z pewnością ludzie na turniejach będą zwracać na to uwagę z drugiego końca sali z ''WTF'' na ustach

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
oj żal, żal...Morok pisze: a ten nos to już wogle żal
Guter - dzięki! Wszystkiego bym się spodziewał na tym forum, ale nie merytorycznej propozycji! To co pokazałeś, można spokojnie dodać do modelu. Przykryje co prawda nieco firmowych szczegółów tej figurki, ale całość będzie robić znacznie lepsze wrażenie. Biorę się do roboty i wrzucę tu niebawem efekt.
Używaj :Przepraszam nie wiem jak się poprawnie cytuje
i [/quote ]
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
ale przecież potworki z kapitana bomby wygladaja jak - nie przymierzając - męskie przyrodzenia... albo stolce...Matijjos pisze:Mi się podoba groteskowość figurki- przypomina mi potworki z kapitana bombyStrachu raczej nie budzi, ale uśmiech i owszem.
Dostałem w swoje łapy starych, metalowych plaguebearerów. Na niektórych wyrzeźbiono odpadające od kości mięso - aż do tego stopnia, że została sama kość. Więc różnie to bywa.Kubaf16 pisze: Można by jeszcze ręce pogrubić, a zwłaszcza tą z mieczem, bo wygląda jakby się miała połamać, co jest do nurgla trochę niepodobne