spoko... tlyko czemu w takim razie king jest liczony jako levele magii skoro nie jest magiem?czemu hlp jest liczony jako mag 4 levelu jak wg book jest magiem 3 levelu (tak generuje kostki)a zwykla liczka generuje kosci jak mag 1 kevelu? czemu ta zasada specjalna armii zostala zmieniona a dodatkowe kostki/ boundy nie uwzglednione?Asassello pisze:dodatkowe kostki i boundy to sa juz jakby specjalne zasady danej armii.. czemu np nikt nie chce obcinac kawalerii bretonskiej - przeciez jest ona lepsza od innych kawalerii. analogicznie magia VC jest mocniejsza od magii bretonniShino pisze:na pewno to dobry pomysl z wsyzstkimi dodatkowymi kostkami/boiundami z empire i wogole wampiramo jako caloksztalt zeby liczyc tylko levele?Dalmar pisze:
Boundów nie liczymy, tylko levele magów.
pozdrawiam
WIELKA INKWIZYCJA V - TURNIEJ MASTER - 29-30 marzec 2008
a kowadlo nie jest zadnym magiem wedlug podrecznika, podobnie jak runesmithy
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
no pewnie.. bronie swojego.. choc ograniczenie leveli zbytnio mnie nie boli... gorsze byloby ograniczenie PD na tureJerzyn pisze:jak bys nie gral he, to bys tak nie pisal
shino - dobrze wiesz czemu hlp czy kowadlo liczą się jako levele
Imo trzeba nieco zmienić ograniczenia.
Np. Arcylektor na altarze 4lvl. Warrior priest 1lvl. Sylvania sama z siebie jako 3lvl. Trochę zmian się przyda bo da radę przegiąc w parę stron
Np. Arcylektor na altarze 4lvl. Warrior priest 1lvl. Sylvania sama z siebie jako 3lvl. Trochę zmian się przyda bo da radę przegiąc w parę stron
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Grey Seera na dzwonie jako 6 lvl....no co? To tez przegięcie ;]Młody pisze:Imo trzeba nieco zmienić ograniczenia.
oj Młody nie przesadzaj. Comp jest ok
Witam.
Mamy już potwierdzoną salę na Narbutta.
Co do samego turnieju, to potrzebujemy 8 osób do zaszczytnej pomocy przy noszeniu stołów i ławek
Chętni do pomocy dostaną zwrot wejściówki w niedziele po ostatnim noszeniu.
Zainteresowanych proszę o kontakt na prv.
Pozdrawiam
Mamy już potwierdzoną salę na Narbutta.
Co do samego turnieju, to potrzebujemy 8 osób do zaszczytnej pomocy przy noszeniu stołów i ławek
Chętni do pomocy dostaną zwrot wejściówki w niedziele po ostatnim noszeniu.
Zainteresowanych proszę o kontakt na prv.
Pozdrawiam
ja wam moge pomoc, ale w sobote, czy tam piatek, bo w niedziele bede juz sie spieszyl na pociag (no chyba, ze bede mial troche czasu do niego, bo jest cos kolo 21:15 bodajze). w takiej sytuacji ze znizka zrobicie jak uwazacie
Standardowo chcemy zrobić rozkładanie imprezy w piątek ok. 20:00, więc jeśli mógłbyś pomóc to byśmy byli zobowiązani.Jerzyn pisze:ja wam moge pomoc, ale w sobote, czy tam piatek, bo w niedziele bede juz sie spieszyl na pociag (no chyba, ze bede mial troche czasu do niego, bo jest cos kolo 21:15 bodajze). w takiej sytuacji ze znizka zrobicie jak uwazacie
Drobne "przycięcia" są wynikiem idei tego tunieju (Pary na duże pkt. Limited) oraz doświadczenie z 4 zeszłych imprez i np: armie z ~30 PD nie mieszczą się dla Nas w tej definicji.Asassello pisze:no pewnie.. bronie swojego.. choc ograniczenie leveli zbytnio mnie nie boli... gorsze byloby ograniczenie PD na tureJerzyn pisze:jak bys nie gral he, to bys tak nie pisal
przy ograniczeniu do 16lvl i tak mozna slaanem wyciagnac cos kolo 30PD
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Rozumiem ze wybieracie sie pociągiem? W piątek?Jerzyn pisze:ja wam moge pomoc, ale w sobote, czy tam piatek, bo w niedziele bede juz sie spieszyl na pociag (no chyba, ze bede mial troche czasu do niego, bo jest cos kolo 21:15 bodajze). w takiej sytuacji ze znizka zrobicie jak uwazacie
Właśnie kombinujemy z Ostrym jak dojechac na WI
pewnie pociagiem, tylko nie wiem czy w piatek, czy w czwartek. zobaczymy, ale pewnie zostanie na piatku. i to tak kolo poludnia raczej. ale mozemy sie jakos dogadac chyba, ze bede mial prace wtedy, to wieczorem
p.s.
Holan, przeslij ten klucz !!
p.s.
Holan, przeslij ten klucz !!
- swieta_barbara
- habydysz
Ja chetnie pomoge ze stolami - jako glowny blatownik okregu miasta stolecznego Warszawa. Zajebiscie, ze Narbutta - wysmienita stolowka w akademiku SGH "Sabinki" za rogiem - zupa, drugie, kompocik za 10 zl, wybor dan, ogolnie biegam nawet teraz ilekroc tam jestem.
nic nie obiecuje ale jak zwykle postaram sie bycDalmar pisze:Standardowo chcemy zrobić rozkładanie imprezy w piątek ok. 20:00, więc jeśli mógłbyś pomóc to byśmy byli zobowiązani.Jerzyn pisze:ja wam moge pomoc, ale w sobote, czy tam piatek, bo w niedziele bede juz sie spieszyl na pociag (no chyba, ze bede mial troche czasu do niego, bo jest cos kolo 21:15 bodajze). w takiej sytuacji ze znizka zrobicie jak uwazacie
ale koniec turnieju jest o 20:00... mozna by marcina gdzies poslac z julia mial by chlopak jakas rozrywke i by poczekal te 3h