Paradoxalia wiosenne 2008 - turniej na 2250 pkt

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

crus
debek
green

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

1. Crus
2. Dębek
3. Green Knight
4. Mobi
5. Matej
6. Ja
7. Św. Barbara

Awatar użytkownika
Harry101
Mudżahedin

Post autor: Harry101 »

oczywiście o mnie się zapomina:P nikt mnie nie lubi i nie pamieta i nie kocha...

Podziękowania dla sędziów i całej ekipy Paradoxu za zajebisty turniej. Wyżej wymienionym i graczom, za świetną atmosferę. Zbieżności losu która sprawiła, że grałem prawie cały czas z czołówka turnieju(4 z 5 przeciwników ma leprze miejsce ode mnie mimo ze mam 8 ) i daje to więcej satysfakcji, niż klepanie noobów. Św. Babarze i (jak zawsze)Greenowi jako duże wow za atmosferę podczas bitwy.
Tigeriusowi... że był łaskaw o mnie nawet nie wspomnieć:P i Mobiemu, że nawet mnie nie zapamiętać:P
Przeprosiny dla Mateja i Św. Barbary za złe omen podczas bitew z wami... ale uwierzcie że nie rekompensuje to nawet połowy farta greena podczas bitwy ze mną:P
I największe podziękowania dla Crussa, ze wygrał i dzięki temu ja wygrałem zakład :P

Awatar użytkownika
czreq
Mudżahedin

Post autor: czreq »

Dzięki wszystkim za grę i fajną zabawę, a wszystkim którzy zostali później - za noszenie blatów i taszczenie stołów - mieliśmy dzięki wam dużo mniej roboty, wielkie dzięki!

Pełne wyniki pojawią się najszybciej jak się będzie dało. Wyniki do ligi to samo.

pozdro i do zobaczenia na nastepnych Paradoxaliach ;)

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

Jak zwykle wyczesany turniej. Bardzo spoko bitwy i przeciwnicy.

1 Bitwa.

Harry i jego skaveny. W miarę szybko wyeliminowałem strzelanie i zostały tylko kombaty. Dzięki szczęściu udało mi sie powycinać dużo jednostek.
15-5 do przodu.

2 Bitwa

Matej i Krasnofle. W 2 turze wydawało sie już ze było pozamiatane, i pewnie dla tego troche odpuściłem. Jeden niekontrolowany ruch przeciwnika i wszystko sie zepsuło. Przegrałem 9-11.

3 Bitwa.

Łysy i lizaki. Odkąd pamiętam nasze bitwy były bardzo emocjonujące - często w złą strone. tym razem dla mojego cyrku nie było zbyt wielkiej przeszkody. 20-1.

4 bitwa

Trick i jego smog z resztą śmieci. Mój kluczowy oddział z BSB oblał terror a 9 Ld i sperdzielił. bitwa to totalna naperdzielanka. Na stole został smok, 3 oddziały pegazów, chyba jedna lanca i mój lord. 12-8 do przodu.

5 Bitwa.

Crusss i jego żabol. śmieciuch miał sporą przewage w magi co pozwoliło mu wygrać ze mną 12-8. Generalnie jest strasznym wałkarzem i nie gra fairplay. Powinien zostać ukarany jakimiś 20 karniakami co pozwoliłoby mi być wyżej. :wink:

Ostatecznie zająłem 3 miejsce. Wyprzedziłem Mobiego malowaniem.
Dzięki dla organizatorów za turniej i Pozdro dla wszystkich.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Tommy
Warzywo

Post autor: Tommy »

Dzięki panowie, mam nadzieję, że się podobało i następnym razem też się pojawicie.
Fajnie się organizuje coś z wami i świetnie się organizuje coś dla was.
No ale to nie pierwszy i na pewno nie ostatni raz.
Oto oficjalne wyniki całości turnieju:
Miejsce Gracz
1 Stanisław Scheiner
2 Piotr Dębkowski
3 Piotr Panufnik
4 Darek "Mobi" Olczak
5 Michał Matejuk
6 Rafał trikk Bieliński
7 Kacper Bucki vel swieta_barbara
8 Jakub ' Harry' Maleszewski
9 Aleksander Wasita "Murmandamus"
10 Darek Smoleński "łysy"
11 Michał Bieliński
12 Paweł Krauze
13 Arek "Gorbad" Chojnacki
14 Jakub "Asassello" Maciążek
15 Krzysiek Jakubowski
16 Michał "monsterstar" Peplak
17 Manfred
18 Łukasz "Lukiman" Smoczyński
19 Solarski Łukasz
20 Piotrek "Zombie Hamster" Chojnacki

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie ;)

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Dzieki wszystkim za turniej, bawilem sie znakomicie, jak zwykle. Gratulacje dla Stasia.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Gorbad
Warzywo

Post autor: Gorbad »

Turniej cholernie mi się podobał (zwłaszcza że to mój pierwszy w tym roku)
grało się super chciałbym wszystkim podziękować za grę i mam nadzieję że spotkamy się jeszcze na polu bitwy :wink:

a jeszcze prośba do adminów strony ligi (nie wiem jak się z nimi skontaktować więc piszę tutaj) aby punkty wliczyli mi do ID 2661 a nie pod 1106 albo żeby dodali do ID 1106 nick Gorbad z góry dzięki

p.s jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość :roll:

ODPOWIEDZ