Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Galeria Krasnoludów
niee, nie odcinam... nie wiem jutro z Przemkiem będę gadał może mi coś podpowie... a Gdyby ktoś z was mial jakich pomysł, chętnie przygarnę z ukłonem.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- Tiger Brown
- Kradziej
Wikol łączy się z kartonem, ale nie z plastikiem = bruczek odpadnie.Abaddon pisze:próbowałem, Wikolem i kropelką
Choc jestem otwarty na propozycje.
Kropelka łączy się z plastikiem, ale kiepsko z kartonem, bo zawiera mało wypełniacza i zbyt wsiąka w karton nie pozostając jako spoina pomiędzy = bruczek odpadnie.
Użyj kleju do plastiku wg mojego przepisu, który dałem w "Szybkich pytaniach". Kartonik nasiąknie, plastik się rozpuści i połączą trwale po odparowaniu rozpuszczalnika.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
http://allegro.pl/9x-hamerrers-stary-wz ... 41938.html
Wprawdzie nie za dychę, ale jednak ;]
Wprawdzie nie za dychę, ale jednak ;]
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Cahir, to nie jest cena ostateczna...
Zdaję sobie z tego sprawę, ale ja np kupiłem staroedycyjnego Runesmitha za 8 złotych+ koszty przesyłki
Teraz żyrosa za 4 dychy ;]
Teraz żyrosa za 4 dychy ;]
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- Slayer Zabójców
- Masakrator
To mnie i tak nie pobijesz.
http://allegro.pl/warhammer-dwarfs-11-f ... 27994.html
http://allegro.pl/warhammer-dwarfs-11-f ... 27994.html
Nie jestem zwolennikiem bruku, bo strasznie dużo z nim jest roboty, ale jeśli chcesz iść w ten klimat, to wejdź na Allegro i kup kilka arkuszy HIPS (to inna nazwa plastikardu). Działa jak każdy inny plastikowy element, świetnie nadaje się do uzupełniania i konwersji, no i oczywiście świetnie reaguje na klasyczne kleje do plastiku.Booxi pisze:Gdyby ktoś z was mial jakich pomysł, chętnie przygarnę z ukłonem.
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
o! dzięki Cormagh napewno spróbuję .
@ Slayer Zabójców - ja kupiłem 16 thunderersów z FCG za 50 zł
@ Slayer Zabójców - ja kupiłem 16 thunderersów z FCG za 50 zł
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wracajmy do tematu, Panowie .
wracając do tematu, idę jutro do Przemka na sesję zdjęciową w namiocie pokarzę wam zatem hamków, slayerów, runepriesta, może kowadło i jakieś maszyny
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No, wreszcie, wreszcie, czekam...Booxi pisze:wracając do tematu, idę jutro do Przemka na sesję zdjęciową w namiocie pokarzę wam zatem hamków, slayerów, runepriesta, może kowadło i jakieś maszyny
Booxi przesłał fotki swoich Hamków razem, czym podziałał mi na ambicję i w końcu pomalowałem swoich (4 miechy się męczyłem z nimi ;D). Oto efekty:
Malarz ze mnie żaden, ale nawet moimskromnym zdaniem ten oddział mi się nawet udał.
Malarz ze mnie żaden, ale nawet moimskromnym zdaniem ten oddział mi się nawet udał.
bardzo fajni, wyglądają dużo groźniej niż moje modele btw, jak wyciągnąłes tą "czerwoną" brodę ?
Tą czerwoną Championa w pierwszym szeregu?;D
3 warstwy empikowej farby Decorfin "red earth" za 7 zeta i na to czarny wash
Moje techniki są barbarzyńsko wręcz proste.
3 warstwy empikowej farby Decorfin "red earth" za 7 zeta i na to czarny wash
Moje techniki są barbarzyńsko wręcz proste.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nic nie szkodzi... Iście pancerne hamki - długo męczyłeś się, co by ich poutykać w regimencie? Wygląda, że trudno ich ustawić...
Malowanie moze i nie jest na b.wysokim poziomie, ale złe też nie jest Tylko zastrzeżenie mam jedno. Może ten filler gdzieś na tyłach bardziej postawić bo w środku tak to troche pusto przez to jest
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
bardzo ladnie sie prezentuja,kawal dobrej roboty
sam sobie chyba kupie tych hamkow z gz
sam sobie chyba kupie tych hamkow z gz
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
Ogólnie jest tak, że próbowałem ich 4 razy poustawiać, ale ostatecznie są tak jak są.