DMŚ 13-14.06 [5x2400 Euro]

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: DMŚ 13-14.06 [5x2400 Euro]

Post autor: QQrydza »

ja słyszałem że półtorej :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

plotki jakieś
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Zapraszam chętnych graczy bez drużyn do zgłaszania się organizujemy drużyny Najemników.

Awatar użytkownika
Jaaf
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Jaaf »

RyK szuka kogoś do naporu.
Woch, Doch, VC, HE lub TK na stercie Morghastów :P

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Wezcie brete Gniewka! Torpeda!

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

-Qc- pisze:ja słyszałem że półtorej :D
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Jaaf

Sprawa już nie ważna, niebawem wyślemy zgłoszenie.
Wykruszyły nam się 3 z 5 osób z głównego składu, ale udało nam się znaleźć zastępstwo klubowe w Częstochowie.
Nie mniej jednak dziękujemy za propozycje! :)

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Czy jakaś dobra dusza miała by pożyczyć Karybdisa na DMŚ? odp. prosił bym na priv :)
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Przedpłaty nic nie dają tak?

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Komfort organizatorowi, brak napinki rano, brak koniecznosci stania w kolejkach z grosiwem, pewnosc braku baya, poczucie zyciowej stabilnosci i motywacji zeby nie odpuscic pacynek
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

-Qc- pisze:Komfort organizatorowi, brak napinki rano, brak koniecznosci stania w kolejkach z grosiwem, pewnosc braku baya, poczucie zyciowej stabilnosci i motywacji zeby nie odpuscic pacynek
Jednym słowem, można na spokojnie zapłacić w sobote rano.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Niefajnie jest zabierac teamowi szanse na zwyciestwo tylko dlatego, że zebrał się w piatek wieczór a nie wczesniej :)

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Tak jak napisał Adam dają komfort orgabizatorowi, ważne żeby wysłać zgłoszenie i dojechać :-)
Wielka prośba weźcie drobne mamy dużo fajnego jedzenia w niskich cenach, wiec proszę was weźcie dużo drobnych :-)

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Obrazek
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Jaaf

Update odnośnie składów/zgłoszeń?

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Ja bym prosił o dodanie do regulaminu kto będzie sędziować, oraz, że Lidder pytany o zasady będzie dawać całki do rozwiązania
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Jakas aktualizacja teamow moze?
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Skoro zgłoszenia są do dziś to aktualizacja jutro będzie chyba najlepsza;p

Awatar użytkownika
Jaaf

A co przeszkadza zaktualizować dziś i jutro? :mrgreen:
Ciekawi mnie ile teamów wysłało już zgłoszenia. I wszystko oczywiście w trosce o Sola, żeby się jutro nie zarobił biedak :).

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Rozpiski i kasa poszły. Proszę o poprawę tej nieszczęsnej nazwy zespołu oraz felernych ksywek. Dziękuję.

ODPOWIEDZ