Night Goblins
Moderator: Kołata
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
jedyne gobliny dobre na skinki to night gobliny na squigach.
ja tam wole pajonki bo nie schodza tak latwo od tych zasranych plujek. ale hoppersi oczywisice tez wymiataja, najwiekszy ich plus to jest to ze nie musza widziec wroga jak na niego szarzuja tylko sie wbijają i juz.Murmandamus pisze:jedyne gobliny dobre na skinki to night gobliny na squigach.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
A także że jako compulsory chyba nie prowokuja stand and shoot. Mylę się?
Nieno stand and shoot raczej jest, to samo flee.
a ja tam lubilem orcasow zawszeDaBoss pisze:@ r0m: czemu "pajonki" nie schodzą tak szybko od pojzonów??
@Murmandamus: na "szarżę" hoppersów można zrobić normalną reakcję:(
A tak pozatym night gobliny są plewne i zamieniam ich na orki![]()
pewnie mu chodzilo o save...ale wole jak mnie nie trafiaja niz mam robic AS
Nie tylko tya ja tam lubilem orcasow zawsze

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Bo Gork i Mork dał orkom gobliny by te je kopały zabijały i szamały, bo som niczym nawet mniej niz niczym, nawet ichnia magia do niczego siem nie nadaje a one same jedynie do lapania szczal ludków. We łby.
chodzilo o save oczywiscie. nie wiem czemu fastami w 70% zdaje save a jak jakims przegietym bohaterem, albo innym kojdem z dobrym savem to nigdyDaBoss pisze:@ r0m: czemu "pajonki" nie schodzą tak szybko od pojzonów??
@Murmandamus: na "szarżę" hoppersów można zrobić normalną reakcję:(
A tak pozatym night gobliny są plewne i zamieniam ich na orki![]()

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
prawo Murphiego to się nazywa. I złośliwość rzeczy martwych.
jak masz jeden save na 2+ to zawsze go niezdajesz... prawda i po trzykroc prawda...
poza tym im masz wiekcej roznych sejwow tym wieksza szansa na wbicie wounda na bohatera 

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
- swieta_barbara
- habydysz
Cos w tym jest. Przerzucilem sie nawet z 5+ ward na -1 hit na szefie.
- swieta_barbara
- habydysz
Jak gramy na jawne w wiekszosci przypadkow przeciwnik po prostu nie atakuje w ogole po herosie. Ostatnio w challengu wytrzymal 2 tury z tyrantem z maczuga d3 woundy i 7 sily, do czasu az regiment przebil sie przez irongutsow... Jest nieziemski i jeszcze ten to5. Wunderbar
kolejne pytanko początkującego czy normalny Hop-Goblin może dosiadać wielkiego paszczaka jaskiniowego i czy charakterystyka ze str. 55 dotyczy jeżdzca na paszczaku czy samego paszczaka
Charakterystyka jest paszczaka ale ld inne a jeśli jest to paszczak to co z gobaskiem on nie atakuje?
Charakterystyka jest paszczaka ale ld inne a jeśli jest to paszczak to co z gobaskiem on nie atakuje?
Heros moze dosiadac tego wielkiego paszczaka, co masz statystyki osobno, on sie liczy jako monser i masz osobno statystyki wiec bije i goblin i great cave paszczak.