Otóż to właśnie. I nie jest argumentem to, że maluczkich nie stać na wprowadzanie takich zmian. To niech wprowadzają je ci, których na to stać!szczurek pisze:Najśmieszniejsze jest to ,że nie mogą posadzić ziomka z monitorkiem gdzieś przy murawie (np.: techniczny) ,który oglądałby powtórki i dawał info sędziemu w słuchaweczkę .Zero wymuszeń ,przypadkowych karnych i innych wałów ... ale nie byłoby jak zarobić
MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: MŚ w piłce nożnej - Brazylia 2014
Dajcie ze już pokój tej Brazylii (ja się mało znam na piłce ale jak oglądałem ten mecz to odniosłem wrażenie ze mimo tego karnego którego nie powinno być to Chorwacja odstawała poziomem )
Powiedzcie lepiej czy Holandia ma dzisiaj jakieś szanse ? (po cichu liczę że skopią tyłki Hiszpanom )
Powiedzcie lepiej czy Holandia ma dzisiaj jakieś szanse ? (po cichu liczę że skopią tyłki Hiszpanom )
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Nie wiem dlaczego narzekacie na sędziego, filmik wszystko wyjaśnia...
https://www.youtube.com/watch?v=rqrqStnnEkI
https://www.youtube.com/watch?v=rqrqStnnEkI
\/\
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Takie błędne decyzje były od wieków, nie rozumiem czemu akurat teraz internet aż tak zajarał się tym karnym, ale rozumuję że wszyscy tak jak ja kibicowali Chorwatom. No i memy zacne
Meksyk ciśnie
Edit:
i znów błąd sędziego.
Edit:
i znów błąd sędziego.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2014, o 17:13 przez Sevi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wisła Kraków.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No, Meksyk ładnie idzie - tylko sędziowie nie uznali im już 2 prawidłowo zdobytych bramek
To wina Dębka jest
Czemu? Bo mówił, że uważamy zwykłe błędy za forsowanie gospodarzy. Teraz sędziowie, zeby udowodnić te teze (w sensie że są do dupy ), wala błędy na lewo i prawo
szkoda ze bramy dla Kamerunu nie uznali
Czemu? Bo mówił, że uważamy zwykłe błędy za forsowanie gospodarzy. Teraz sędziowie, zeby udowodnić te teze (w sensie że są do dupy ), wala błędy na lewo i prawo
szkoda ze bramy dla Kamerunu nie uznali
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dobrze, że nie awansowaliśmy, nie mielibyśmy szans.Dębek pisze:Póki co mamy drukowanie pod gospodarzy i drużynę z Afryki. Zobaczmy co łączy te dwa teamy i bez trudu zdemaskujemy spisek.
Wiem - żółte koszulki.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony