EEGT- info i pogaduszki
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Może spytaj w GW, po co robią turnieje dla 150 osób w Nottingham.Szaman pisze:
sponsor to nie jest darczynca - sponsor oczekuje profitow za swoje sponsorowanie. jakie profity mozna uzyskac sponsorujac impreze dla 150 osob, ktore beda mialy czas tylko na granie bitew?
:
Czyżby zarabiali na piwie u Bugmana?
Jeśli logika którą się kierujecie, jest taka – lepiej niech zagra tylko 38 osób, wtedy sponsor zarobi więcej, bo pozostałe 112 osób będzie oglądać rzut cukierkiem z Trebusza i napalą się na zakupy, to….
Rzeczywiście, droga do sukcesów komercyjnych ostatniego Wojennego Młotka, który zdaje się w ogóle się nie odbył, stoi otworem.
Profity z imprezy dla zero osób, muszą być ogromne.
Ponadto bezpieczeństwo zapewnione, żadnych strat.
Po prostu raj.
Mi oczywiście szkoda tych dużych fajnych turniejów jak WM i EEGT, ale skoro GW nie ma interesu w tym by je sponsorować, to cóż, „biznes to biznes”.
Trochę innych turniejów do zagrania na świecie jest, a GW życzę samych sukcesów finansowych.
Szczerze.
Jeśli je osiągną nie robiąc turniejów – to bardzo dobrze.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
[quote="lith"]2500 ltd. progi co 10%, a nie jakies udziwnienia + gra na polskie uscislenia bez ew. mozliwosci wykupienia DoW w rare oraz dobry system rozprowadzania biletow i GT powinno okazac sie sukcesem :) Mozesz tez zglosic do ligi jako lokala, w tym terminie to nie bedzie bez znaczenia.[/quote]
popieram!!!
popieram!!!
Na wszystkich bogówKruti pisze:Już kończymy - napisz tylko jakich sponsorów pytałeś o udział.Szaman pisze:sponsor to nie jest darczynca - sponsor oczekuje profitow za swoje sponsorowanie.
Nie dość, że cios prosto w nos, to jeszcze z własnego szeregu
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
killingblow..?
dla mnie 2500, bez specjalnych herosow i zadnych glupich compscorow (chocby nt dzial dow) to optymalna rzecz.
no i normalna polska dystrybucja wejsciowek.
dla mnie 2500, bez specjalnych herosow i zadnych glupich compscorow (chocby nt dzial dow) to optymalna rzecz.
no i normalna polska dystrybucja wejsciowek.
Europe? UK Homelending? France? Germany? Bo Polskę sprawdziłem A żeby było śmieszniej, to na pytanie czy w ogóle taka opcja wchodzi w grę nie odpowiedzieli jednoznacznie, że nie...Szaman pisze:GE MoneyKruti pisze:Już kończymy - napisz tylko jakich sponsorów pytałeś o udział.Szaman pisze: sponsor to nie jest darczynca - sponsor oczekuje profitow za swoje sponsorowanie.
Ktoś ewidentnie ukradł konto Stefanowi, muszę sprawdzić logi
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Powiedzcie mi jedna rzecz.
Jaka różnica jest pomiędzy organizowaniem GT a organizowaniem np.DMP?
To że przyjadą goście z innych krajów to jakas wielka różnica nie jest(po prostu się robi rezerwacje dla nich po 12-26 miejsc na turniej).
To że przyjadą goście z innych krajów to jakas wielka różnica nie jest(po prostu się robi rezerwacje dla nich po 12-26 miejsc na turniej).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
pytasz o cos konkretnego? ktore DMP masz na mysli? a roznic jest wiele...Reyki pisze:Powiedzcie mi jedna rzecz.
"I fart in your general direction"
Powiedz mi co musi miec GT innego niż pozostałe turnieje w naszym pięknym kraju?
-baza terenowa jest
-sędziowie są
-miejsce na turniej też zapewnie jest
Czego chcieć więcej poza reklamą na stronie GW?I załatwieniem tych super fajnych tournament packów?
-baza terenowa jest
-sędziowie są
Czego chcieć więcej poza reklamą na stronie GW?I załatwieniem tych super fajnych tournament packów?
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
na GT - w przeciwienstwie do innych imprez - sedziowie maja placoneReyki pisze:Powiedz mi co musi miec GT innego niż pozostałe turnieje w naszym pięknym kraju?
-baza terenowa jest
-sędziowie są
poza tym jest wiele kosztow, na ktorych "pozostale" turnieje oszczedzaja (choc nie powinny), jak chocby ubezpieczenie. zrobienie strony, plakatow, smyczy, ID,rules packow, biletow, koszulek, banerow itd. tez kosztuje.
porownywanie nas z GT UK jest bez sensu - w UK sala (Warhammer World) nalezy do GW, noclegow nie ma. jedyny roznica jest taka, ze u nich posilek jest wliczony w cene, a u nas nie. przepraszam, jest druga roznica - u nich bilet kosztuje 55 funtow, u nas 10.
ta dyskusja robi sie taka sama, jak w zeszlym roku. uczulam Was, ze musze zamykac regulamin, a jak na razie poza kilkoma pomyslami skupiacie sie nad czyms zgola innym...
"I fart in your general direction"