Tumskie Wzgórze 5 - Płock
-
- Mudżahedin
Nostro wydaje mi sie ze troche za bardzo poplynales w swojej wypowiedzi. Przejrzalem kilka losowych tematow z turniejami i jakos nie zauwazylem zaleznosci o ktorej mowisz, co dziwniejsze w obecnym rankingu jest tylko dwoch graczy grajacych daemonic legion w tym ja. Po drugie z tego co slyszalem w Plocku to pierwszy raz widzieliscie nowe demony w akcji, tak samo Nostro i juz takie rzeczy stwierdzacie. Mi osobiscie wydaje sie, ze jest to normalne ze duzo slyszycie o tej armii, bo duzo sie o niej mowi w koncu wyszla kilka dni temu. Moze jest przegieta, ja osobiscie tego nie wiem, bo bardzo maly staz mam, ale tak to juz jest w jakichkolwiek turniejach. Jak juz gracz gra lepszym zawodnikiem/armia kit wie czym to zeby wyjasnic to co sie dzieje na stole mowi sie, a bo on gra tym czy tamtym. Jakbym mial cos powiedziec o ludziach wypowiadajacych sie ze beda grac daemoni legion to powiedzialbym ze brakuje im klimatu w niektorych rozpiskach, bo osobiscie laczenie niektorych bogow jest totalnie bez klimatu, nie wspominajac o tym, ze jak dla mnie to nie powinno cos takiego sie stac, ze demony to oddzielna armia, powinni caly chaos podzielic na marki.
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY

ogolnie mam wszystkie figsy ktorych potrzbujecie wiec jak cos to pisac najlepiej na gg lub PW (najlepiej) i dobrze bybylo zeby mi jeszcze dzien przed turem przypomniec
zwłaszcza przypomnieć...przypomnieć to bardzo dobre słowo w stosunku do gajowca...heheheGajowy pisze:... i dobrze bybylo zeby mi jeszcze dzien przed turem przypomniec
a swoją drogą cóż może ale to może uda mi się pozbierać styrane kości i zapleść parę warkoczy na brodzie

- Corvus Albus
- Kretozord
Mam swoją 5 i drugą od HE poproxuje, więc odpada.Gobo pisze:moze Corvus_Albus ma...a ajk nie to proxuj..albo wystaw cosik innego ;]

Gajowy sie zaoferowal, przyklepal juz przyjazd z chaosem wiec DE moze podzielic (oczywiscie jesli bedzi emial dobry chumorCorvus Albus pisze:Mam swoją 5 i drugą od HE poproxuje, więc odpada.Gobo pisze:moze Corvus_Albus ma...a ajk nie to proxuj..albo wystaw cosik innego ;]

- Mefistofeles
- Falubaz
Jak tak patrzę na ten turniej to górują VC Chaos i TK...
VC i chaos są nowe, ale dlaczego TK?? Czyżby pożądanie magii?:P
VC i chaos są nowe, ale dlaczego TK?? Czyżby pożądanie magii?:P
“And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.“
Friedrich Nietzsche

Friedrich Nietzsche
_______Sfinks to akurat żaden must-have (aczkolwiek ja na nim gram)

- Corvus Albus
- Kretozord
Wymagającą armią jest DE :<. No klimat będzie i superkoral pisze:TK ma niepowtarzalny klimat, jest trudna armia, wymagajaca wiec dlatego niewiele osob nia gra a ze akurat poki co w plocku beda 4 armie TK...widac bedzie moc klimaciarzy

- Corvus Albus
- Kretozord
No od Was nie ma gracza od Imperium? Ostatnio z nim dostałem maske, a teraz na te pkt zapewne steam tanki się pojawią 

ja zapewne pojawie sie chaosem mortalowym, jeszcze nie wiem jakim, a moze jednak DL nurglowy?? Lezal na polce tyle czasu ale teraz to go troche przecisneli........
swoja droga, chetnie nabede troche kasy w zamian za armie VC, brete i moze wymienionego DLu, mam tez troche 40kowych badziestw, po szczegoly najlepiej na gg
swoja droga, chetnie nabede troche kasy w zamian za armie VC, brete i moze wymienionego DLu, mam tez troche 40kowych badziestw, po szczegoly najlepiej na gg
co Ci jeszcze z brety zostalo <wow>?
panowie, nie procesowac sie o DL... z licytacji tez zrezygnujcie.. plewna armia... z reszta Drakar wie o czym mowie ;D (no i my w plocku tez juz to rozkminialismy) ...no ale nie tylko aj bede na turnieju
panowie, nie procesowac sie o DL... z licytacji tez zrezygnujcie.. plewna armia... z reszta Drakar wie o czym mowie ;D (no i my w plocku tez juz to rozkminialismy) ...no ale nie tylko aj bede na turnieju

ostro się rozkręca, do turnieju miesiąc a już prawie 30 ludu... co do demonków.. są mega przegięte i nic tego nie zmieni xD xD
Oczywiście coś może je zjesć... gobo....
:P:P
Oczywiście coś może je zjesć... gobo....

Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)

http://klubfenix.vip.interia.pl

http://klubfenix.vip.interia.pl
- Mefistofeles
- Falubaz
każda nowa armia jest przegięta przez jakiś miesiąc póki się nie przyzwyczaisz ;p i tego nie zaakceptujesz ;]
“And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you.“
Friedrich Nietzsche

Friedrich Nietzsche
_______Sfinks to akurat żaden must-have (aczkolwiek ja na nim gram)

- Corvus Albus
- Kretozord
Gobo bij sobie W GUO O_O armor save +4 ward +5 regen +4 T6 W10 xD czolg 

kb na large i nic po za tym, reszta armii ssie, uwierz mi ze ten pegazik/gryfik jest pierwsza rzecza ktora dostanie mrozenie z bestii...3 razy na ture - jak dlugo to zniesiesz?
- Corvus Albus
- Kretozord
4 bestie, jedna k6 atakow +1 x 4 przeciętnie niech wypadnie 12 ataków z czego wlażą poisony.
Co do KB to chyba na large typu GUO nie działa? On ma US 10 bodajże. Poza tym co ci po 2 Woundach jak Guo ma 10 i do tego w rundzie wali z S8 potem z S6. Twój Gryf i generał ile ma T?
Co do KB to chyba na large typu GUO nie działa? On ma US 10 bodajże. Poza tym co ci po 2 Woundach jak Guo ma 10 i do tego w rundzie wali z S8 potem z S6. Twój Gryf i generał ile ma T?
Ostatnio zmieniony 16 maja 2008, o 21:46 przez Corvus Albus, łącznie zmieniany 1 raz.