Galeria Krasnoludów

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

Re: Galeria Krasnoludów

Post autor: Booxi »

niee, nie odcinam... nie wiem jutro z Przemkiem będę gadał może mi coś podpowie... a Gdyby ktoś z was mial jakich pomysł, chętnie przygarnę z ukłonem.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Abaddon pisze:próbowałem, Wikolem i kropelką ;)
Choc jestem otwarty na propozycje.
Wikol łączy się z kartonem, ale nie z plastikiem = bruczek odpadnie.
Kropelka łączy się z plastikiem, ale kiepsko z kartonem, bo zawiera mało wypełniacza i zbyt wsiąka w karton nie pozostając jako spoina pomiędzy = bruczek odpadnie.
Użyj kleju do plastiku wg mojego przepisu, który dałem w "Szybkich pytaniach". Kartonik nasiąknie, plastik się rozpuści i połączą trwale po odparowaniu rozpuszczalnika.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Post autor: cahir »

http://allegro.pl/9x-hamerrers-stary-wz ... 41938.html
Wprawdzie nie za dychę, ale jednak ;]
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Cahir, to nie jest cena ostateczna...

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Zdaję sobie z tego sprawę, ale ja np kupiłem staroedycyjnego Runesmitha za 8 złotych+ koszty przesyłki 8)
Teraz żyrosa za 4 dychy ;]
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."

Awatar użytkownika
Slayer Zabójców
Masakrator

Post autor: Slayer Zabójców »

Obrazek

Awatar użytkownika
Cormagh
Dr. House

Post autor: Cormagh »

Booxi pisze:Gdyby ktoś z was mial jakich pomysł, chętnie przygarnę z ukłonem.
Nie jestem zwolennikiem bruku, bo strasznie dużo z nim jest roboty, ale jeśli chcesz iść w ten klimat, to wejdź na Allegro i kup kilka arkuszy HIPS (to inna nazwa plastikardu). Działa jak każdy inny plastikowy element, świetnie nadaje się do uzupełniania i konwersji, no i oczywiście świetnie reaguje na klasyczne kleje do plastiku.
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

o! dzięki Cormagh napewno spróbuję .

@ Slayer Zabójców - ja kupiłem 16 thunderersów z FCG za 50 zł :D
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"

Awatar użytkownika
Motorek
Mudżahedin

Post autor: Motorek »

Ja jak zaczynam licytować, to nigdy nie udaje mi się niczego tanio kupić :)
Bene mori praestat, quam trpiter vvere

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Wracajmy do tematu, Panowie [-X :!: .

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

wracając do tematu, idę jutro do Przemka na sesję zdjęciową w namiocie :D pokarzę wam zatem hamków, slayerów, runepriesta, może kowadło i jakieś maszyny :)

Awatar użytkownika
Loizok
Falubaz

Post autor: Loizok »

To czekam na foty :)

p.s. i wyraź opinie o moich figurkach do Lotra zalegających od dziś w gablocie i lasach na warsztacie jak będziesz w sklepie :)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Booxi pisze:wracając do tematu, idę jutro do Przemka na sesję zdjęciową w namiocie :D pokarzę wam zatem hamków, slayerów, runepriesta, może kowadło i jakieś maszyny :)
No, wreszcie, wreszcie, czekam...

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Booxi przesłał fotki swoich Hamków razem, czym podziałał mi na ambicję i w końcu pomalowałem swoich (4 miechy się męczyłem z nimi ;D). Oto efekty:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Malarz ze mnie żaden, ale nawet moimskromnym zdaniem ten oddział mi się nawet udał. :roll:

Awatar użytkownika
Booxi
Falubaz

bardzo fajni, wyglądają dużo groźniej niż moje modele :) btw, jak wyciągnąłes tą "czerwoną" brodę ?

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Tą czerwoną Championa w pierwszym szeregu?;D
3 warstwy empikowej farby Decorfin "red earth" za 7 zeta i na to czarny wash \:D/
Moje techniki są barbarzyńsko wręcz proste.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Nic nie szkodzi... Iście pancerne hamki - długo męczyłeś się, co by ich poutykać w regimencie? Wygląda, że trudno ich ustawić...

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

Malowanie moze i nie jest na b.wysokim poziomie, ale złe też nie jest ;) Tylko zastrzeżenie mam jedno. Może ten filler gdzieś na tyłach bardziej postawić bo w środku tak to troche pusto przez to jest ;)
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Awatar użytkownika
puma1944
Chuck Norris

Post autor: puma1944 »

bardzo ladnie sie prezentuja,kawal dobrej roboty :)
sam sobie chyba kupie tych hamkow z gz
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
Artur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
Dwarfs
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0

galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906

Awatar użytkownika
cahir
Falubaz

Ogólnie jest tak, że próbowałem ich 4 razy poustawiać, ale ostatecznie są tak jak są. :D

ODPOWIEDZ