Bibliothecarius. Pars quarta., Gliwice 23 II 08, 2 x 1208

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
felek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: felek »

ta ta pewnie :PP Gliwice jak co :P a oni mieli farta jak zawsze :PP

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

To aż obciach odpisywać po takim czasie, ale wczesniej jakoś się nie udało...
Niemniej, zostawić tyle sympatycznych postów to nie przystoi, a jakże. Wolę już lekko powskrzeszać temat. ;)
Ice-T pisze: Muahahah mamy I miejsce bede sie tym chwalił do końca życia bo lepszego osiagniecia chyba nei bede miał :D
Cosmo dzieki za grę to on był główny rozkminiacz ale miałem przebłyski hardkorowych akcji.
Ice-T pisze:Wręczenie trofeów - niektórzy jakby nie dowierzali...
żadko mi sie zdarza wygrąc złote majtki w BB takich nei serwóją :D
Mam nadzieję, ze na ścianie prezentują się OK, i rodzice za bardzo nie pytają co tam robi ten pan. ;)
Z tego co wiem, to chyba jeszcze takiego trofeum nie było w skali ogólnej. Cieszcie się więc nim, bo ja tekże nieprędko ten motyw powtórzę. Natomiast postaram się coś znowu wykminić.
Ice-T pisze:Ogólnie bylo turbo zajebiscie i jak zwykle to powtażam
Warto przyjeżdzać tu dla tych tostów :D
Żona dziękuje. :) I ja również. Jak długo się da, to będziemy starali się utrzymac tę formułę turniejów.
Ice-T pisze:Poza tym Bielsko zgarnelo połowę nagród losowych :D
"Nie po to jadę 150 km żeby nie zwinąc nagród!".. Czy jakoś tak to szło? :)
Remus pisze:A super było, opłacało się z Kraka jechać :)
Napewno na następnego się wybiorę.
Zapraszam!
Gajowy pisze:ja tylko zaluje ze nie moglem byc ani poinformowac o tym, natepnym razerm na 100% sie zjawie
Czytałem w temacie równoległego turnieju, ze się tam stawiłes. Czyli wygląda, ze u nas jakby ... lepiej? ;)

Zapraszam na kolejną odslonę, jak już pisałem - 10 maja. Jako że będzie to w Tygodniu Bibliotek, to chciałbym jakoś to tematu bibliopteki nawiązać, czy to scenariuszem jakimś albo może kartami...

Pozdrawiam,
Krzysiek

ODPOWIEDZ