[MASTER] Kozacki Zajazd, Warszawa, 29.02-1.03.2020, 4 x 4500
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Re: [MASTER] Kozacki Zajazd, Warszawa, 29.02-1.03.2020, 4 x 4500
A ja mam pytanie..co jest w menu? jakież to rarytasy serwowane będą na obiad oraz kolację?

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Dokładnie tak, jak pisze Śmiechu. Czekam jeszcze na odpowiedź z hotelu w tej sprawie.
Zrobiłem update o przelewy z popołudnia w tabelce.
Ponieważ dostałem taką wiadomość, wyjaśniam. Pakiet obejmuje miejsce w pokoju, nie pokój. Jeśli ktoś chciałby dwójkę do pojedynczego wykorzystania, będę musiał prosić o dodatkowe 90 zł za noc. Między innymi dlatego napisałem w pierwszym poście, że postaram się rozsądnie rozłożyć grupę po pokojach. Oczywiście możecie się zamieniać na miejscu w pokojach, ale chodzi o to, żebym na koniec dnia nie musiał nikogo obciążać bez potrzeby dodatkowymi kosztami. Pomyślcie o tym również w kontekście osób, które są od piątku i osób, które dojeżdżają w sobotę.
Zrobiłem update o przelewy z popołudnia w tabelce.
Ponieważ dostałem taką wiadomość, wyjaśniam. Pakiet obejmuje miejsce w pokoju, nie pokój. Jeśli ktoś chciałby dwójkę do pojedynczego wykorzystania, będę musiał prosić o dodatkowe 90 zł za noc. Między innymi dlatego napisałem w pierwszym poście, że postaram się rozsądnie rozłożyć grupę po pokojach. Oczywiście możecie się zamieniać na miejscu w pokojach, ale chodzi o to, żebym na koniec dnia nie musiał nikogo obciążać bez potrzeby dodatkowymi kosztami. Pomyślcie o tym również w kontekście osób, które są od piątku i osób, które dojeżdżają w sobotę.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Panowie, po weekendzie mamy 148 grających, jest moc, serdecznie dziękuję za zgłoszenia i wpłaty! Zapowiada się epicki turniej 
Turniej wspiera Lubart Miniatures, serdecznie dziękuję! Odwiedzajcie https://lubart-miniatures.com, mają ciekawą ofertę dla UD, VS i coś do KoE, niedługo więcej dedykowanych informacji.

Odpowiedziałem na mam nadzieję wszystkie PMki i maile, dziś wieczorem zrobię aktualizację wpłat. Również wtedy mam nadzieję mieć już ostatnią wersję menu.

Turniej wspiera Lubart Miniatures, serdecznie dziękuję! Odwiedzajcie https://lubart-miniatures.com, mają ciekawą ofertę dla UD, VS i coś do KoE, niedługo więcej dedykowanych informacji.
Odpowiedziałem na mam nadzieję wszystkie PMki i maile, dziś wieczorem zrobię aktualizację wpłat. Również wtedy mam nadzieję mieć już ostatnią wersję menu.
Ostatnio zmieniony 4 lut 2020, o 22:56 przez Myth, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Poszła wpłata i potwierdzenie na maila. Salamandra: Dzikie Jaszczury na pokładzie!
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Potwierdzam, również mailowo
39 teamów, 156 graczy na pokładzie, genialnie! Siła systemu od graczy dla graczy
Dziękuję serdecznie za wszystkie zgłoszenia. Są jeszcze miejsca w hotelu, dawajcie znać. Gdyby były jeszcze chętne do gry teamy, to również dawajcie znać, myślę, że znajdzie się miejsce.
Do grona wspierających turniej dołącza Toczay Traye Magnetyczne, serdecznie dziękuję! Toczay dostarcza szeroką gamę trayów, od zwykłych blaszek, przez blachy modelowane, gotowe do gry, po traye modularne i customisowane. Odwiedźcie jego temat, przejrzyjcie ofertę, to dobry czas na przygotowanie się do mastera

Dla ułatwienia czytania zamieściłem menu w drugim poście na pierwszej stronie. Hotel przekazał, że posiłki są robione własnoręcznie na miejscu, a porcje mają być spore. Piwo 0,5l ma wyjść 7,5 za sztukę
EDIT: challenge się odbędzie, liczymy co najmniej na raport z bitew

Do grona wspierających turniej dołącza Toczay Traye Magnetyczne, serdecznie dziękuję! Toczay dostarcza szeroką gamę trayów, od zwykłych blaszek, przez blachy modelowane, gotowe do gry, po traye modularne i customisowane. Odwiedźcie jego temat, przejrzyjcie ofertę, to dobry czas na przygotowanie się do mastera

Dla ułatwienia czytania zamieściłem menu w drugim poście na pierwszej stronie. Hotel przekazał, że posiłki są robione własnoręcznie na miejscu, a porcje mają być spore. Piwo 0,5l ma wyjść 7,5 za sztukę

EDIT: challenge się odbędzie, liczymy co najmniej na raport z bitew

Dochodzą mnie słuchy, że zbiera się jeszcze jeden team, ale poszukują czwartego - odzywajcie się, gdybyście chcieli zagrać, a nie macie ekipy.
Są jeszcze miejsca w hotelu, też dawajcie znać
Są jeszcze miejsca w hotelu, też dawajcie znać

- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Ma być taka możliwość 
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
No hejka, jedna osoba nam się wysypała, mamy w składzie HbE, DL i SE, a więc szukamy najemnika. Gramy bez spiny i na luzie