ETC 2014 - doping i relacja
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2014 - doping i relacja
Jak tak dalej pójdzie, to Szwedzi zrobią psikusa i wezmą złoto.
Golonka [*]
JarekK pisze:nie mogłem przyjść bo wczoraj zwiałem z kościoła i sie matka dowiedziała...
A szwedzi mieli do nas jakas strate?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
czyli jak szwedzi wygraja to starczy nam 90
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- GrimgorIronhide
- Masakrator
A tak Polacy opuszczą Nowy Sad Dawać chłopaki, spalić wrogów i wywieźć całe złoto!
Edit: sytuacja szwedów gorąca... Furion wcześniej zapinał te orki, jest ta maska czy jej nie ma ?
Edit: sytuacja szwedów gorąca... Furion wcześniej zapinał te orki, jest ta maska czy jej nie ma ?
- 4 karabiny
- Beast from the East
Czy ja dobrze widzę mamy tu multikombat demisie vs krokodylki, IG, Bule?
nie, bo IG sa na tyle. Jezeli sa na tyle to combat jest niebezpieczny
Coś cicho co u Stasia. Ostatnie info jakie widziałem, to że jest lekko do przodu. No i miejmy nadzieję, że Furek kontynuuje to co tam robił Niemcowi wcześniej
E: Z FB - Stasiu ładny wynik jak się nie obesra.
E: Z FB - Stasiu ładny wynik jak się nie obesra.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2014, o 16:28 przez lajkonik, łącznie zmieniany 1 raz.