DMŚ 13-14.06 [5x2400 Euro]
Re: DMŚ 13-14.06 [5x2400 Euro]
ja słyszałem że półtorej 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Wezcie brete Gniewka! Torpeda!
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
-Qc- pisze:ja słyszałem że półtorej
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Czy jakaś dobra dusza miała by pożyczyć Karybdisa na DMŚ? odp. prosił bym na priv 

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Przedpłaty nic nie dają tak?
Komfort organizatorowi, brak napinki rano, brak koniecznosci stania w kolejkach z grosiwem, pewnosc braku baya, poczucie zyciowej stabilnosci i motywacji zeby nie odpuscic pacynek
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Jednym słowem, można na spokojnie zapłacić w sobote rano.-Qc- pisze:Komfort organizatorowi, brak napinki rano, brak koniecznosci stania w kolejkach z grosiwem, pewnosc braku baya, poczucie zyciowej stabilnosci i motywacji zeby nie odpuscic pacynek
Niefajnie jest zabierac teamowi szanse na zwyciestwo tylko dlatego, że zebrał się w piatek wieczór a nie wczesniej 

Ja bym prosił o dodanie do regulaminu kto będzie sędziować, oraz, że Lidder pytany o zasady będzie dawać całki do rozwiązania
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Skoro zgłoszenia są do dziś to aktualizacja jutro będzie chyba najlepsza;p
Rozpiski i kasa poszły. Proszę o poprawę tej nieszczęsnej nazwy zespołu oraz felernych ksywek. Dziękuję.