Paradoxalia zimowe 2008
Okazuje sie ze ponoc wyslalem rozpe na 1250. Za posadzenie orgow przepraszam nie wiem co mi odjebalo we lbieBtw zapomnialem wspomniec ze myslalem ze ten tur jest na 1650 i poszedlem z rozpa na 1650 pewien swego. Uswiadomil mnie Duke. Co ciekawe zgloszenie z 3 herosami i 3 specialami zostalo przyjete i dostalem maila zwrotnego ze jest ok

Ostatnio zmieniony 28 sty 2008, o 22:44 przez SlanesH, łącznie zmieniany 1 raz.
Linux dostal to samo co reszta z finalistow (procz Barba bo mial inne nagrody).
Manfred nie mow ze niewiele Ciebie zjechalem bo zostalo ci tylko 6 piechociazy: a ja stracilem pol tanka, 1/2 kawalerii i ... to wsio:P ale dzieki za gre plewo ;P
<<< czas na nasz tajny plan na ribentrop-molotow :>
Manfred nie mow ze niewiele Ciebie zjechalem bo zostalo ci tylko 6 piechociazy: a ja stracilem pol tanka, 1/2 kawalerii i ... to wsio:P ale dzieki za gre plewo ;P
<<< czas na nasz tajny plan na ribentrop-molotow :>
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.
no wsumie tak pozbierały i się te plewy wszystkie
ale i tak chyba nie wygrałeś jakoś strasznie dużo ? dobra mniejsza
a plan ribentrop-mołotow jest zajebisty
, chyba spróbuje specjalnie na planowany turniej wstawic tego inżyniera z mese.. ee znaczy o gołebie mi chodzi 
ale i tak chyba nie wygrałeś jakoś strasznie dużo ? dobra mniejsza
a plan ribentrop-mołotow jest zajebisty

Ej, oni mają po prostu konkretny pomysł na armię ;P
Odnośnie turnieju - wielkie dzięki za przybycie finalistom, oraz Linkowi i Semiemu
Barbarossie gratuluję zwycięstwa, pozostałym graczom uporu i woli walki
Nagrody mam nadzieje się podobały, sponsorzy o nas zadbali. Kostki drogi Manfredzie będą ;] dostaniecie je przy najbliższej okazji. Tak samo jak Linek drugą część nagrody-niespodzianki... 
Finalne wyniki powinny się pojawić już dzisiaj.
Pozdro i jeszcze raz dzięki wszystkim za udział.

Odnośnie turnieju - wielkie dzięki za przybycie finalistom, oraz Linkowi i Semiemu

Barbarossie gratuluję zwycięstwa, pozostałym graczom uporu i woli walki

Finalne wyniki powinny się pojawić już dzisiaj.
Pozdro i jeszcze raz dzięki wszystkim za udział.
Czytaj mejle Slanesh... ;] Rozpiskę dosłałeś na 1250, dobrze mi się wydawało - czyli to jednak nie ja za dużo wypiłem tego wieczoraBtw zapomnialem wspomniec ze myslalem ze ten tur jest na 1650 i poszedlem z rozpa na 1650 pewien swego. Uswiadomil mnie Duke. Co ciekawe zgloszenie z 3 herosami i 3 specialami zostalo przyjete i dostalem maila zwrotnego ze jest ok![]()

Wpadłem na godzinkę i muszę coś powiedzieć. Widziałem, że organizatorom naprawdę się chciało:) Te stoły w śniegu, scenariusze- super sprawa. Mam nadzieję, że nowy ośrodek do robienia w wawie lokali dojdzie, bo ostatnio był mały zastój:)
też mam takie wrażenie. wielkie brawa dla orgów mistrzowsko zrobiony turniej
mały żal dla tomka że zasędziował inaczej niż shino mówił i mały żal dla przeciwnika w 1szej bitiwe " naprawde bedziesz takim chujem ze nie dasz mi rzucic za ataki koni?" "tak"
ale suma summarum turniej naprawdę BARDZO UDANY i sprawnie zgranyl. gratulacje brawa i pokłony od Jasia dla organizatorów i sorry ze nie dałem rady blatów nosic ale nadgarstek ciągle niesprawny

Spoko turniej, ale ja miałem go wygrać.
Wszystko przez manfreda, który przegrał 80 małymi w półfinale ze Zbyszkiem. Ja w półfinale trafiłem na Mobiego i o wynik tej bitwy byłem raczej spokojny. Dobry stół, dobre wystawienie i mobi pociśnięty.
W finale trafiłem na Zbyszka. I to muszę się pożalić na teren trochę. Przy moich 130 modelach ciężko było sie na tym wystawić i manewrować. Szkoda bo było blisko. Nie liczyliśmy punktów ale to jakieś 14-15 dla Barba. Gratki.
nie chce wyprzedzać orgów, niech oni dadzą wyniki.
Pozdro.

Wszystko przez manfreda, który przegrał 80 małymi w półfinale ze Zbyszkiem. Ja w półfinale trafiłem na Mobiego i o wynik tej bitwy byłem raczej spokojny. Dobry stół, dobre wystawienie i mobi pociśnięty.
W finale trafiłem na Zbyszka. I to muszę się pożalić na teren trochę. Przy moich 130 modelach ciężko było sie na tym wystawić i manewrować. Szkoda bo było blisko. Nie liczyliśmy punktów ale to jakieś 14-15 dla Barba. Gratki.
nie chce wyprzedzać orgów, niech oni dadzą wyniki.
Pozdro.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Cieszę się, że wam się podobało. Wyniki ostateczne będą dziś, pewnie też dziś wyślemy informacje do ligi.
Gratulacje dla Zbyszka, który po pierwszej przegranej bitwie zdołał najpierw zakwalifikować się do finału a następnie go wygrał.
Nie ukrywam, że jeśli chodzi o organizację w Paradoxie to był to nasz debiut z Czarkiem więc przepraszamy za ewentualne zgrzyty i możemy obiecać, że następnym razem będzie sprawniej. No i miejmy nadzieje do zobaczenia wkrótce na turnieju waszym lub naszym
Pozdrawiam
Gratulacje dla Zbyszka, który po pierwszej przegranej bitwie zdołał najpierw zakwalifikować się do finału a następnie go wygrał.
Nie ukrywam, że jeśli chodzi o organizację w Paradoxie to był to nasz debiut z Czarkiem więc przepraszamy za ewentualne zgrzyty i możemy obiecać, że następnym razem będzie sprawniej. No i miejmy nadzieje do zobaczenia wkrótce na turnieju waszym lub naszym

Pozdrawiam
turniej byl super (no mozna jedynie powiedziec ze w korytarzu bylo duszno ale to jest niezalezny defekt) a sama organizacja byla jedna z lepszych jakie widzialem;) gratuluje organizatorom;)
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.
Tadadadam! Ostateczne wyniki.
Zapraszam do oglądania. Do ligi zostaną zgłoszone najszybciej jak się będzie dało.
1 Zbyszek Łobocki
2 Piotr Panufnik
3 Darek "Mobi" Olczak
4 Daniel "Manfred" Gronowski
5 Krzysztof Fischer "Fisch"
6 Dawid "Kal_Torak" Frankowski
7 Michał Żywczyk "Slanesh"
8 Marcin "Semi" Sommer
9 Krzysztof Panufnik
10 Rafał "Trikk" Bieliński
11 Czarek Lasocki
12 Michał Kołakowski
13 Bartosz Papiewski
14 Maciej Bogosławski
15 Tomasz "Esco" Turzyński
16 Michał Tybuś
17 Szymon Talaga
18 Jan "Jasiuuu" Leszczyński
19 Adam Lewański
20 Radek Wiącek
21 Maciej "Husiat" Husiatyński
22 Robert Sroczkowski
23 Jakub "Asassello" Maciążek
24 Paweł Guszkowski
25 Jarek Sułecki
26 Paweł Linek
Wielkie dzięki za wszystkie ciepłe słowa na nasz temat
Tak jak i za słowa krytyki. Na pewno wyciągniemy wnioski i następne turnieje, o ile starczy sił, będą lepsze. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakies uwagi odnośnie całości przedsięwzięcia, albo poszczególnych jego elementów - zapraszamy, czy to na priv, czy to do dyskusji na forum.
Odnośnie korytarza - robilismy co tylko mogliśmy żeby dało się tam grać. Ale żeby było naprawdę w porządku, to turniej musiałby się odbywać po prostu na dworzu. Bo pomieszczenia wewnątrz budynku są średnio przystosowane do robienia turniejów WFB. W Kwietniu może się uda
Zapraszam do oglądania. Do ligi zostaną zgłoszone najszybciej jak się będzie dało.
1 Zbyszek Łobocki
2 Piotr Panufnik
3 Darek "Mobi" Olczak
4 Daniel "Manfred" Gronowski
5 Krzysztof Fischer "Fisch"
6 Dawid "Kal_Torak" Frankowski
7 Michał Żywczyk "Slanesh"
8 Marcin "Semi" Sommer
9 Krzysztof Panufnik
10 Rafał "Trikk" Bieliński
11 Czarek Lasocki
12 Michał Kołakowski
13 Bartosz Papiewski
14 Maciej Bogosławski
15 Tomasz "Esco" Turzyński
16 Michał Tybuś
17 Szymon Talaga
18 Jan "Jasiuuu" Leszczyński
19 Adam Lewański
20 Radek Wiącek
21 Maciej "Husiat" Husiatyński
22 Robert Sroczkowski
23 Jakub "Asassello" Maciążek
24 Paweł Guszkowski
25 Jarek Sułecki
26 Paweł Linek
Wielkie dzięki za wszystkie ciepłe słowa na nasz temat

Odnośnie korytarza - robilismy co tylko mogliśmy żeby dało się tam grać. Ale żeby było naprawdę w porządku, to turniej musiałby się odbywać po prostu na dworzu. Bo pomieszczenia wewnątrz budynku są średnio przystosowane do robienia turniejów WFB. W Kwietniu może się uda

najwieksza zaleta paradoxu - czyli pub pod nosem 
w turniej wlozono sporo sił - stoły, zasady, scenariusze (szkoda ze prawie wszyscy i tak te zasady dodatkowe olewali
).
troche gorzej z sedziowaniem, ale jak na sali były osoby z LS to zawsze mozna było sprawe szybko wyjasnic.
licze na wiecej turnieji w Paradoxie.
pozdrawiam

w turniej wlozono sporo sił - stoły, zasady, scenariusze (szkoda ze prawie wszyscy i tak te zasady dodatkowe olewali

troche gorzej z sedziowaniem, ale jak na sali były osoby z LS to zawsze mozna było sprawe szybko wyjasnic.
licze na wiecej turnieji w Paradoxie.
pozdrawiam

zasady turnieju (czyli wietrzne wzgorza, widocznosc w lesie, itp) były jeszcze w miare respektowane.. za to co do scenariuszu, to udalo mi sie rozegrac tylko pierwszy 
a jak patrzyłem na inne stoły to mało kto sie scenariuszami przejmował

a jak patrzyłem na inne stoły to mało kto sie scenariuszami przejmował