KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zulus
Mudżahedin

Re: KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB

Post autor: Zulus »

Ziemko ja myslalem ze wood elfy w rekach trzymaja luki :twisted:
Największym wrogiem słonia jest smok.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Trenował z "Big fuckin bow" do Bazyla. Ciekawe skąd miał cynk już na Kohortexie? :wink:
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Xen
Chuck Norris

Post autor: Xen »

Zosawcie naszego klubowicza w spokoju :lol:
Only the strongest will survive
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Dodatkowa nagroda za RP się należy :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Lindal
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Lindal »

Byś mnie chociaż Xen ładnie przedstawił.

Żaden koleś tylko Lindal z Animosity Szczecin :wink:

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

A rajtuzy miałeś? Bo na zdjęciu nie widać ^_^
Obrazek

Awatar użytkownika
Wisnia
Chuck Norris

Post autor: Wisnia »

Witam
Prywatne korespondowanie już nie pomaga, muszę napisać publicznie.
Może ktoś poczuję się odpowiedzialny za to.

Do tej pory nie mam punktów zaliczonych za Kohortex.
Michał "Wiśnia" Wiśniewski ID 2956

Coś jest nie tak chyba?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Drogi Wisnio.
Gajowy byl odpowiedzialny za wyslanie poprawnych wynikow do ligi, dal ciala, po czym odszedl z naszego klubu.
Teraz z koordynatorem Krzyskiem kombinujemy jak to naprawic.
Sprawa w toku. Ktory byles ostatecznie pamietasZ?

Awatar użytkownika
Wisnia
Chuck Norris

Post autor: Wisnia »

35.

Byłbym wdzięczny, gdybyście to naprawili.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

do dnia dzisiejszego nie dostalem nagrody za bon ze Starego Światu, pisalem do nich zaraz po turnieju, odezwali sie po 2 tyg ze zobacza czy maja towar:
Kaiserschlacht pisze:Hej, jutro z rana będę miał dane jakimi pudełkami w tej chwili dysponujemy. Jeżeli akurat na stanie Knechtów nie ma postaram się ich zdobyć ale chwilę dłużej to potrwa. Tak czy siak będę Cię informował,
Pozdrawiam,
Dominik
na tym sie kontakt urwal (17 styczen), ja pisalem jeszcze raz ale nie dostalem odpowiedzi

cos w tym sezonie ssiecie chlopaki ze sponsoringiem... najpierw akcja Sfanu na MB, potem kubki na DMP, a teraz znowu to... nie mozna sie dogadac z normalnymi/nie bedacymi w stanie likwidacji sklepami?

pzdr

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Cudownie... Popisze do Dominika, choc mi tez nie odpisywal od dawna.
Sfan w tym roku tez nas wydymal i dlatego z nim skonczylismy wspolprace.
Za rok moze bedzie lepiej, ale ogolnie sklepy ,az sie pala do sponsorowania, nawet duzych imprez (chyba , ze ma sie uklady)

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

Sfan chyba lubi dymac ludzi bo na bazylu tez z nimi byla akcja. Bojkot Sfana ?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

No my od Kohortexu mamy na niego wyjebke.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

thurion pisze:nie mozna sie dogadac z normalnymi/nie bedacymi w stanie likwidacji sklepami?
Niestety, ostatnio jest z tym ciężko. Coraz mniej chętnych sklepów. Mam wrażenie, że niedługo standardem będzie wydanie zwycięzcom kasy za wygraną. :(
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Ziemko pisze:.
Za rok moze bedzie lepiej, ale ogolnie sklepy ,az sie pala do sponsorowania, nawet duzych imprez (chyba , ze ma sie uklady)
co do sklepow to IMO jest tak:
- sklep internetowy ma 'zupelnie inna' (nie chce mi sie wyjasniac ich targetu) klientele wiec ma w dupie sponsoring...

natomiast...
- sklep stacjonarny w miescie w ktorym jest organizowany turniej ma jak najbardziej interes w sponsoringu, jakbym mial sklep z figurkami i moglbym zasponsorowac turniej master na 100 osob (gdzie wiadomo ze duza czesc to beda lokalni gracze czesto prowadzacy kluby i stowarzyszenia i mogacy 'sugerowac' mlodym gdzie mozna kupic figurki) to nie byloby dla mnie problemem wylozeniem ja wiem... 300-500zl na nagrody, jest to pryszcz a prestiz podnosi

tymbardziej...
- nie rozumiem Sfanu... sklep ktory swoje obrony w duzej mierze opiera na produkcji terenow, czyli czyms co zazwyczaj kupowane jest przez kluby organizujace turnieje, strzela sobie w stopie... za ile $ terenow kupi ktos prywatny.. 100? 200? klub natomiast czesto kupuje za 1-2-3 tysiace, i to nie raz bo bazy terenowe sie niszcza

ale co tam, ja nigdy nie rozumialem logiki w podejsciu polskich dystrybutorow produktow GW :mrgreen:

pzdr!!

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Wiesz ile jest sklepow stacjonarnych w Bydzi? 00000000000000

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Ziemko pisze:Wiesz ile jest sklepow stacjonarnych w Bydzi? 00000000000000
Kłamczuch , kłamczuch 1 sklep jest :D

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

thurion pisze: cos w tym sezonie ssiecie chlopaki ze sponsoringiem... najpierw akcja Sfanu na MB, potem kubki na DMP, a teraz znowu to... nie mozna sie dogadac z normalnymi/nie bedacymi w stanie likwidacji sklepami?

pzdr
A wez i znajdz takie... :) AFAIR 3 czy 4 osoby sie tym zajmowaly u nas przez pare miesiecy, bez szczegolnych rewelacji. W 2008 roku bylo o niebo latwiej.
Ja poki co zwalam to na kryzys, ale jak w przyszlym roku bedzie rownie trudno co w tym, to chyba faktycznie zwyciezcy beda coraz czesciej rozliczani pienieznie. Ewentualnie w towarze, jesli w miescie organizujacym master jest sklep stacjonarny (u nas na szczescie jest :P).

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

pewnie ze w towarze lepiej... jak sie komus nagroda nie podoba to spycha na allegro, a duzo wieksza radocha jak sie wynosi 2 pudla niz jakis kawalek papieru do zrealizowania niewiadomo kiedy i gdzie :roll:
(i sklep ma wieksa radoche bo moze wcisnac to co nie schodzi...)

pzdr

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Ja prowadziłem sklep z grami różnego rodzaju przez ponad rok. Organizowaliśmy turnieje WFB (kilkanaście rocznie), robiliśmy naukę gry, naukę malowania (oczywiście nie ja osobiście bom antytalent), problem niestety leżał w tym, że nasze środowisko nie ma w zwyczaju (mówię o własnych doświadczeniach) kierować się podczas zakupów, jakąś lojalnością (w najprostszym tego słowa znaczeniu). Nie czynię z tego zarzutu, po prostu mało osób myśli w kategoriach: jeśli nie będę kupować w stacjonarnym sklepie, tylko w netowych, lub na allegro, to takie sklepy padną. Więc nie będę miał gdzie grać, spędzać czas etc. Po co o tym piszę? Ponieważ w moim odczuciu może się to przekładać na brak zainteresowania niektórych sklepów takimi wydarzeniami, jak mastery. Właściciel patrzy na takie środowisko, jak na grupę fascynatów, która kupuje figurki wszędzie, tylko nie u niego. I przed oczyma ma wyrzucone 300-500pln. Nie zrozumcie mnie źle, gdybym ja wciąż miał sklep i arenę w perspektywie, to na pewno bym ją zasponsorował. Staram się jedynie przedstawić drugą stronę tego problemu.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

ODPOWIEDZ