doszła obsługa.... z powodu sesji robiona w pospiechu i przyznaje ze smutkiem że troche niedokładnie... cóż... może kiedyś poprawie chłopaków jak znajde czas.
K Malowanie na bardzo dobrym poziome SL Wyszedl super jedyne co mi sie nie podoba ze "skorzane" zbroje Obslugi sa tego samego koloru co drewno z katapulty
Coś mi mówi, że następni będą warriorsi z poprzedniej edycji.
Wchodzę sobie dzisiaj na allegro i tu wiadomość, że aukcję 20 warriorsów przegrałem o 4 złocisze z gościem o nicku Rakso69...ciekawe kto to mógł być
Katapka z obsługą miodna a podstawki sąnaprawdę cudne. Ogólnie świetnie Ci to idzie. Cieszę się, że warriorsi trafią w dobre ręce
Mógłbyś też dać ładne zdjątko zbiorcze całej armijki jak już skończysz - to będzie widok
Zapomniałam skomentować obsługi... moim zdaniem wyszli bardzo ładnie. Bez fajerwerków, po prostu po Twojemu - czyli solidnie, czysto i z klasą. Piękna armia, Rakso. Gratuluję.
I wszystkiego najlepszego, jeśli Gildia nie kłamie
ci z failami do doom seekerzy? ogólnie jakos nie powalają ale jak je pomalujesz to pewnie mi szczena opadnie (najlepszy ten klepiący maskę goblinowi mógłby jeszcze zęby wyplówać )
slayerzy - troche kiepskie zdjęcie... finałowe będzie lepsze
obsługa działa
jeszcze dużo pracy przede mną ale mam nadzieję, że się wyrobie na mastera... niestety jeszcze egzamin mam w tym tygodniu więc znowu strace sporo czasu...