Mocny sziteliah91 pisze:https://www.youtube.com/watch?v=195lALg ... e=youtu.be

Mocny sziteliah91 pisze:https://www.youtube.com/watch?v=195lALg ... e=youtu.be
Bardzo dobrze napisanelith pisze:Fajnie żeście go zbanowali, bo mogłem sobie przypomnieć fajne czasy z Wami spędzone, ale kurcze - nawet, jak trollował to Karabina nie odblokujecie?
Podłączam się pod pytanie. Bo coś jest nie halo skoro nagle Robson nie ma problemów a Andrzej mi tu jakieś raporty wrzucaRobson pisze:hmm ja cały czas mam ten plik karabina (mp4 ~ 90mega) i nic mu nie dolega, czy jest możliwe aby ktoś podmienił plik po fakcie czy jak? bo to dosyć dziwna sprawa.
Sam swoich spraw załatwić nie umiesz, że listę kolejkową układasz i kolegami straszysz? Jako typ uderzający trzymanego gościa mógłbyś sobie darować teksty o frajerstwieAndrzej pisze:Nie bój nic, przyjedziemy z Piotrem i innymi osobami które to ściągnęły bardzo mocno i dobitnie ci podziękować. Frajerze.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
ważne, że słychać to co trzebakotson pisze:Sam mam szczęście że nie antywirus zablokował mi ściągnięcie tego gówna na służbowym komputerze, bo wyleciałbym na zbity ryj z pracy. A dwa liczyłem, że to jest chociaż ten filmik z pijanym karabinem, który buja się z krzesłem na głowie ( mogę się trochę mylić widziałem to wieki temu).Chyba Robson to wrzucił, ale jakość jest fatalna.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Korelacja to nie wynikanie. Być może miałeś już wirusa wcześniej, być może kliknąłeś coś na stronie na której plik był wystawiony albo na innej stronie w zakładce.PiotrB pisze:Ja może jeszcze raz napiszę dla jasności. Nie mam interesu nikogo oczerniać ale w ściągniętym pliku BYŁ VIRUS - jest to na 100% pewne - albowiem zaraz po rozpakowaniu odinstalował mi firefoxa i zainstalował szybko kilka różnych bzdur mnożąc się szybko.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.