany łucznik jak dla mnie super Najbardziej podoba mi się kolor kości.
Moje malowanko "Galeria" Flinsh'a Zapraszam do przejrzenia, komentarze mile widziane
- Kacpi 1998
- Masakrator
Prezentuję wam mojego ukończonego Kolosa ,z którego jestem bardzo dumny i chyba zacznę go wystawić bo tak mi się spodobał
Tym razem wymieszałem lakier z wodą i uzyskałem lepszy efekt bo błyszczy się mniej i kolory lepiej widać
Tym razem wymieszałem lakier z wodą i uzyskałem lepszy efekt bo błyszczy się mniej i kolory lepiej widać
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Bardzo dobry, swojego mam w bliźniaczej kolorystyce.
- Kacpi 1998
- Masakrator
wyjątkowo nie jest czrwony bo nie chciałem mieć całej armii w takiej kolorystyce
najfajniejszy z Twoich pomalowanych modeli jak na razie (IMO OFC)
- White Lion
- Kretozord
Jeżeli uda ci się na tym poziomie pomalować całość na DMP to będziesz miał najlepiej pomalowaną armię w Kielcach (bo wątpię, żeby Pingu dokończył brodaczy do DMP).
p.s. jeśli chcesz to ci pokażę jak robić te cięciwy. Jak kiedyś grałem HE to sobie je wszędzie porobiłem i jakaś figurka mi powinna z tym jeszcze zostać.
Teraz w WE jakoś nie chce mi się bawić nitką choć rzeczywiście ładniej wyglądają modele z cięciwami.
Co do zaczepiania to się nie musisz martwić bo przecież całą piechotę masz w Safe&Sound.
p.s. jeśli chcesz to ci pokażę jak robić te cięciwy. Jak kiedyś grałem HE to sobie je wszędzie porobiłem i jakaś figurka mi powinna z tym jeszcze zostać.
Teraz w WE jakoś nie chce mi się bawić nitką choć rzeczywiście ładniej wyglądają modele z cięciwami.
Co do zaczepiania to się nie musisz martwić bo przecież całą piechotę masz w Safe&Sound.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- Kacpi 1998
- Masakrator
"najlepiej pomalowana armia w Kielcach"-fajny tytuł, jak mi się uda dokończyć wszystko to go sobię wkleję w podpis
przynieś mi łucznika na następne 4ct
przynieś mi łucznika na następne 4ct