Macki Wojny 2007 15-16.12.2007 Master w Łodzi
A będą jakies laski?
Mogły by zrobić "taniec na kolumnie korynckiej".
Wtedy Macki przeszły by do historii Battla w Polsce.
Wtedy Macki przeszły by do historii Battla w Polsce.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Slaaneshu, kolumna koryncka to nie rura dla lasek...Reyki pisze:A będą jakies laski?
Przyjadę ratować resztki cywilizacji jaką znamy...
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
No coz, jesli chcecie aby turniej przeszedl do historii w ten sposob (ja tam nie mam nic przeciwko, oprocz tego ze turniej nie jest tylko dla doroslych ) z wejciowek turnieju gdyby zostalo te 200-300 zlotych to moglibyscie wynajac cory koryntu aby zatanczyly przy tejże kolumnie
Mile widziane szaliki lokalnych drużyn piłkarskich.
Dzięki nim będziemy w stanie zaoferowac Wam niezapomniane wrazenia i pokażemy że Łódzikie Pogotowie nie jest takie złe.
Dzięki nim będziemy w stanie zaoferowac Wam niezapomniane wrazenia i pokażemy że Łódzikie Pogotowie nie jest takie złe.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Teoretycznie mamy jeszcze kilka zgłoszeń nieformalnych od osób, które mają być, ale boją się swojego nazwiska na tej zaszczytnej liście, więc nie powinno być źle.
A licky boom boom down!!!
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ah kusi mnie na ten wyjazd. Z Radomia nie jest tak daleko. Bah. Tak czy inaczej 3tysie Delfów rzadko mam okazję wystawić bo 1k zielonego bydla mam niepomalowanego i nie zdąże z malowaniem. Bleh.(zakładając że są jeszcze miejsca)