Dobry polski sklep internetowy z figurkami

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Re: Dobry polski sklep internetowy z figurkami

Post autor: Jasif »

MORiON? :wink:
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Czy jest jakiekolwiek miejsce w polskim internecie, gdzie nabyć można Harpies of Apocalypse firmy Avatars of War? Jakikolwiek sklep sprowadzi te figurki?

Dargor
Chuck Norris

Post autor: Dargor »

Witam,
Naviedzony pisze:Czy jest jakiekolwiek miejsce w polskim internecie, gdzie nabyć można Harpies of Apocalypse firmy Avatars of War? Jakikolwiek sklep sprowadzi te figurki?

Od jakiegoś czasu nie są dostępne, nawet na stronie producenta. Jak wysłałem im zapytanie, to otrzymałem odpowiedź, że na razie nie ma ich w ofercie, ponieważ czekają żeby je wprowadzić w plastiku, i tak już blisko rok :)

Poniżej cytat z 04.11.2013
Helo Szymon,

Many thanks for you kind words, we are converting our warcast regiments in plastic and it takes time, I am not sure if the Harpies Will be back on stock in warcast or directly we Will release them in plastic (in about 4 months or so) in any case, we will keep you updated in our website, forums and facebook page.

Best regards.

Johanna Acquah

AoW Management
Pozdrawiam,

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Mhm... Wielka szkoda.

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Avatars of war odkąd zmienił odlewnika ma problem z produkcją nawet starszych projektów . Ja na vastalki czekam juz od marca #-o
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

W takim razie, czy gdzieś da się kupić Preying Mantis od Raging Heroes?

Kamyk
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kamyk »

Ktoś wie jak cenowo z figurkami wyglada paradox?

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Cześć chwaty, wiecie może, gdzie kupić Super Glue od Army Paintera?

Awatar użytkownika
Kacpi 1998
Masakrator

Post autor: Kacpi 1998 »

a nie możesz kupić kropelki lub cjanopanu ?

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Post autor: LoudLord »

Kacpi 1998 pisze:a nie możesz kupić kropelki lub cjanopanu ?
Albo PattexPowerŻelu czy którejś z wersji kleju Bond?
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Jaskinia trola tez to robi
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Mogę, ale Army Painter jest lepszy.

Awatar użytkownika
ShadorVD
Wałkarz

Post autor: ShadorVD »

Tak z ciekawosci spytam.

Po osmiu latach przerwy z figsami (przerywanej drobnymi romansami) wracam do WFB.

Wczoraj bylem w GW shopie Wwa i przegladalem sobie ceny. Wychodzi na to, ze w sumie jak ktos go ma pod nosem to calkiem sensownie mozna tam kupic figsy. Fakt faktem, jest drozej o te 20 plnów ale za to nie place za dostawe. Co na ten temat sadzicie? Wczoraj na szybko oblecialem pare sklepow siociowych, done the math i w sumie na to mi wyszlo.

Chyba, ze nie bylem w dobrych sklepach, to jak to jest? Bo gdzie nie zajrze to w sumie acid leci na ceny stacjonarki GW.

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Whaaa? Stacjonarny sklep GW ma dramatycznie wyższe ceny.
Przykłady z brzegu: nowi Blightkings w GW kosztują 168zł, a Gnomie (http://www.gnom-sklep.pl/) 134zł.
Na różnicy z jednego pudełka pokrywasz z nawiązką przesyłkę, każde kolejne to olbrzymia oszczędność.

Inna sprawa że nie wszystko sklepy mają dostępne w cenach hurtowych, bo GW wycofało to tylko na swój sklep internetowy - wtedy ceny są takie jak w GW. Absolutnie jednak nie opłaca się kupować u nich wszystkiego.

Awatar użytkownika
ShadorVD
Wałkarz

Pod warunkiem, że zamawiasz parę zestawów. Przy zakupie jednego różnica finalna wynosi 17plnów :) A to cena normalnego obiadu więc bez tragedii. Biorąc pod uwagę, że wspierasz swój lokalny hobbystore nie jest źle. A i chodzic na granie z czystym sumieniem będzie można. Myślałem, że te różnice wyjdą na większe.

Kamyk

Blistery i małe boxy można śmiało kupować bez większych dramatów. Natomiast grać tam można tylko jak zapiszesz się do kampanii danego systemu. Też jestem fanem wspierania lokalnych sklepów, może i wydam te paręnaście zł więcej, ale jest gdzie grać :)

Awatar użytkownika
ShadorVD
Wałkarz

Kamyk pisze:Blistery i małe boxy można śmiało kupować bez większych dramatów. Natomiast grać tam można tylko jak zapiszesz się do kampanii danego systemu. Też jestem fanem wspierania lokalnych sklepów, może i wydam te paręnaście zł więcej, ale jest gdzie grać :)
Wczoraj tam bylem i mowili ze grac mozna bez problemow pod warunkiem wczesniejszej rezerwacji stolow, mowili o jednym dniu. Czy z nimi czy ze znajomymi, rowniez zachecali do udzialu w kampanii.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2014, o 10:17 przez ShadorVD, łącznie zmieniany 1 raz.

Kamyk

A no to miło, że takie są postępy :D

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

potrzebuje kupić suche pigmenty i army Painter Wasteland Tuft wie ktoś gdzie dostane obie te rzeczy??(online ofc)

Awatar użytkownika
LoudLord
Oszukista

Post autor: LoudLord »

Draco pisze:potrzebuje kupić suche pigmenty i army Painter Wasteland Tuft wie ktoś gdzie dostane obie te rzeczy??(online ofc)
Co do tej trawki, dawno nie widziałem, ale może obejrzyj ofertę czeskiej firmy Polak :)
http://www.mojehobby.pl/manufacturers/Polak.html , potem zerknij na pigmenty, jest sporo...
Poza tym-
http://www.martola.com.pl/szukaj -wpisz "pigment" w pole szukaj" , i masz niezły wybór.
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki

ODPOWIEDZ