[Katowice] 17.05.15,EURO,Szybki Goblin 10(Pre-Orcze Gniazdo)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Re: [Katowice] 17.05.15,EURO,Szybki Goblin 10(Pre-Orcze Gnia

Post autor: Heretic »

Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze. :)
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Glonojad
Kretozord

Post autor: Glonojad »

Piękne dzięki za udaną imprezę :)

Jakieś fotki gdzieś miały w czeluście Sieci trafić?
Uprawa warzyw od 1997 roku
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Ja gratuluje Andrzejowi za Mega farta, gratuluje również Robertowi za mega farta w ch.. że doczłapał się do 1 stołu i jak piłeczka pingpongowa odbił się od palety Andrzeja, dzięki Jaaf za to że uwierzyłem w to że SK nie chcą zbić Króla Skavenów, tylko chylą czoło i poddają lojalnie głowę pod egzekucję Króla Słońca. ;)

Awatar użytkownika
Jaaf
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Jaaf »

Nie no, nie może być. 5 tura, na stole remis, ej, wysadźmy sobie dzwon bo jeszcze gdzieś punkt urwiemy i wygramy :mrgreen:

Przynajmniej nauczyłem się, że jak nie trzeba to się nie dzwoni :)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Jaaf pisze:Nie no, nie może być. 5 tura, na stole remis, ej, wysadźmy sobie dzwon bo jeszcze gdzieś punkt urwiemy i wygramy :mrgreen:

Przynajmniej nauczyłem się, że jak nie trzeba to się nie dzwoni :)
E tam dzwoni się
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

ODPOWIEDZ