BAZYLISZEK 2017 4500 25-26 Lutego - WARSZAWA
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Re: BAZYLISZEK 2017 4500 25-26 Lutego - WARSZAWA
Kto poratuje 8 kameleonami? Nie chce proxowac.zaplata w piwerku i usmiechu.
![Obrazek](http://images67.fotosik.pl/668/b54a419c25d55655gen.jpg)
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Mam konwersje, zrobię fotkę i Ci podeślę wieczorem.lwieserce85 pisze:Kto poratuje 8 kameleonami? Nie chce proxowac.zaplata w piwerku i usmiechu.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
jest rozpa
i co ile tych osob?
i co ile tych osob?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Jakby braklo miejsc to wpadnij posędziowac ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Chetnie przygarnąłbym na czas turnieju 10 pistoliersów (rajtars). Oczywiscie % sie odplace.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
czyli nie ma szans zrobić zrzutkę żeby wszyscy zagrali i Bazyliszek będzie z najmniejszą frekwencją od lat? szczerze? mógłbym dopłacić extra te 20-30 złotych dukatów żeby zagrać...pytanie jakie inni mają zdanie na ten temat?
@Dziedzic
jak dopuszczą ci w pięknym czarnym podkladzie to: "you have my sword"
@Dziedzic
jak dopuszczą ci w pięknym czarnym podkladzie to: "you have my sword"
Ostatnio zmieniony 20 lut 2017, o 16:46 przez #helion#, łącznie zmieniany 1 raz.