Galeria
Moderator: esgaroth
Mam taki mały problem i chciał bym was prosić o rade, krótkonodzy bracia z pod znaku chaosu a mianowicie potrzebuje załogantów do helek i niewidem które krasnale najlepiej się nadają do przerobienia na takowa "obsługę"???
Wszelkie sugestie mile widziane
Wszelkie sugestie mile widziane
Najlepiej kup sobie plastiki z Skull Passa, załogantów od działa. Będzie cie czekało sporo piłowania i pracy z GS-em, ale efekt będzie napewno zadawalający (to i tak wychodzi najtaniej), do tego jakieś główki od chaos warriorów i bedzie okey.
zerknę na allegro a zabójcy takie chaos krasnale na wkręcie
Powiedziałbym nawet że są zjaranii (no ale inni gracze mogą mnie zlińczować)
Z innej beczki, wie ktoś czy produkty ze http://www.sciborminiatures.com są dziełem Polaków i czy można je kupić w Polsce? Bo Pare figurek (mam na myśli Moskali) nadawałoby się do naszej armii.
Tam niestety nie ma - wszystko przekopałem.
Chodzi mi o konkretną armię. W przeciągu ostatniego roku ktoś od nas z Polski przerobił taka armię ze skull passa, pomalował i wykończył bejcą (dipping). Grał też nią na kilku turniejach na pewno. Zdjęcia tej armii (całej armii) były na necie kilka miesięcy temu. Tych zdjęć szukam i bardzo proszę o pomoc w znalezieniu
Chodzi mi o konkretną armię. W przeciągu ostatniego roku ktoś od nas z Polski przerobił taka armię ze skull passa, pomalował i wykończył bejcą (dipping). Grał też nią na kilku turniejach na pewno. Zdjęcia tej armii (całej armii) były na necie kilka miesięcy temu. Tych zdjęć szukam i bardzo proszę o pomoc w znalezieniu
http://www.chaos-dwarfs.com/contest9.php moje trzecie miejsce na Golden Hat IX... co sądzicie? lepiony w pośpiechu bo czasu było mało jak się dowiedziałem o konkursie... no i w końcu wyszło na to że nie miałem też czasu tego porządnie pomalować bo GH to w sumie konkurs na malowanie a nie lepienie ale z czysto błahego powodu jakim był brak figurki bull centaura musiałem ulepić swojego pracę zgłosiłem ze 3 minuty przed upływem czasu
więcej zdjęć i wipy podeślę jak rozpakuję stacjonarny komp gdzie mam wszystkie zdjęcia...
więcej zdjęć i wipy podeślę jak rozpakuję stacjonarny komp gdzie mam wszystkie zdjęcia...
- Andronicus
- Chuck Norris
Brawo
IMO Twój byczek zasługuje na pierwsze miejsce bo ten na drugim mi się nie podoba a na pierwszym to tylko lekko przerobiony i ładnie pomalowany oryginał. Szkoda że nie miałeś więcej czasu na centaura, wtedy z pewnością było by pierwsze miejsce
IMO Twój byczek zasługuje na pierwsze miejsce bo ten na drugim mi się nie podoba a na pierwszym to tylko lekko przerobiony i ładnie pomalowany oryginał. Szkoda że nie miałeś więcej czasu na centaura, wtedy z pewnością było by pierwsze miejsce
Nie wiem czy widzieliście prace niejakiego Anno z ChD on line. Anyway gość robi koncept arty, rzeźbi i pisze fluff do własnych figurek chadeków. Naprawdę warto wg mnie rzucić na to okiem.
Po kolei:
ZARGOD
To gotowy model, więcej o jego powstawaniu etc TUTAJ
KAOSNICKS
Więcej koncept artów TUTAJ
oraz last but not least
THUNDARK
reszta tradycyjnie TU
Pierwsza z jego figurek jest skończona i chyba nawet jest jeszcze do kupienia. Plus fluff, jak narazie tylko po włosku . Pozostałe figsy w fazie tworzenia.
Bardzo spodobał mi się klimat łączący tradycyjne "big hats" z bardziej nowoczenymi trendami w chadeckiej modzie figsowej Niecierpliwie czekam na zakończenie prac, zwłaszcza nad bullcentaurem.
Po kolei:
ZARGOD
To gotowy model, więcej o jego powstawaniu etc TUTAJ
KAOSNICKS
Więcej koncept artów TUTAJ
oraz last but not least
THUNDARK
reszta tradycyjnie TU
Pierwsza z jego figurek jest skończona i chyba nawet jest jeszcze do kupienia. Plus fluff, jak narazie tylko po włosku . Pozostałe figsy w fazie tworzenia.
Bardzo spodobał mi się klimat łączący tradycyjne "big hats" z bardziej nowoczenymi trendami w chadeckiej modzie figsowej Niecierpliwie czekam na zakończenie prac, zwłaszcza nad bullcentaurem.