GWINT - karcianka online
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: GWINT - karcianka online
Gokish, a nie zauwazyles, ze tekst ukrytego sie zmienil, nie wiem czemu mieliby go wycofywac.
Aby nie płakali maniacy innych nacji, ze maja potwory jednego więcejZiemko pisze:Gokish, a nie zauwazyles, ze tekst ukrytego sie zmienil, nie wiem czemu mieliby go wycofywac.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Mam dziwna akcje, mam zrobione wszystkie przygody (konczylem przedwczoraj 2 ostatnie, bo zapomnialem, ze nie mam zrobionych elfia i skellige) i nie dostalem dowodcow :/ Co za shit... Napisalem do redsow, ale poki co cisza.
Czym sie rozni wsys od pzoerania.
Czyli muszę zrobic tego questa geraltowego żeby dostać liderke? sad Qc
Czyli muszę zrobic tego questa geraltowego żeby dostać liderke? sad Qc
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Skad sie biora nowi liderzy?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Liderzy mieli nie wypadac? Co to za oszukane CDP
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Co to za questy mi się pokazują w Potyczce? Np. wygraj KP 5 walk a dostaniesz np. 60 golda? Nigdzie ich - jako nagród - nie ma, jest tylko ten komunikat przez chwilę...
dolny lewy róg w menu głównym.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Thx.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Co z tymi dowódcami ? Jest jakaś inna możliwość niż uzyskanie ich ze skrawków lub beczek?
Mi Adda wypadła z beczki, Szepczące wzgórza musiałem zrobić sam.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
czyli jak pcozekam to bedzie za free wszystko ?
Gdzie Ty masz to wyzwanie ;P
Gdzie Ty masz to wyzwanie ;P
Ok. Tylko tam mam wszystko zrobione i szepczacych wzgorz gdzie szukac? Moze masz jakis dostep lepszy