Bibliothecarius. Pars quarta., Gliwice 23 II 08, 2 x 1208
To aż obciach odpisywać po takim czasie, ale wczesniej jakoś się nie udało...
Niemniej, zostawić tyle sympatycznych postów to nie przystoi, a jakże. Wolę już lekko powskrzeszać temat.

Z tego co wiem, to chyba jeszcze takiego trofeum nie było w skali ogólnej. Cieszcie się więc nim, bo ja tekże nieprędko ten motyw powtórzę. Natomiast postaram się coś znowu wykminić.
I ja również. Jak długo się da, to będziemy starali się utrzymac tę formułę turniejów.

Zapraszam na kolejną odslonę, jak już pisałem - 10 maja. Jako że będzie to w Tygodniu Bibliotek, to chciałbym jakoś to tematu bibliopteki nawiązać, czy to scenariuszem jakimś albo może kartami...
Pozdrawiam,
Krzysiek
Niemniej, zostawić tyle sympatycznych postów to nie przystoi, a jakże. Wolę już lekko powskrzeszać temat.

Ice-T pisze: Muahahah mamy I miejsce bede sie tym chwalił do końca życia bo lepszego osiagniecia chyba nei bede miał
Cosmo dzieki za grę to on był główny rozkminiacz ale miałem przebłyski hardkorowych akcji.
Mam nadzieję, ze na ścianie prezentują się OK, i rodzice za bardzo nie pytają co tam robi ten pan.Ice-T pisze:Wręczenie trofeów - niektórzy jakby nie dowierzali...
żadko mi sie zdarza wygrąc złote majtki w BB takich nei serwóją

Z tego co wiem, to chyba jeszcze takiego trofeum nie było w skali ogólnej. Cieszcie się więc nim, bo ja tekże nieprędko ten motyw powtórzę. Natomiast postaram się coś znowu wykminić.
Żona dziękuje.Ice-T pisze:Ogólnie bylo turbo zajebiscie i jak zwykle to powtażam
Warto przyjeżdzać tu dla tych tostów

"Nie po to jadę 150 km żeby nie zwinąc nagród!".. Czy jakoś tak to szło?Ice-T pisze:Poza tym Bielsko zgarnelo połowę nagród losowych![]()

Zapraszam!Remus pisze:A super było, opłacało się z Kraka jechać
Napewno na następnego się wybiorę.
Czytałem w temacie równoległego turnieju, ze się tam stawiłes. Czyli wygląda, ze u nas jakby ... lepiej?Gajowy pisze:ja tylko zaluje ze nie moglem byc ani poinformowac o tym, natepnym razerm na 100% sie zjawie

Zapraszam na kolejną odslonę, jak już pisałem - 10 maja. Jako że będzie to w Tygodniu Bibliotek, to chciałbym jakoś to tematu bibliopteki nawiązać, czy to scenariuszem jakimś albo może kartami...
Pozdrawiam,
Krzysiek