Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Re: Szybkie pytania
u mnie leżą po kilka miechów i nic się z nimi nie dzieje 
A ile czasu musi upłynąć by farba zaczęła schodzić pod wpływem pocierania szczoteczką? 
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Ja tam nie zostawiałem na tak długo ;]
Mi daje rade po 10 godzinach, choć ostatnio testuje zmywacz do paznokci (taki z acetonem za 50 gr ;] ) i wkładasz do zmywacza, trzymasz 30sec, wyjmujesz, szorujesz szczotką i schodzi lepiej niż po docie ;]
Mi daje rade po 10 godzinach, choć ostatnio testuje zmywacz do paznokci (taki z acetonem za 50 gr ;] ) i wkładasz do zmywacza, trzymasz 30sec, wyjmujesz, szorujesz szczotką i schodzi lepiej niż po docie ;]
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
Jeżeli będziesz za długo trzymał...kanister pisze:Zmywacz do paznokci rozpuszcza plastik.
Kilkanaście sekund... najlepiej najpierw zobaczyć na jakiś gorszych figurkach ;]
chyba zamiast wymyślać ze zmywaczem wykorzystam starego, znanego i lubianego DOT-a... 
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
To mnie z tymi lakierami uspokoiłeś
Po sprejowałem większość obu moich armii takim lakierem samochodowym i bałem się co będzie jak słabo pomaluję i nie zejdzie
Po sprejowałem większość obu moich armii takim lakierem samochodowym i bałem się co będzie jak słabo pomaluję i nie zejdzie
Klafuti napisał, ze DOT4 nie niszcząc plastikowych figurek zmywa nawet lakier samochodowy...
Jednakże dzisiaj w bardzie znajomy powiedział mi, ze figurki po sprejowane lakierem samochodowym, wrzucone do DOT-a, zaczynają się giąć i rozpuszczać...
Sprejuje lakierem Deco Color: eco revolution, flat white oraz flat black...
Proszę osoby, która coś o zmywaniu figurek wiedzą albo próbowały zmywać lakier samochodowy, o porady i komentarze na ten temat...
Jednakże dzisiaj w bardzie znajomy powiedział mi, ze figurki po sprejowane lakierem samochodowym, wrzucone do DOT-a, zaczynają się giąć i rozpuszczać...
Sprejuje lakierem Deco Color: eco revolution, flat white oraz flat black...
Proszę osoby, która coś o zmywaniu figurek wiedzą albo próbowały zmywać lakier samochodowy, o porady i komentarze na ten temat...
Wrzuciłem warriora sprejowanego lakierem samochodowym i malowanego Citadelami do słoiczka z DOT-em 4...
Poleżał 4h, potem opłukałem go ciepłą wodą, trochę poszorowałem szczoteczką i jak nowy...
Poleżał 4h, potem opłukałem go ciepłą wodą, trochę poszorowałem szczoteczką i jak nowy...