Toruń - "Dies irae" 19.04.2008
Dalmar pisze:Zapiszcie mnie i Holana.
Thurion pisze:prosze o zapisanie mnie, Mlodego i Scimiego

jak mnie robson bedzie jechac do was zeby pokonac Darka i zabierze ze soba mnie to zjawie sie bronic tytulu 

nigdy nie lekcewarze przeciwnika...ale jak patrze an liste zgloszonych to wiem ze nie bedzie fajnie...ale i tak przyjade ;] strzeżcie sie ;DShinue pisze:ma nadzieję, że nie jesteś na tyle nieostrożny i nie lekceważysz przeciwnika
- Corvus Albus
- Kretozord
Gobo, ktoś z Tobą jedzie ? Bo skoro Ty dałeś wyzwanie Shinue to może ja komuś dam od Was xD xD
Wogóle brakuje mi figurek chyba zaczne wycinać z drewna podstawki, tylko niech ktoś mi poda wymiar podstawki pod chariot (bo mam, ale bez podstawki) i bolce (0 figurek Oo). 5 DR może do turnieju kupie to będzie brakować tylko 2 + 1 podstawka. No i te CoK. Najwyżej popatrzę jak grają krasnoludzkie beczułki
Wogóle brakuje mi figurek chyba zaczne wycinać z drewna podstawki, tylko niech ktoś mi poda wymiar podstawki pod chariot (bo mam, ale bez podstawki) i bolce (0 figurek Oo). 5 DR może do turnieju kupie to będzie brakować tylko 2 + 1 podstawka. No i te CoK. Najwyżej popatrzę jak grają krasnoludzkie beczułki

- Barbarossa
- Mniejsze zło
A dopiszecie mnie? Bo wysłałem maila, który chyba został zignorowany 

drugi mail doszedl, z pierwszym nie wiem co sie stalo 

-
- Mudżahedin
Frekwencja calkiem calkiem jesli tyle osob przyjedzie 

Bede walczyl o wolne w ta sobote zeby moc wpasc - bardzo chcialbym , bo nie bylo mnie w Toruniu od turbo dawna. Zobaczymy czy sie uda...
Ziemko staraj sie staraj. Taki sklad mozna spotkac tylko na masterach 

-
- Mudżahedin
Ziemo licze na Ciebie