Defensik 2250
Zapraszam
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderator: Shino
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
czy jeśli mam przedmiot, który pozwala mi przerzucać każdego warda to, czy mogę też przerzucać ochronę magiczną?
mortimerto pisze:Drogi krasnoludzki graczu, czyżbyś porządnie się napił że wstawiasz rozpiskę brodatych w dział z informacjami o turniejach?
Lorens pisze:Sory - prosze admina o wykasowanie tego postu
w Katowicach jest turniej na 2300 i wystartuje z czymś takimMazi88 pisze:Wynalazl juz ktos jakas ciekawe rozpiske, np. na 2250? Bo mi cos w ogole nie wychodza. 55 modeli w rozpisce na ten format to taka srednia. Kasket, klopa, czy np. 2 klopy i kasket, ale wtedy nie ma miejsca na np. na tomb guardow.
Macie juz jakies pomysly, bo wygrac w tej edycji to moim zdaniem wyczyn.
Kto nie ryzykuje ten niemaKalesoner pisze: Tak złożona duża liczka ma dużą szansę sama się wysadzić przy obecnych miscastach i zaczniesz sie sypać czy to ryzyko się opłaca?
jest naraz 2lvl magiem z itemka i 3lvl z włąsnej zdolności, raczej będe korzystał z 3lvl do dispela, natomiast czary z losowych lorów jak 2 lvl magKalesoner pisze: Do tego jest trochę niejasności jeśli duża liczka stała się 2go lvlowym magiem to chyba właśnie straciłeś +1 do dispela. Czy można jednocześnie czarować i rzucać inkantacje? Chyba nie.
król sam w sobie jest silny i tak będzie walczył jako ostatni ma 3 I,Kalesoner pisze:Ten król też jest słaby. Co on robi? daje 4 ataki z 7, ma marnego sava i warda i walczy ostatni.
jakby były punkty to by się znalazły carriony a nie trzeci skorpion,Kalesoner pisze: Brakuje trzeciego skorpiona, drugiej bazy swarmów i czempionów na łukach. Przeinwestowani i słabo żłożeni herosi oraz gwardia z kiepskim sztandarem sprawiają, że jest cie za mało.