Turniej WFB - 1600 pkt. - 06.09.2014 Vanaheim

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Elt
Mudżahedin

Re: Turniej WFB - 1600 pkt. - 06.09.2014 Vanaheim

Post autor: Elt »

dziękuje wszystkim było miło :-)
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Turniej kameralny - ale przyjemny dla uczestników mam nadzieję. Dziękuję wszystkim i zapraszam na Vanahajmowego fejsa - będą zdjęcia bo Bartek robił :)

Wyniki

1.RaV - 53 pkt !
2.Dydu - 42
3.Diamo - 35
4.Elt - 35
5.Bezdomny - 27
6.Pietia -27
7.Rusek - 26
8.Mrówa - 18

Pozdrawiam i do następnego razu .
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Post autor: Legion »

Turniej bardzo przyjemny, bo Ty w nim nie grałeś :P Dzięki za sprawną organizację i gry, do następnego!

Aha, wybaczcie mi asekuranctwo i paniczne chowanie wojsk po rogach stołu, coś trzeba było ugrać, a inaczej nie szło, eh ;)
Vae victis!

ravboss
Pseudoklimaciarz

Post autor: ravboss »

Było dobrze jak zwykle w Vana, gorąco oczywiście i cholera wie czy to od emocji czy od słonka na zewnątrz :wink:
Dzięki wszystkim a w szczególności organizatorom (szkoda, że nie było parzystej liczby graczy - PiotrB, szacunek i mam nadzieję, że następnym razem zagrasz razem z nami).

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

W sprawie frekwencji, działamy aktywnie aby na kolejnych turniejach zawsze było co najmniej 12+ grających (serio, serio)
Wygląda na to że turnieje na małe punkty w Vanahejmie przyczynią się do odrodzenia/rozrostu Batla w Krakowie.
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

No szkoda że tak mała frekwencja wyszła finalnie.
Ale ważne że turniej się odbył i że byli nowi.
Legion który byłeś?

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Generalnie ja jestem zły i jest mi po prostu przykro. Poświęcam swój własny wolny czas w sobotę żeby ogarnąć pewne rzeczy i spróbować wyprostować pewne sprawy związane z WFB i sklepem Vanahaim a w podzięce z 25 osób zapisanych osób przychodzi 8. Ja już nie mówię o takich komentarzach
Legion pisze:Turniej bardzo przyjemny, bo Ty w nim nie grałeś
Dydu pisze:4 maszyny w dwarfach? 2x klopa, organki i dzialo? Piotrze chcesz grac Krasiami?
Muszę się poważnie zastanowić czy ma w ogóle sens żebym to próbował ogarnąć bo niestety większość z was nie wykazuje elementarnego szacunku dla mnie choćby przez fakt że 7 osób nawet nie zadało sobie trudu żeby napisać że nie przyjdzie. Ja mam co robić i w co grać . Oczywiście rozumiem że granie w turnieju WFB nie jest obowiązkowe jeśli jednak z 25 osób rezygnuje 17 to chyba coś jest nie tak. Myślę że Bartek i staff Vanahaimu z 8 osobowymi turniejami spokojnie poradzi sobie sam. Ja na dziś uznaję że zaproponowaną przeze mnie formą turniejową nie ma zainteresowania .
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Legion
Kradziej

Post autor: Legion »

PiotrB pisze:Ja już nie mówię o takich komentarzach
Eh, Piotrze, na turnieju moich docinek nie brałeś poważnie (chyba?), ja Twoich też, więc...
To był żart, serio, doceniam Twoją inicjatywę i że komuś się chce, szczerze.
Legion który byłeś?
Występowałem jako Pietia, 3 od końca.
Vae victis!

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Faktem jest że ludzie strasznie się wysypali, w raczej niespotykanym stopniu, ale spoko spoko na turnieju 11 X będzie jeszcze więcej "nowych" twarzy.
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

No trza się przyznać że ludzi się wysypało.
Jak nie organizuje sklep to rzeczywiście można się zirytować o brak informacji.
Ale tak czy siak kawał dobrej roboty Piotrze.
Nowe (dla mnie) nicki.
Jest szansa że w październiku już więcej osób się zjawi, no i może jednak przedpłaty

ODPOWIEDZ