Gdzie odbędzie się DMP

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Mapet pisze:
Scimitar pisze:mi tam system rotacyjny Szafy nie przeszkadza - w tym roku tu, w przyszłym gdzie indziej; to też nie o to chodzi, gdzie się wygodniej zagra, ale aby pokazać hobby i najlepszych graczy w całej polsce, a nie tylko ograniczać do Warszawy i okolic organizację mistrzostw polski

sorry, ale jak mamy MŚ w piłce nożnej w RPA czy były w Korei i Japoni to połowa Europy nie krzyczy, że im za daleko; jak ktoś to stawia za koronny argument, to trudno - mistrzem polski nie ma szans zostać
rozumiem Scimi, że marzysz o spędzeniu 13 h w pociągu z dwiema przesiadkami... no chyba ze wolisz jechać 7 i być o 18 w ZG
bierz poprawke na to ze to sa wakacje :) a takie turnieje sa najlepsze (patrz moj najlepszy turniej w zyciu czyli Euro) mozna se na to poswiecic 4 dni, na pelnym chillu, bez cisnienia ze trzeba zdarzyc na uczelnie czy cos (jak ktos pracuje tez raczej w terminie wakacyjnym wezmie urlop bez problemu), a co do dojazdu to i tak na 90% i tak bedziemy jechali na 4-5 fur jak ostatnio a nie pocagiem...wiec bedzie mozna se pocyrklowac :) ja lubie takie wakacyjne eskapady duzo bardziej od standardowego turnieju w stylu 2L wodki i smierdzaca sala gimnastyczna gdzies w srodku jesieni... :) ale zapewne jestem niestandardowy ;)

pzdr

Awatar użytkownika
qlpin
Chuck Norris

Post autor: qlpin »

CzarnY pisze: pod nosem, 200 km. super.

Busz, litosci - nie porownuj trasy Gorzow - Warszawa, do trasy, poiwedzmy, Łęczna - Zielona Góra, bo to kompletnie nie przystaje do siebie.
wiesz... niekoniecznie masz racje ,najwyraźniej nigdy tam nie byłeś...
Gorzów (all due respect...) jest mega dziurą jeśli chodzi o dojazd.
Jak ostatnio musiałem wracać z Gorzowa z mastera to o granice niemiecką musiałem zahaczyć by dojechać do Poznania...

a tak btw jest mi to całkowicie obojętne gdzie będzie DMP, bo i tak jak jakiś team będzie chciał pokazać kto jest de beściak to i na drugi koniec Polski sie bujnie...

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

a co z tymi teamami, co wcale nie maja w ambicji pokazania kto jest debesciak?
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

@jerzyn

sądze że jest ich podobna ilośc w okolicach warszawy co w okolicach zielonej góry. no może w warszawie ciut więcej...

dlatego jak przez 3-4 lata DMP jest w centrum, to raz chyba może być na zachodzie?
Ostatnio zmieniony 10 mar 2008, o 00:05 przez szafa@poznan, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

szafa@poznan pisze:@jerzyn

sądze że jest ich podobna ilośc w okolicach warszawy co w okolicach zielonej góry. no może w warszawie ciut więcej...

dlatego jak przez 3-4 lata DMP jest w centrum, to raz chyba może być na wschodzie?
yyy, zachodzie chyba ?
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

dobra, nie wazne. ja i tak bede :P juz nie bede bronil chlopaczkow z okolic lublina, z bialego i warszawy.

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

wschodzie, zachodzie, tak naorawde jeden pies, wedrujace DMP to nie jest zła idea ;)

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

tylko zeby jej nam nie wywialo do nowej zelandii ;)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Inferno pisze:mogą sie powtarzac 2 te same armie ale muszą mieć innaczej złożonych lordów t.j. rozpiski muszą wymuszac dwa inne style gry
zobaczymy.... wampiry? moze demony itd. mozliwe, ze zasady trzeba bedzie zmienic :P

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

thurion pisze:
Mapet pisze:
Scimitar pisze:mi tam system rotacyjny Szafy nie przeszkadza - w tym roku tu, w przyszłym gdzie indziej; to też nie o to chodzi, gdzie się wygodniej zagra, ale aby pokazać hobby i najlepszych graczy w całej polsce, a nie tylko ograniczać do Warszawy i okolic organizację mistrzostw polski

sorry, ale jak mamy MŚ w piłce nożnej w RPA czy były w Korei i Japoni to połowa Europy nie krzyczy, że im za daleko; jak ktoś to stawia za koronny argument, to trudno - mistrzem polski nie ma szans zostać
rozumiem Scimi, że marzysz o spędzeniu 13 h w pociągu z dwiema przesiadkami... no chyba ze wolisz jechać 7 i być o 18 w ZG
bierz poprawke na to ze to sa wakacje :) a takie turnieje sa najlepsze (patrz moj najlepszy turniej w zyciu czyli Euro) mozna se na to poswiecic 4 dni, na pelnym chillu, bez cisnienia ze trzeba zdarzyc na uczelnie czy cos (jak ktos pracuje tez raczej w terminie wakacyjnym wezmie urlop bez problemu), a co do dojazdu to i tak na 90% i tak bedziemy jechali na 4-5 fur jak ostatnio a nie pocagiem...wiec bedzie mozna se pocyrklowac :) ja lubie takie wakacyjne eskapady duzo bardziej od standardowego turnieju w stylu 2L wodki i smierdzaca sala gimnastyczna gdzies w srodku jesieni... :) ale zapewne jestem niestandardowy ;)

pzdr

1 września ide do szkoły....tak samo jak wszyscy uczniowie LO, Gimnazjów, podstawówek itp. Co im powiesz? :) Mają wziąść wolne? Moja mama nie bedzie zachwycona :]

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

koszt dojazdu, koszt noclegu koszt wejscia na polkon.. czuje ze to bedzie nawet najdroższe DMP.. nie chodzi o to ze jest na zachodzie tylko jestem niemal pewny ze za rok nie bedzie na wschodzie..

Buszmen:

Jezdziles do karkowa wawy poznania.. czy jechales do białegostoku ?
my zrobilismy ta trase dwukrotnie i napewno bedziemy ja powtarzac..

Buszman
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: Buszman »

jeszcze nie... ale w Lublinie bylem :)
a do Was tez zawitam, predzej lub pozniej.
pozdro!

btw temat nie o tym chyba jest :)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Shakin' Dudi pisze:

1 września ide do szkoły....tak samo jak wszyscy uczniowie LO, Gimnazjów, podstawówek itp. Co im powiesz? :) Mają wziąść wolne? Moja mama nie bedzie zachwycona :]
nie wcisniesz mi kitu ze na rozpoczeciu roku trzeba byc :) sam jeszcze 4 lata temu mialem ropzoczecie roku i o ile dobrze pamietam na nim nie bylem bo tak turbo zachlalem pałe ze nie bylem w stanie wstac... do 2giego juz raczej wrocisz ;) dla chcacego nic trudnego...

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

pierwszego to chodza chyba tylko pierwszaki :P (doslownie i w przenosni), poza tym 1 to poniedzialek, wiec dasz rade :)

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

ja tam kocham przyjść do szkoły po DMP...a jak...pochwalić się że mamy mistrza..itp...a poza tym daje rade :D może nie chleje ostro to dlatego...ale zawszy z DMP dałem rade iść do szkoły...a jechałem z Wawy...do Gorzowa!! który jak mówicie ma kiepski dojazd!

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Ty Kediorson zawsze dziwny byles :)

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

hahaha...poprostu lubie załatwić wszystko co możliwe i zasłużenie iść spać....

głównie chodziło o to że da się to zrobić !! jechać wrócić załatwić!!

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Post autor: Loremaster »

ja tam na turniejach dawno nie byłem , głównie grałem z kumplami w sklepie czy w domu, ale teraz zacznę i wiem, że do Zielonej Góry nie będzie mi się chciało tłuc nienawidzę spędzac w jakimkolwiek środku transportu więcej niz kilku godzin , chyba że w samolocie bo wtedy spię. Do Krakowa, Gorzowa czy Trójmiasta się bym wybrał , Zielona Góra jest dla mnie zdecydowanie za daleko, na sali jakoś nie lubię spac bo muszę się wyspac zazwyczaj a nie lubię się truc Red Bullami. Ja rozumiem planowanie że DMP będzie co roku gdzie indziej ale moim zdaniem lepiej zacząc od Trójmiasta, Krakowa sprawdzonych ośrodków, a niech ZG zrobi kilka turniejów i się wykaże, choc pewnie Szafa i tak to wszystko super zorganizuje, ale koszta zdecydowanie bardzo wysokie - min. 60zł przejazd + nocleg + jedzenie + picie przy takiej trasie to turniej się robi nie 2dniowy a de facto 4 dniowy.
Sądzę że frekwencja bardzo ucierpi nie każdy chce się tłuc kilkaset kilometrów w nieznane miejsce w ciemno. Ja jadę się dobrze bawic w pierwszej kolejności a taka wyczerpująca podróż + napewno średnie warunki do spania i funkcjonowania(prysznice itd) sprawia że przyjemności będzie duzo mniejsza niz powinna byc.

Buszman
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: Buszman »

za przeprszeniem:
piszesz farmazony, albo mylisz Zielona z Jelenia.

masz tyle samo do Zielonej co do Gorzowa.

a jesli chodzi o Twoje 'rozmyslania' na temat warunkow itd. to zamilcze, bo musialbym pisac jeszcze bardziej niemile rzeczy. nie chce psuc humoru sobie, Tobie i moze tez innym.
pozdrawiam! :)

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

och loremasterze! toz umyjemy Ci plecy pod prysznicem, newet w zielonej ;) zeby nie bylo - górze... a znajda sie rowniez chetni do ululania :)

ODPOWIEDZ