Szybkie pytania

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Re: Szybkie pytania

Post autor: szczurek »

u mnie leżą po kilka miechów i nic się z nimi nie dzieje :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

Post autor: kamelot »

A ile czasu musi upłynąć by farba zaczęła schodzić pod wpływem pocierania szczoteczką? :P
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Awatar użytkownika
Codranger
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Codranger »

Ja tam nie zostawiałem na tak długo ;]
Mi daje rade po 10 godzinach, choć ostatnio testuje zmywacz do paznokci (taki z acetonem za 50 gr ;] ) i wkładasz do zmywacza, trzymasz 30sec, wyjmujesz, szorujesz szczotką i schodzi lepiej niż po docie ;]
Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
Sprzedam Styrodur!!!

kanister
Chuck Norris

Post autor: kanister »

Zmywacz do paznokci rozpuszcza plastik.
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

A ile jest tego zmywacza za 50gr??? :roll:
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Na prawdę niewiele.

Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Post autor: Arathorn »

To inwestujesz w 10 takich zmywaczy za 5 zł, smaczne i proste :P
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

Awatar użytkownika
Codranger
Mudżahedin
Kontakt:

kanister pisze:Zmywacz do paznokci rozpuszcza plastik.
Jeżeli będziesz za długo trzymał...
Sprzedam Styrodur!!!

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

A więc ile by tak trzymać, a żeby to farba schodziła a plastik nie topniał ;D?

Awatar użytkownika
Codranger
Mudżahedin
Kontakt:

Kilkanaście sekund... najlepiej najpierw zobaczyć na jakiś gorszych figurkach ;]
Sprzedam Styrodur!!!

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

chyba zamiast wymyślać ze zmywaczem wykorzystam starego, znanego i lubianego DOT-a... :wink:

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Kolejny punkt dla metalu. :) Jak rozklejałem figurki gorącą wodą to farba też kiepsko to znosiła. Płyny hamulcowe to sprawdzony środek, nie dają mu rady nawet lakiery samochodowe.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

To mnie z tymi lakierami uspokoiłeś :P
Po sprejowałem większość obu moich armii takim lakierem samochodowym i bałem się co będzie jak słabo pomaluję i nie zejdzie :roll:

Awatar użytkownika
Arathorn
Mudżahedin

Post autor: Arathorn »

Czy przy Highlight'ingu muszą być łagodne przejścia, czy tylko ta najbardziej oświetlona powierzchnia ma być "shajlajtowana" :wink:
Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286% :mrgreen:

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

Klafuti napisał, ze DOT4 nie niszcząc plastikowych figurek zmywa nawet lakier samochodowy...
Jednakże dzisiaj w bardzie znajomy powiedział mi, ze figurki po sprejowane lakierem samochodowym, wrzucone do DOT-a, zaczynają się giąć i rozpuszczać... :roll:
Sprejuje lakierem Deco Color: eco revolution, flat white oraz flat black...
Proszę osoby, która coś o zmywaniu figurek wiedzą albo próbowały zmywać lakier samochodowy, o porady i komentarze na ten temat...

gillead
Pseudoklimaciarz

Post autor: gillead »

Rozczaruję Cię :) Pierwszy raz słyszę by komuś zniszczyły się figurki, które są myte w docie.

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

czy mógłby ktoś jeszcze poprzeć tą odpowiedź?

Awatar użytkownika
Samael
Kradziej

Post autor: Samael »

jest jakiś temat o myciu figurek...ale mniejsza, ja myję figurki w płynie hamulcowym, a co do DOT-a jak sie boisz o figurki to może poszukaj filmików o zmywaniu farbek, albo poświęć jakąś niepotrzebnął figurkę i sprawdź :wink:
"JOIN OR DIE"

Gunnila
Mudżahedin

Post autor: Gunnila »

Jakieś 8 miesięcy w DOT-cie, poprzednio w chyba 3 innych rozpuszczalnikach, modele malowane farbami olejnymi - fakt, powierzchnia nie była gładka, ale łuski na skinkach ciągle widoczne.

Awatar użytkownika
kamelot
Kradziej

Wrzuciłem warriora sprejowanego lakierem samochodowym i malowanego Citadelami do słoiczka z DOT-em 4...
Poleżał 4h, potem opłukałem go ciepłą wodą, trochę poszorowałem szczoteczką i jak nowy... :D

ODPOWIEDZ