ooo ziemko, widze ze moj opis zdobywa popularnosc
ZMIANY W REGULAMINIE LL
Moderator: swieta_barbara
ja bylbym za, i mam nadzieje ze wygralby OstrowZulus pisze: Pytanie do was: kto zaglosowalby za tym, ze wprzyszlym sezonie nowy osrodek musi dostac mastera? Ciekaw jestem odpowiedzi Szmai czy np Paffua.
a najlepiej byloby po prostu zwiekszyc ilosc masterow o 2 - zeby w kazdym miesiacu bylo po jednym (tak, kurde, w czerwcu i lutym tez!)
wkurza mnie to, ze zmniejszamy ilosc masterow a i tak czesc sezonu jest pusta a pozniej bedzie scisk - moze nie duzy, ale zawsze...
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Ja się nie dziwię, że można się wkurzyć.
Na temat istnienia rozmaitych przekrętów i układów zawsze macie dużo do powiedzenia, ale gdy przychodzi do konkretów, to już jesteście cicho.
Na temat istnienia rozmaitych przekrętów i układów zawsze macie dużo do powiedzenia, ale gdy przychodzi do konkretów, to już jesteście cicho.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Ja jestem kulturalnym czlowiekiem i nie potrzebuje cisnieniowac w publicznym miejscu.
Powiem tak... mimo wszystko, bardziej liczy sie dla mnie bycie w porzadku wobec naszego goscia, niz dogodzenie wyzywajacemu swoich adwersarzy czlowiekowi.
Powiem tak... mimo wszystko, bardziej liczy sie dla mnie bycie w porzadku wobec naszego goscia, niz dogodzenie wyzywajacemu swoich adwersarzy czlowiekowi.
Hmm... to moj debiut w tym temacieJankiel pisze:Na temat istnienia rozmaitych przekrętów i układów zawsze macie dużo do powiedzenia
Ziemko pisze:Zulus glosowalem na mastera w Bialymstoku , ale teraz zaczynam zalowac - reprezentujesz swoje srodowisko , a zachowujesz sie jak rozzalone dziecko , ktoremu zabrano cukierka... Jeszcze te hasla z ustawianiem glosowan - no bez jaj , niestety tak glosy sie glupio rozlozyly , ze ani Ostrow ani wy nie dostaliscie mastera... Jednak teraz twoje wielkie obruszenie jest dla mnie conajmniej smieszne...
Hej nic nie mowilem o ustawiani glosowan
Ale teraz jest juz po glosowaniu, troche moze jest zalu
pfff... Sekta Wrocław-Gorzów-Kraków, brzmi świetnie, ciekawe, że ja z Wro dałem głos na Białystok... Łyso teraz wam?
W ogóle, znowu dochodzi do wyciągania czegoś na wierzch, co się okazuje wręcz żałosne w waszych przypuszczeniach.
,,My nie dostaliśmy mastera, jacy my biedni i pokrzywdzeni"- postarajcie się następnym razem lepiej. Lokal wam wyszedł, macie duże szanse
W ogóle, znowu dochodzi do wyciągania czegoś na wierzch, co się okazuje wręcz żałosne w waszych przypuszczeniach.
,,My nie dostaliśmy mastera, jacy my biedni i pokrzywdzeni"- postarajcie się następnym razem lepiej. Lokal wam wyszedł, macie duże szanse
Nie tylko tobie. Ja też byłem o tym przekonany.thurion pisze: ja np myslalem ze tak juz bedzie w tym sezoniebylem przekonany ze mus glosowania na 1 nowy osrodek = 1 nowy osrodek... ale cos mi sie widocznie pojebalo
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
i ja...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Taki jest urok regulaminów - wszystko musi być precyzyjne i tyle. Dlatego apeluję aby na przyszłość składać precyzyjne wnioski, pytać jak jest niejasne, a nie głosować jak owieczki, bo tak się wydaje. Później takie sytuacje się pojawiają.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
super... tylko ze obowiazek glosowania na 1 nowy osrodek bez pewnosci ze dojdzie 1 nowy osrodek to jakis debilizm... i tak kazdy zaglosuje geograficznie, tudziez faktycznie zacznie sie umawianie ze ci glosuja na ten nowy ci na ten byle tylko nie dostal mastera, po co wogle bylo wprowadzac ten obowiazek glosowania na 1 nowy bez dawania temu nowemu z automatu mastera to ja raczej tego nie ogarne... raczej blad osoby ktora wymyslila obowiazek glosowania na 1 master nowy a nie biednych glosujacych owieczek
thurion, popieram cie w 110% misiu 
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Dlatego ja chciałem podzielić to na 2 worki, jak pisałem przed głosowaniem. by z jednego wybrać 9 starych, a z drugiego 1 nowy.
Szkoda tylko Białegostoku, bo naprawde zasłużyli na mastera.
Nagrody wyczesane. (jak na lokala)
Miescówka bardzo dobra. (niedaleko od dworca PKP)
Spanie w akademikach za free. (bardzo czyste, z łazinką i prysznicem)
Impreza niesamowita ( oddzielona od turnieju w osobnym budynku)
No i ludzie, którzy są prawie na każdym masterze.
Szkoda tylko Białegostoku, bo naprawde zasłużyli na mastera.
Nagrody wyczesane. (jak na lokala)
Miescówka bardzo dobra. (niedaleko od dworca PKP)
Spanie w akademikach za free. (bardzo czyste, z łazinką i prysznicem)
Impreza niesamowita ( oddzielona od turnieju w osobnym budynku)
No i ludzie, którzy są prawie na każdym masterze.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Do spoko chłopaków z Białegostoku - mastera dostaniecie praktycznie na 100 % w przyszłym sezonie , jeżeli utrzymacie taką formę wyjazdowo - organizacyjną . W tym też możliwe , że wam się należał , ale tak się głosy rozłożyły , też byłbym wkurzony , kto mógl to przewidzieć .Jednak ciśniecie się w takiej formie przez internet najpierw na dmp w zg , a teraz na cały świat jest dosyć smutne . Pozdrawiam i do zobaczenia w Gorzowie 
Co do Unii - tak rządzimy światem , jesteśmy masonami i cyklistami do tego pijemy krew małych dzieci .
Żeby przelać więcej strachu w niewiernych nie ograniczamy się tylko składem do osi Kraków - Wrocław - Gorzów , jest nas wielu i jeszcze przybywa .
A tak na prawdę to zajebiście się lubimy i często spotykamy nie tylko przy kulaniu kostkami na turniejach .
Thurion , Jerzyn , Green Knight czytajcie ze zrozumieniem dla mnie każde głosowanie było jasne . Ciekawe zresztą ilu jeszcze było takich głosujących jak wy . 
Co do Unii - tak rządzimy światem , jesteśmy masonami i cyklistami do tego pijemy krew małych dzieci .
Żeby przelać więcej strachu w niewiernych nie ograniczamy się tylko składem do osi Kraków - Wrocław - Gorzów , jest nas wielu i jeszcze przybywa .
A tak na prawdę to zajebiście się lubimy i często spotykamy nie tylko przy kulaniu kostkami na turniejach .
Beka na maxa
Lepiej zrobic inaczej. (tzn mowie o przyszlosci)Green Knight pisze:Dlatego ja chciałem podzielić to na 2 worki, jak pisałem przed głosowaniem. by z jednego wybrać 9 starych, a z drugiego 1 nowy.
Wszystkie sa wrzucone do jednego worka, glosujemy na nie jak sie chce.
W przypadku, gdy wejda tylko te osrodki, ktore byly w poprzednim roku, ten ktory otrzymal najmniej glosow wypada i na jego miejsce wchodzi nowy osrodek, ktory otrzymal najwiecej glosow.
Eliminuje to sytuacje gdy:
- ktos nie chce glosowac na zaden nowy bo uwaza, ze wszystkie sa do dupy i glosuje na chybil trafil albo na ten najgorszy na przekor
- jest duzo nowych zajebiscie zapowiadajacych sie imprez a tylko jedna moze wejsc
- przy rezygnacji jednego osrodka z organizacji mastera pozostale 9 wchodzi z automatu pomimo, ze organizatorzy totalnie skopali sprawe.
przede wszystkim będąc na nich 
myślę, że każdy członek LL powienien być stałym graczem, ktory uczestniczy w turniejach nie tylko u ,,siebie". Nie wiem czy są jacyś członkowie LL, którzy ograniczają się do grania ,,lokalowego" w swoim mieście...
myślę, że każdy członek LL powienien być stałym graczem, ktory uczestniczy w turniejach nie tylko u ,,siebie". Nie wiem czy są jacyś członkowie LL, którzy ograniczają się do grania ,,lokalowego" w swoim mieście...