Turniej odwołany

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: [Bielsko-Biała] 15.02 Bilaticon vol.X

Post autor: QQrydza »

Heretic pisze:propozycja spawna była super!!!
Propozycja Bazyliszka która podoba się osobie, na której jest wzorowana, to słaba propozycja (z wyjątkiem pachoła bo pachoł tylko he he he, to ta głupsza głowa)

Słyszałem że pojawi się zasada "DMP SreMP, zjazd kurwa"
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Przecież on wyśmiał mnie nim na całego :D
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

na całego powiadasz :lol2:

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Ok. Dobra wiem, że możesz wymyslić coś mocniejszego
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Marks
Falubaz

Post autor: Marks »

Mocniejszego? Chyba "ostatecznego". :D
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1

Spawn
Chuck Norris

Post autor: Spawn »

No bardziej starałem się zrobić coś grywalnego, wartego faktycznie 100 punktów, poza tym nie mam takich dobrych fluffowych opisów zasad. Te, które solo wrzucił kompletnie nic nie robią i to specjalnie. Więc nie sądzę, żeby były grane, mimo że są śmieszne. Oczywiście, jak zostaną przegłosowane, to proszę bardzo można nimi grać ;)

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

EDIT
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Bazyli zebrało się 38 to plus fakt że będziemy musieli ich nieco wyrównać oznacza żeby żaden nie był oczywistym wyborem oznacza że dopiero we wtorek pojawi się 8 wybrańców.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

Tak z ciekawości... Jakie kryteria decydują o tym które z tych 38 bazyliszków zostaną wybrane ?
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Jest głosowanie klubowiczów - więc każdego musiałbyś o to spytać.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

No i Panowie. Wybraliście już:)

Spawn
Chuck Norris

Post autor: Spawn »

Dziś, do 15 jest głosowanie.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Ok.

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Halo !! wtorek a wyników nie ma :?
Co wy tam liczyć głosów nie umiecie że tak długo to trawa ? Mogę pomóc jak są problemy :mrgreen:

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Bartek oddychaj #-o

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Eltharion pisze:Halo !! wtorek a wyników nie ma :?
Co wy tam liczyć głosów nie umiecie że tak długo to trawa ? Mogę pomóc jak są problemy :mrgreen:
WYniki podane przez niezależną komisje wyborczą pod nadzorem Bartka Elthariona:

0,2% Heretyk
0,3% Judasz
0,1% XYZ
99,4% Korwin

JKM już ogłosił sukces. Na protesty głosujących, że "przecież korwin nie był mozliwym kandydatem" Bartek stwerdził, że nie ma to żadnego znaczenia i vox populi zadecydował!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Jeszce wyników nie ma a ten już węszy sPISek :roll:

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Ze względu na wewnątrz klubowe trzęsienie ziemi jesteśmy zmuszeni odwołać turniej.

Przepraszamy wszystkich zainteresowanych :oops:

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

A to ci jeden mały niewinny Szaitis :mrgreen:

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

decyzja ostateczna? jesli tak to ja bym w Krakowie zrobil w tym terminie.

ODPOWIEDZ