Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
Dziwne, ze topowi streamerzy nie maja problemu z logowaniem, przypadek ?
Czlowiek czeka i czeka, po czym i tak ch... FU Blizz.
Czlowiek czeka i czeka, po czym i tak ch... FU Blizz.
Amaz 420 paczek
Forsen wpizdu też
TB tak samo
100 tys ludzi siedzi i ogląda jak Amaz otwiera...
btw z tego co Amaz mowi w arenach ma być randomowy drop paczek.... (CHUJNIA wolałbym móc wybrać którą chcę albo dostawać jakiś 1 bilet który pozwoli mi paczkę wybraną dostać)
Forsen wpizdu też
TB tak samo
100 tys ludzi siedzi i ogląda jak Amaz otwiera...
btw z tego co Amaz mowi w arenach ma być randomowy drop paczek.... (CHUJNIA wolałbym móc wybrać którą chcę albo dostawać jakiś 1 bilet który pozwoli mi paczkę wybraną dostać)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
ale te 420 paczek = kurde ile $$ ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Szybko się im zwróci
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Jak na tym zarabiają?Grand Admiral Thrawn pisze:Szybko się im zwróci
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
-Qc- pisze:Jak na tym zarabiają?Grand Admiral Thrawn pisze:Szybko się im zwróci
Wyświetlenia/subskrypcje i dotacje od ludzi. On przy kupnie 420 paczek jest jeszcze kilka kafli do przodu.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Amaz z tego co pamietam wygral ktoregos blizzcona i zgarnal 100k dolcow, 420 paczek to dla niego nic.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
TB jak do tej pory mało legendarnych wylosował (ponad 250 paczek już otworzył)
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Komus udalo sie wbic? Ja teraz juz nawet czekam zeby do battlenetu wejsc :/
Ja wciąż próbuję wejść do karczmy, ale bramkarze są bezlitośni. :/
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Niezły dzień. Najpierw godzinę męczyłem się z heroicznym Drakkisathem a teraz od ponad 1,5 godziny nie mogę wejść nawet do menu.
niektórzy gracze aktualnie napotykają problemy z połączeniem...
wlaze jutro a szkoda bo prawie arene skonczylem kleic xD
nowe legendy słaaabe są
Ta dla Paladyna i pirackie są epickie.
Niedosc ze najmocniejsza legenda w tym dodatku, to jeszcze zlota. Hate you, chociazby za to, ze mogles sie zalogowac. Mnie po kupieniu kilku paczek wywalilo i nie moglem ich otworzyc, nadal nie moge sie zalogowac