Empire na stół
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Oczy piechotnego pozakują nam:
"Kurcze ale tu strasznie, postawą musze pokazać że mam tytanowe jajca....
Kurde ale tu i tak jest strasznie".
Płaszczyk za to superaśny.
"Kurcze ale tu strasznie, postawą musze pokazać że mam tytanowe jajca....
Kurde ale tu i tak jest strasznie".
Płaszczyk za to superaśny.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Teraz oficjalnie jako mod - Szczurku nie rozjezdzaj forum , nie chodzi nawet o zmniejszczenie fot , ale wytnij polowe ujec i wstaw je jaka inna fote , nie chcialbym zamykac tego tematu...
Respekt dla Ciebie , bo naprawde mocno cisniesz na poziomi i to szybko
Bardzo fajne drewno na armatach , swietny plaszcz na generale... no ale te oczy... Wiem w czym jest pies pogrzebany - przy malowaniu oczu najpierw oczodoly pomaluj na czarno , potem dodaj bialka ( zostawiajac bardzo bardzo cienka linie czernego wokol) dopiero wtedy czarne kropki jako zrenice...
P.S. Duzo Ci jeszcze zostalo do pomalowania z tego imperium , bo z tego co widze to juz mnostwo rzeczy jest gotowe...
Respekt dla Ciebie , bo naprawde mocno cisniesz na poziomi i to szybko
Bardzo fajne drewno na armatach , swietny plaszcz na generale... no ale te oczy... Wiem w czym jest pies pogrzebany - przy malowaniu oczu najpierw oczodoly pomaluj na czarno , potem dodaj bialka ( zostawiajac bardzo bardzo cienka linie czernego wokol) dopiero wtedy czarne kropki jako zrenice...
P.S. Duzo Ci jeszcze zostalo do pomalowania z tego imperium , bo z tego co widze to juz mnostwo rzeczy jest gotowe...
@Ziemko
Nastepne foty beda juz okej
Sporo jeszcze zostalo (tzn. Duzzzzo piechoty )
P.s-a wy jaki byście mieli wyraz twarzy widząc nadciagajaca 2 razy liczniejsza armie chaosu to jest strach czystej postaci
Nastepne foty beda juz okej
Sporo jeszcze zostalo (tzn. Duzzzzo piechoty )
P.s-a wy jaki byście mieli wyraz twarzy widząc nadciagajaca 2 razy liczniejsza armie chaosu to jest strach czystej postaci
Fajnie pomalowani ale modele wyglądają na paskudne.
Powiedz mi jak oni wyglądaja w formie bitsów?
Dużo pracy nad nimi jest?
Powiedz mi jak oni wyglądaja w formie bitsów?
Dużo pracy nad nimi jest?
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Dostawałem ich sklejonych itp. ale magowie prezentują sie okej (tylko trzeba im szpary na płaszczu zaszpachlować [pozostają po przyklejeniu łapek]) .
SM są dla mnie ohydni i sporo nadlewek maja (jak myślę ,ze jeszcze 50 chłopa to ... (*,)] )
SM są dla mnie ohydni i sporo nadlewek maja (jak myślę ,ze jeszcze 50 chłopa to ... (*,)] )
Bardzo ładne figurki. Magowie i ich szaty są zajebiste... Jedyne co mi nie pasuje to krew na swordsmanach. Moim zdaniem nie pasuje to do imperium.
Musiałem ponażekac
Musiałem ponażekac
Freehandy na magach są wypaśne reszta TT
Teraz dopiero zauważyłem ich oczy. Z takim wzrokiem mogli by robić za zombi.
Magowie są OK ale reszta mi sie nie podoba, krew na mieczach, no na championie OK ale na reszcie mi sie podoba, nie lubię takich mundurów, przejadły mi sie a jest wiele innych schematów ( chociażby te na końcu AB do imperium) to samo z kolorami mundurów w obsłudze; 2 czerwono -białch a ten drugi inny i jest zielono-biały
To tyle z mojej strony
To tyle z mojej strony
Ta piechota jakaś taka dziwna się wydaje.
Oczy muzyka....AAAAAA!!WYPIER%^$$%^!!!NADCHODZIMY!!
I te białe szaty jakos dziwnie wyszły ale jak dla mnie spoko robota.
Oczy muzyka....AAAAAA!!WYPIER%^$$%^!!!NADCHODZIMY!!
I te białe szaty jakos dziwnie wyszły ale jak dla mnie spoko robota.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Schemat kolorystyczny mam narzucony
SM miałem posklejanych .... i tak tam nie ma za bardzo jak pokombinować (atak klonów i tyle ).Głupio ,że tylko rączki i główki się przykleja ,a nogi i torsy są z jednego ....
SM miałem posklejanych .... i tak tam nie ma za bardzo jak pokombinować (atak klonów i tyle ).Głupio ,że tylko rączki i główki się przykleja ,a nogi i torsy są z jednego ....
Wiem.Dla tego mam tylko 2 oddziały z tych nowych modeli złożone(kuszoli i flagasów).
Kusznicy wyglądaja jeszcze w miare porządnie ale flagasów musiałem wymieszać z modelami z 5 i 6 ed.
Kusznicy wyglądaja jeszcze w miare porządnie ale flagasów musiałem wymieszać z modelami z 5 i 6 ed.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken