EURO 2016 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: EURO 2016 w piłkę nożną
Wynik jak najbardziej fair.Pierwsza polowa dla Niemców,druga dla nas
''If you show your teeth, bite''
nie pamiętam również byśmy mieli więcej 100% pod bramka niemiaszków niźli oni pod naszą - tym razem "niewykorzystane..." się nie zemściły.Czepiasz się, pamiętasz żebyś kiedyś PL miała 4 pkt po 2 meczach na ME w tym 1 zdobyty z Niemcami? To już sprawia że mecz nie był nudny
xYz
Dobry mecz z naszej strony, obrona zagrala w koncu bardzo dobrze, Pazdan niczym Kmicic pod Czestochowa, ale te 2 szanse Milika zmarnowane to mi sie beda snily jeszcze dlugo
Prawda jest taka, że szanse że Polska nie wyjdzie z grupy są minimalne Remis z Ukrainą sprawia, że kompletnie nie interesuje nas wynik meczu Niemcy - Irlandia Płn., no chyba, że w kategoriach z którego miejsca wyjdziemyBig Boss M. pisze: Co do wyniku, remis nas urządza, bo nawet w wypadku remisu z Ukrainą mamy spore szanse awansować, chyba że Irlandia pyknie niemców to wtedy już zależy od bilansu:p
lepiej zeby z drugiego bo wtedy mamy opcje Szwajcaria albo Rumunia a z pierwszego to chyba Francja wtedy jest to lepiej zeby Fryce sie tam meczyly niz my
Kapustkę to mógł jeszcze później wstawić. Jak widziałem co Grosicki prezentował to się smutno robiło. I jeszcze zdjął rzemieślnika Kube (którego nie lubię a w tym meczu zapierdalał). Kapustka w pierwszym widać, że Grosicki po kontuzji nie zasuwa tak jak to robił.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Gra Francja z Szwajcaria. Mimo że lubię Francję kibicuje Szwajcarii oglądając Francję mam wrażenie ze to jakaś Nigeria czy wybrzeże kości słoniowej gra nie Francja.
-
- Chuck Norris
Tak to już jest w dzisiejszych czasach. Nie pamiętam dokładnie czy na euro 4 lata temu, czy na MŚ 2 lata wstecz, praktycznie nie było repy z Europy gdzie nie grał by czarnoskóry zawodnik. Nawet w Szwecji (?), w krajach niemieckojęzycznych zawodnicy pochodzenia muzułmańskiego, a olimpijczycy reprezentujący RPA w większości są biali.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
1-0 dla irlandii
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Obstawilem 3:0 Niemcy i 2:0 Polska, obie reprezentacje beda chcialy wygrac grupe, wiec kilka bramek padnie z pewnoscia.