PlayMini Of The Month 8 - styczeń

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Dewastator
Warzywo

Post autor: Dewastator »

Ja mam takie pytanko zacząłem figurkę wcześniej, skończę w styczniu. Mogę wystawic do konkursu? Pasuje tematycznie idealnie.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Tak.

Awatar użytkownika
Bonczek
Chuck Norris

Post autor: Bonczek »

Ja ponawiam swoje pytanie;) Musi być pełny hunting-pack czy wystarczy sama salka? Mam nadzieję że sama bestia ;)

Pozdro

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Legalnie nie wystawisz samej salki, ergo, musi być z teamem.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Yyy... przepraszam że koledze koordynatorowi się wcinam, ale w tej edycji minimum to model, a nie oddział :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Nietykalny
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Nietykalny »

do kiedy to jest?? bo sie pogubiłem i każdy może w tym brać udział?

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Podpowiem - w nazwie edycji jest "styczeń". W pierwszym poście masz dokładniejsze wskazówki.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Nietykalny tylko nie maluj kolejnego DP, oni nie maja fire attacks ;)

Nietykalny
Powergamer Rozpiskowy

Raptaparat pisze:Nietykalny tylko nie maluj kolejnego DP, oni nie maja fire attacks ;)
???? DB??? chyba DE

pytam sie czy to ma być grywalna figsa czy jak przerobie krasnala na połykacza ognia co pluje płomieniami to będzie git :)

Rapta
Kretozord

Pofatyguj sie na pierwsza strone tematu. Mysle, ze to mogloby rozjasnic twoj umysl.

Nietykalny
Powergamer Rozpiskowy

Figurki mają być, jak zwykle, legalnymi i wystawialnymi modelami.

no tak tylko ze legalnie ja przerobie ;p a czy byłaby wystawiana to już sprawa umowna :) .. u mnie na pewno będzie miała miejsce na półce ;p

Awatar użytkownika
GreatTaurus
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: GreatTaurus »

wystawialnymi w znaczeniu - można użyć w grze i spełnia zasady WYSIWYGu... a nie, że na półeczke... omfg...

Rapta
Kretozord

Legalna, wystawialna to znaczy, ze istnieja dla niej zasady w jakimkolwiek army book'u, rulebook'u, uscisleniu itp. 7ed WFB.

Nietykalny
Powergamer Rozpiskowy

no to lipa będę musiał pomyśleć.. człowiek słoń pierdzący ogniem w takim razie tez odpada :(

Nietykalny
Powergamer Rozpiskowy

http://img136.imageshack.us/img136/2640/wwwcopymw6.jpg ktoś ma pojęcie co ta za figurka i z czy sie nadaje? znalazłem ją w pudle odkurzyłem i ujrzałem jakieś tam płomienie sugerujące bojowe nastawienie kolegi .. jednak nie mam pojęcia co to za jeden :) ale aż się prosi by go machnąć :) - może jakieś tam obrażenia od ognia zadaje ;p

Awatar użytkownika
GreatTaurus
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: GreatTaurus »

Nietykalny pisze:http://img136.imageshack.us/img136/2640/wwwcopymw6.jpg ktoś ma pojęcie co ta za figurka i z czy sie nadaje?
ktoś tam z Bractwa z gry WarZone.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Koleś nie wygląda jakby pasował do wfb.

Ogólnie, jeżeli jest to figurka z poza GW, musi pasować przynajmniej do systemu. Ten pan nie pasuje do niczego, bardziej chyba do 40k...

Nietykalny
Powergamer Rozpiskowy

no nic w każdym razie już głowy nie ma i myślę co dalej z nim zrobić... chyba przerobie go na kapłana bojowego :) po prostu ma kozacka poze jakis krzyż i ksiege na łańcuchu dorzucę no i konkretny kafar na plecy :).. hmmm mniam :) mu siekne i głowę i będzie warior priest jak ta lala
..o wiem wiem w kapturze go zrobię :hieh :)

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

No to kaman

Za moment biore się za skavńskiego warlocka. Piekny nie będzie bo z odzysku ;(
Serwis społeczności Mordheim
www.najmita.net

check it out!

Awatar użytkownika
Robacek
Mudżahedin

Post autor: Robacek »

yyy czy kolo z flailem i pochodnią z mordki sie podciągnie pod obrazenia ogniem:D?

ODPOWIEDZ