[MASTER] SINGLE - WTF! 2, 23-24.09.2023 - WŁOCŁAWEK
Re: [MASTER] SINGLE - WTF! 2, 23-24.09.2023 - WŁOCŁAWEK
Czy lista Dębka jest tajna ze względu na przygotowania do ETC?
Rozumiem, że graliście na starą KoE?
Rozumiem, że graliście na starą KoE?
Uprawa warzyw od 1997 roku
Dzięki chłopaki za turniej. Kanapeczki zajebisty pomysł!
Ciasto żony Heptuna i matki Futhusa jak zwykle miazga!
Glonojad - tak, grana była stara bretka. Ja rozpiskę Dębka widzę normalnie w NR. Może "force update" ?
Ciasto żony Heptuna i matki Futhusa jak zwykle miazga!
Glonojad - tak, grana była stara bretka. Ja rozpiskę Dębka widzę normalnie w NR. Może "force update" ?
always Vampire
Tolles Turnier, Sandwiches, Kaffee, Kuchen, Snacks, Wasser.
Danke an die Gegner für die Kämpfe
[moderatorska, językowa autokorekta posta]
Danke an die Gegner für die Kämpfe
Laik geh in die Notaufnahme, wenn dein Arsch so lange und so stark brennt
Serdeczne dzięki za turniej, Panowie! Jak zwykle świetnie ogarniacie organizację. Podziękowania również dla przeciwników. Widzimy się na Mackach.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Witam,
w końcu przejrzałem fanty zostawione po turnieju:
-> kurtka czarna z siwymi lampasami na rękawach (materiał coś ale ortalion) z kapturem chowanym, brak metki i rozmiaru ale strzelam ze jakieś XL;
-> bidon biało-czarny Huel;
-> miarka GW czerwona z napisem KLUB KULT i coś tam pobazgrane flamastrem z drugiej strony;
-> zestaw małych kostek w pudełku zbiorczym - kolor kostek przeważające odcienie zieleni;
Właścicieli zapraszam na priv - jak coś mogę podrzucić na Macki lub do odebrania u nas na lokalu w listopadzie.
w końcu przejrzałem fanty zostawione po turnieju:
-> kurtka czarna z siwymi lampasami na rękawach (materiał coś ale ortalion) z kapturem chowanym, brak metki i rozmiaru ale strzelam ze jakieś XL;
-> bidon biało-czarny Huel;
-> miarka GW czerwona z napisem KLUB KULT i coś tam pobazgrane flamastrem z drugiej strony;
-> zestaw małych kostek w pudełku zbiorczym - kolor kostek przeważające odcienie zieleni;
Właścicieli zapraszam na priv - jak coś mogę podrzucić na Macki lub do odebrania u nas na lokalu w listopadzie.
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek