Witamy się
To i ja się przywitam bo to podobno kulturalne (prawda to ?)
Zbieram od dawna WE ale grywam okazyjnie
Pozdrowienia dla robiących w lesie
Zbieram od dawna WE ale grywam okazyjnie
Pozdrowienia dla robiących w lesie
- Die for Emperor
- Mudżahedin
No jak wszyscy to wszyscy...
Cześć, nazywam się Daniel i jestem uzależniony...
Ups... To nie to spotkanie...
A na serio to obecnie tłukę Tomb Kings. Dobrze że poznałem Crimsonera w Irlandii to przynajmniej będę miał z kim pograć. Podobno jest tu jeszcze dwóch maniaków to może niedługo zrobimy mini-turniej
pozdro all!
Cześć, nazywam się Daniel i jestem uzależniony...
Ups... To nie to spotkanie...
A na serio to obecnie tłukę Tomb Kings. Dobrze że poznałem Crimsonera w Irlandii to przynajmniej będę miał z kim pograć. Podobno jest tu jeszcze dwóch maniaków to może niedługo zrobimy mini-turniej
pozdro all!
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...
'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'
'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'
@Manfred
no wiesz Suwałki to takie zadupie że tu nikt nie interesuje się tak wspaniałymi rzeczami jak np. Warhammer figurkowy
a tych 8 wybranych, obdarzonych niezwykłą inteligencją oraz dobrym poczuciem humoru to moi koledzy z klasy
namówiłem ich i mamy w klasie:
moje VC
kolega zbiera zarazem TK i WE
kolega2 lizardy
kolega3 scaveny
koega4 O&G
kolega5 Chaos
kolega6 Chaos oraz Lord of The Rings
kolega7 HE
kolega8 O&G
i jeszcze wiem że niejaki kolega spoza klasy zbiera WE
no to daje 9
no wiesz Suwałki to takie zadupie że tu nikt nie interesuje się tak wspaniałymi rzeczami jak np. Warhammer figurkowy
a tych 8 wybranych, obdarzonych niezwykłą inteligencją oraz dobrym poczuciem humoru to moi koledzy z klasy
namówiłem ich i mamy w klasie:
moje VC
kolega zbiera zarazem TK i WE
kolega2 lizardy
kolega3 scaveny
koega4 O&G
kolega5 Chaos
kolega6 Chaos oraz Lord of The Rings
kolega7 HE
kolega8 O&G
i jeszcze wiem że niejaki kolega spoza klasy zbiera WE
no to daje 9
spokojnie... zaraz ktorys z kumpli grajacy chaosem przerzuci sie na demony.. tak samo jak zrobiła to wiekszosc graczy wtrikk pisze:cóż za ironia, masz najbardziej przegiętą armię w całej klasie ;D
Warszawie
ooo, widze ze Suwałki zaczynają grać . zapraszamy na lokale, link do strony i forum w moim podpisie.Tomcium pisze:i ja się witam
a konkretniej :
zbieram VC od ponad roku, na forum jestem od ponad roku i interesuję się warhammerem od ponad roku
Mieszkam w Suwałkach i niestety do grania mam tylko moich 8 kolegów których zdołałem namówić