Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Diablo III

Post autor: smiejagreg »

Ja tam jestem ortodoxem i grę mnichem zacząłem solo. Na normalnym poziomie - siła potworów 10. Póki co dochodzę do Alkarnus, 22 poziom, kilka razy zginałem, ale spokojnie cisnę. Zobaczymy, co dalej będzie.

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Wiesz ja też przeszedłem normal solo, a raczej na just for fun poszedłem zobaczyć jak tam inni się sprawują i co używają.
Właśnie po takiej jednej z gier, poszedłem samemu włączyć demon huntera i kapnąłem się, że uzywanie skilli w tej grze, nawet na niskich poziomach, nie jest tak koszmarnie trudne jak w D2. Tzn., w D2 trzeba było np. czarodziejką czy nekrosem, czasem innymi, trzymać na pasku mana potiony. A tu się kapłem dopiero po bardzo długim czasie, że ta mana zwykłymi ciosami jest SZYBKO uzupełniana. Te stare przyzwyczajenie mówiło mi że nie mam prawa czasem odpalić niektórych pocisków częściej niż 5-6 razy, tak wiec jak tu doszło pewne opóźnienie między aktywacją skilla to się lekko pogubiłem :D

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Na jakiej sile potworów grasz :?:

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

em zwykłej, wiem że online jak się dołączają kolejni gracze to się zwiększa moc.
Rozumiem, że pytaasz się oto , więc pewnie można w trybie solo też zwiększyć :) (tylko jak bo nie wiem)

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Jasne że się da #-o :mrgreen: . Jak masz wybór questa, to na dole masz wybór poziomu trudnosci i obok, wybór siły potworów. Uprzedzam, że 10 to troszkę masohizm :wink: .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Wcale nie masochizm - cisnę solo monkiem cały czas na sile 10, jestem w Kaldeum na drugim poziomie trudności, poziom 42. Jak zacząłem, to zamierzałem w miarę postępów zmniejszać poziom, ale póki co nie mam takiej potrzeby...
Tak jak pisze Puppet. Na początku jak Ci się pojawia ekran z postacią to chyba jest opcja Zmień zadanie. Jak to klikniesz, to jest też wybór siły potworów...

Awatar użytkownika
Niltag
Chuck Norris

Post autor: Niltag »

10MP tez jest za latwe :(
"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

najpierw trzeba w opcjach to włączyć
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Afro pisze:najpierw trzeba w opcjach to włączyć
xD
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Wcale nie masochizm - cisnę solo monkiem cały czas na sile 10, jestem w Kaldeum na drugim poziomie trudności, poziom 42. Jak zacząłem, to zamierzałem w miarę postępów zmniejszać poziom, ale póki co nie mam takiej potrzeby...
Drugi poziom trudnosci ? Czyli Koszmar :P ? Łeee, koszmar jest mega lajtowy, na jakimkolwiek poziomie siły byś nie grał [-X . Piekło zresztą też, dopiero na inferno zaczyna się prawdziwa gra(jnd) :wink: . Inferno na 10, szczególnie coś w tylu elity z kombinacjami mocy ( typu mur, lasery, splugawienie, czy podpalenie ), albo ubery, jest cokolwiek hardkorowe :) .
Mad Mike pisze:
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Infernal Puppet pisze:
Drugi poziom trudnosci ? Czyli Koszmar :P ? Łeee, koszmar jest mega lajtowy, na jakimkolwiek poziomie siły byś nie grał [-X . Piekło zresztą też, dopiero na inferno zaczyna się prawdziwa gra(jnd) :wink: . Inferno na 10, szczególnie coś w tylu elity z kombinacjami mocy ( typu mur, lasery, splugawienie, czy podpalenie ), albo ubery, jest cokolwiek hardkorowe :) .
Ależ ja to wiem, mam DH na 99 poziomie :wink:

Edit 2013.01.17 - cisnę solo przez Piekło, siła potworów 10, poziom obecny 63. Jestem totalnie OP, bo na 60 poziomie założyłem itemy, które zdobyłem grając DH, więc piekło łykam totalnie lightowo i szybko. Kończę już ostatni etap - niedługo inferno w końcu - tam będzie dopiero jazda :P :P :P ...

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Kuźwa, mam problem. Przy logowaniu przyjmuje adres , przyjmuje hasło (dokonuje autoryzacji), ale wiesza sie na pobieraniu listy postaci, wywalając błąd nr 3005. (problem z z pobraniem licencji). Wczoraj grałem bez problemów, a dzisiaj dupa - ma ktos cos podobnego, bo nie wiem, o co biega? Loguje sie jako jedyny z tego kompa, wiec nie ma problemu z jednoczesnym logowaniem... Będę wdzięczny za jakies info... Moze ktos sprawdzi u siebie...

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

U mnie ok.

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

U mnie też.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Już działa, chyba coś u nich było pochrzanione, bo po prostu ruszyło. Dzięki za odzew :P .

Morok

Post autor: Morok »

dalej są lagi ?

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Panowie, jak gracie na inferno to niebieskie i żółte itemy sprzedajecie czy zbieracie surowce?

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Zazwyczaj sprzedaję ( choć podnoszę praktycznie tylko żółte ). Z jednego pełnego plecaka da się czasami wyciągnąć po kilkadziesiąt, albo i nawet niemal 100 tys. A na godzinkę grania da się takich plecaków uzbierać kilka, kilkanaśncie. A i czasem trafi się coś jeszcze na dom aukcyjny ( puki jeszcze działa :P ).
Mad Mike pisze:

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Lechu pisze:Panowie, jak gracie na inferno to niebieskie i żółte itemy sprzedajecie czy zbieracie surowce?
Zasadniczo nie, chyba że jest to amu/ring lub coś nie chcący się kliknie. Exp is everything, szczególnie gdy idzie się na bonus za ilości killi. :wink:
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

w sensie, że w ogóle nie podnosisz itemów? :D

ODPOWIEDZ