Pierwszy turniej HEARTHSTONE. challonge.com/hsborder
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Pierwszy forumowy turniej HEARTHSTONE.
Sprawdźcie jeszcze raz bo była poprawka mała. (manfredo 2 razy 

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Qc i lajkonik grajcie szybko bo czekam na ktoregos w drugiej rundzie.
Runelord, poszedł inv. Daj znać, kiedy pasuje Ci gra.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
-
- Falubaz
Dejm zmienił sie turnament cały, a ja już wysłałes inva do Regisa
Mistrzu#2338 kimkolwiek jestes - kiedy gramy?

Mistrzu = Andrzej? 
Lajkonik inv poszedl

Lajkonik inv poszedl

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Gokish dopisz nicki z forum przy battle tagach, żeby było łatwiej się komunikować.
To sobie dograjcie trzecią w ramach treningu 
Matis jakby to było takie łatwe
gdzie część wysłała zgłoszenia bez nicków na BP
ale postaram się coś wykminić jutro

Matis jakby to było takie łatwe

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
To z kim ja w takim razie gram, skoro oni już ciskają? 

Matis pisze:To z kim ja w takim razie gram, skoro oni już ciskają?
Sparingowo grają

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

<oze grupe na facebooku zalozyc? in case przyszlych turniejow?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
a daj spokój póki co tutaj ogarnijmy lista nicków jutro rano będzie
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

link do tabelki tez dej
A andrzej ma slabe decki
A andrzej ma slabe decki

-Qc- pisze:<oze grupe na facebooku zalozyc? in case przyszlych turniejow?
Good idea. Qc rzuciles pomysl to rob grupe tylko ustaw ma tajna.
Najpierw 3-2 z pitagorasem, (walczył dzielnie) ale musialem grac od nowa przez oszukaństwa gokisha, masońsko-żydowski spisek
kolejna gra 3-0 z Matisem (niestety, fun deck palka na rekrutach nie oparł się mocy moich skillowych decków). Widzimy się w drugiej rundzie, mam jeszcze pełne kieszenie raka do porozdawania 

Ostatnio zmieniony 12 paź 2015, o 22:47 przez Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Nie ma słów, które by opisały jak bardzo tobą gardzęAndrzej pisze:Najpierw 3-2 z pitagorasem, (walczył dzielnie ale) jako ze musialem grac od nowa przez oszukaństwa gokisha, masońsko-żydowski spisekkolejna gra 3-0 z Matisem. Widzimy się w drugiej rundzie, mam jeszcze pełne kieszenie raka do porozdawania

9 legend na warriorze boli, nie ma czym tego zabić :/