[Łódź] 17.07-18.07 drużynówka 3x4500
Re: [Łódź] 17.07-18.07 drużynówka 3x4500
Bez znaczenia takie info jest, bez kitu, mogą takie info dać dzień przed turniejem.

Siemanko, trochę inny temat ale jak najbardziej związany z turniejem 
Czy znajdzie się jakiś Elfi (albo już nie elfi ale podsiadająca elfy
) generał, który na turniej może mi pożyczyć Silver Helmsów w ilości 11 sztuk?
Przy okazji też chętnie nabędę od nich bitsy (rączki, główki, lance), ponieważ moje modele są w opłakanym stanie, więc jak ktoś ma i weźmie na turniej to się możemy dogadać
Czy znajdzie się jakiś Elfi (albo już nie elfi ale podsiadająca elfy
Przy okazji też chętnie nabędę od nich bitsy (rączki, główki, lance), ponieważ moje modele są w opłakanym stanie, więc jak ktoś ma i weźmie na turniej to się możemy dogadać
Dwa małe oddziały, pięciu i sześciu.
Dzięki wielkie, odezwę się na pw
Parowanie jak zwykle. Źle i niejasno napisalem ostatnio, przepraszam.
Drużyna A wystawia armię A1
Drużyna B wystawia armię B1
A1 wybiera z którą z pozostałych dwóch armii z B zagra jako B2.
B1 wybiera z którą z pozostałych dwóch armii z A zagra jako A2.
Niewybrani graja ze sobą - A3 i B3.
Malowanie to tak jak linkowałem tabelka zalecana przez LL.
Dodatowo:
Niepomalowane modele = 0 z modelarki.
Proxy (gdzie nie wiadomo co jest czym), podstawki zamiast modeli czy inne modele 2d - zdejmowane ze stołu i nie grają.
Rozpiski poprosze na mail: osmiornicalodzka@gmail.com
W tytule nazwa drużyny, w treści rozpiski w formacie newrecruit.eu albo innym równie kompaktowym ale tak aby było latwe do wydrukowania na jednej stronie a4 wszystkie 3 rozpiski najlepiej
Termin na rozpiski do niedzieli 23:59 brzmi mam nadzieje sprawiedliwie. W ciągu poniedziałku opublikuje rozpiski.
To ostatnie to jeszcze pogadam z selekcjonerami aby nie psuć planów
Drużyna A wystawia armię A1
Drużyna B wystawia armię B1
A1 wybiera z którą z pozostałych dwóch armii z B zagra jako B2.
B1 wybiera z którą z pozostałych dwóch armii z A zagra jako A2.
Niewybrani graja ze sobą - A3 i B3.
Malowanie to tak jak linkowałem tabelka zalecana przez LL.
Dodatowo:
Niepomalowane modele = 0 z modelarki.
Proxy (gdzie nie wiadomo co jest czym), podstawki zamiast modeli czy inne modele 2d - zdejmowane ze stołu i nie grają.
Rozpiski poprosze na mail: osmiornicalodzka@gmail.com
W tytule nazwa drużyny, w treści rozpiski w formacie newrecruit.eu albo innym równie kompaktowym ale tak aby było latwe do wydrukowania na jednej stronie a4 wszystkie 3 rozpiski najlepiej
Termin na rozpiski do niedzieli 23:59 brzmi mam nadzieje sprawiedliwie. W ciągu poniedziałku opublikuje rozpiski.
To ostatnie to jeszcze pogadam z selekcjonerami aby nie psuć planów
Już trzeci gracz znaleziony - NIEAKTUALNE.UWAGA !!! Ponawiam komunikat - szukamy najemnika/brakującego gracza/ do naszego teamu SALAMANDRA (mamy WE/DE i VS)
Ostatnio zmieniony 6 lip 2021, o 21:45 przez Heptun, łącznie zmieniany 1 raz.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Sliwek wrzuc wszystko do pierwszego posta
Ważne ogłoszenie dotyczace posiłków:
na posiłki będą bony, osoby nocujące odbierają w recepcji przy zakwaterowaniu, inne wykupują w recepcji, ale muszą to zrobić do godz. 10.00 wtedy kuchnia przygotuje właściwą ilość.
Osoby wege muszą przy przyjeździe zgłosić to w recepcji będą przygotowane inne posiłki.
Wszystkim którzy do tej pory opłacili za same posiłki zwrócę przelewem.
Harmonogram ulegnie lekkiej zmianie. Aby kuchnia wyrobila bez problemu i abyście nie musieli czekać w kolejce po obiad połowa stołów będzie miała przerwę obiadową podczas drugiej rundy, reszta po drugiej rundzie.
W piątek zapraszamy już od 16. Czy wcześniej to nie mamy jeszcze pewności czy będziemy na miejscu ale to możemy dogadać się indywidualnie
na posiłki będą bony, osoby nocujące odbierają w recepcji przy zakwaterowaniu, inne wykupują w recepcji, ale muszą to zrobić do godz. 10.00 wtedy kuchnia przygotuje właściwą ilość.
Osoby wege muszą przy przyjeździe zgłosić to w recepcji będą przygotowane inne posiłki.
Wszystkim którzy do tej pory opłacili za same posiłki zwrócę przelewem.
Harmonogram ulegnie lekkiej zmianie. Aby kuchnia wyrobila bez problemu i abyście nie musieli czekać w kolejce po obiad połowa stołów będzie miała przerwę obiadową podczas drugiej rundy, reszta po drugiej rundzie.
W piątek zapraszamy już od 16. Czy wcześniej to nie mamy jeszcze pewności czy będziemy na miejscu ale to możemy dogadać się indywidualnie
Bez sensu.
Połowa graczy będzie w plecy z czasem bitwy (nawet wydłużonym), bo będzie musiala iść zjeść, s druga połowa czyli pozostali będą musieli marnować swój jakże cenny czas na jedzenie zamiast na refleksje i fajki po bitwie.
Niby troszkę lepiej niż ostatni kozacki zajazd, a jednak dalej słabo.
Dzielisz na 2-3 grupy i wszyscy jedzą w trakcie bitwy.
Unikniesz w ten sposób osób spóźnialskim na kolejną bitwę, bo ktoś nie zdążył zjeść gdyż.... I cała masa śmiesznych tłumaczeń.