Master PGA "Przypraw sobie gębe" Poznań 24/25.11.2007
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
zaraz zaraz: dwie armie z lustri, czyli waleczne skinki i gnijące szczuru były, prawda?
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
jak nie jak tak? Duzy magik levelu trzeciego na kociłku rzucajacym plage - wiem.
brak piorunów. brak nocków, brak jezzów i tuneli. duzo frenzoli bez dobrego screena.
dopuszczamy
brak piorunów. brak nocków, brak jezzów i tuneli. duzo frenzoli bez dobrego screena.
dopuszczamy

- Shakin' Dudi
- Masakrator
przekupiles mnieszafa@poznan pisze:Aha, na turnioeju będzie na bieżąco robiona herbatka dla graczy, a także drobny poczestuneczek w postaci placuszka z owocami.

Prosze od dopisanie też mnie
Wszystkei pozostałe dane prześlę później mailem razem z rozpą jak ją już wymyślę, pozdro.

Uwielbiam temat gdzie 50% postów to "Dopisz mnie" "Bede" "Wpisz mnie na liste doślę później papierki"
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Dopiszcie mnie. (taka szydera z Rzymka
)
Mam pytanie: o której zaczyna się kazy dzień turniejowy, ponieważ nie mogę spać na miejscówce. Bedę dojeżdżał z chaty.

Mam pytanie: o której zaczyna się kazy dzień turniejowy, ponieważ nie mogę spać na miejscówce. Bedę dojeżdżał z chaty.
"Wpisz mnie na liste doślę później papierki" 

tez sie zjawie 

Rzymek pisze:Uwielbiam temat gdzie 50% postów to "Dopisz mnie" "Bede" "Wpisz mnie na liste doślę później papierki"
Nie marudz.
Gdzie lista zgloszonych chlopaki ?