[Katowice] 17.05.15,EURO,Szybki Goblin 10(Pre-Orcze Gniazdo)
Re: [Katowice] 17.05.15,EURO,Szybki Goblin 10(Pre-Orcze Gnia
Dziękuję wszystkim za pozytywne komentarze. 

Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Ja gratuluje Andrzejowi za Mega farta, gratuluje również Robertowi za mega farta w ch.. że doczłapał się do 1 stołu i jak piłeczka pingpongowa odbił się od palety Andrzeja, dzięki Jaaf za to że uwierzyłem w to że SK nie chcą zbić Króla Skavenów, tylko chylą czoło i poddają lojalnie głowę pod egzekucję Króla Słońca. 

E tam dzwoni sięJaaf pisze:Nie no, nie może być. 5 tura, na stole remis, ej, wysadźmy sobie dzwon bo jeszcze gdzieś punkt urwiemy i wygramy![]()
Przynajmniej nauczyłem się, że jak nie trzeba to się nie dzwoni
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"