Galeria Druchii
Moderator: Yudokuno
Re: Galeria Druchii
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Bo to jest surowa armia cult of nurgle
Rydwany TK, zaloga jezdzcy z 5ed cokow + nozki warriorow. Tarcze od 6ed warriorow chaosu.
Rydwany TK, zaloga jezdzcy z 5ed cokow + nozki warriorow. Tarcze od 6ed warriorow chaosu.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Moje charioty - miały być na bazyla, ale znowu mi coś wypadło. Fotki na szybko, więc jakość słaba.
To są ogólni championi - w 5 edycji tacy sami byli do wszystkich oddziałów.jankiel, fajnie, ze masz championow od kusznikow, jako zaloge Ale i tak wole swoje :*
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Foty z flashem więc dobre to one nie będą. Coldy są rozjaśniane, podobnie jak brąz na siodłach i łuski na gadach. Zresztą będzie można je obejrzeć z bliska na bazylu
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
nie podoba mi się. Widziałam Twoje prace, zachwycająco rozjaśniasz szarości. A te rydwany akurat mi nie podchodzą. Może z wyjątkiem rozjaśnień na balkonach.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Trochę nowych rzeczy pomalowanych przez ostatnie pół roku (kilka podstawek do dokończenia):
Inne figsy tutaj
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=459008#p459008
Inne figsy tutaj
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=459008#p459008
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Widać, że figurki fajnie pomalowane, ale następnym razem przy cykaniu fotek zapal jeszcze drugą świeczkę. Czerwony pegazista to WIP? Jeśli nie, to słaby (albo aparat, albo figsa ). W ogóle czerwony na tych zdjęciach dość płasko wygląda.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
1. nie opanowany przez nas aparat, 2. Jankiel zawsze robił bardzo delikatne przejścia, a z czerwonym trzeba postępować ostrzej
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Eee tam. Jak masz 150 złych to bez problemu ją wyhaczysz na angielskim jebaju (taniej też, ale trzeba polować). Pamiętam, jak ją kupowałem parę lat temu, dałem z przesyłką 35 funtów i przyszła mi z Brazylii, bo nigdzie indziej nie było...PiotrB pisze:mnie się ta słodka czarodziejka z Mantica podoba i limitowany Bsb (gratuluje figurki - coraz trudniej ją dostać)
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
sama namawiam Jankiela, żeby kupował takie okazyjne cudeńka, bo mnie też zachwycają.
@Piotr: tia... Chlast... ;P
@Piotr: tia... Chlast... ;P
Ten sztandar jest ze starych spece marines.
Czerwień jest płaska z dwóch powodów:
- aparat tak ją łapie (elfy Qca gdzieś w galerii ogólnej mają identyczny problem)
- cieniowanie jet bardzo delikatne - od scab red do blood red z odrobiną bronzed flesh
Czerwień jest płaska z dwóch powodów:
- aparat tak ją łapie (elfy Qca gdzieś w galerii ogólnej mają identyczny problem)
- cieniowanie jet bardzo delikatne - od scab red do blood red z odrobiną bronzed flesh
czerwona jest z reapera, fioletowa z war gods of aegyptusmnie się ta słodka czarodziejka z Mantica podoba