Galeria Druchii

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Re: Galeria Druchii

Post autor: Rince »

Obiecane foty rydwanow.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Glegut
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Glegut »

ech... byłes pierwszy i jest mi przykro:(

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Post autor: Duderson »

Nawet fajne, ale zbyt surowe jak na delfickie charioty. Gdyby nie te manuale wyglądałyby strasznie łyso. Z czego to zrobione?
Lidder pisze:
-There's something large & nurgle-y coming first
To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Bo to jest surowa armia cult of nurgle :)

Rydwany TK, zaloga jezdzcy z 5ed cokow + nozki warriorow. Tarcze od 6ed warriorow chaosu.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Moje charioty - miały być na bazyla, ale znowu mi coś wypadło. Fotki na szybko, więc jakość słaba.
Obrazek
Obrazek
jankiel, fajnie, ze masz championow od kusznikow, jako zaloge Ale i tak wole swoje :*
To są ogólni championi - w 5 edycji tacy sami byli do wszystkich oddziałów.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Rince, albo te foty są kiepskie, albo coldy nie rozjaśnione
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Foty z flashem więc dobre to one nie będą. Coldy są rozjaśniane, podobnie jak brąz na siodłach i łuski na gadach. Zresztą będzie można je obejrzeć z bliska na bazylu :wink:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

nie podoba mi się. Widziałam Twoje prace, zachwycająco rozjaśniasz szarości. A te rydwany akurat mi nie podchodzą. Może z wyjątkiem rozjaśnień na balkonach.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Na zywo wyglada niebo lepiej!
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Eee tam, na zdjęciach też są super. I trzymają klimat armii, to najważniejsze.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Trochę nowych rzeczy pomalowanych przez ostatnie pół roku (kilka podstawek do dokończenia):

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Inne figsy tutaj

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=459008#p459008

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

Widać, że figurki fajnie pomalowane, ale następnym razem przy cykaniu fotek zapal jeszcze drugą świeczkę. Czerwony pegazista to WIP? Jeśli nie, to słaby (albo aparat, albo figsa :)). W ogóle czerwony na tych zdjęciach dość płasko wygląda.
Lidder pisze:

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

1. nie opanowany przez nas aparat, 2. Jankiel zawsze robił bardzo delikatne przejścia, a z czerwonym trzeba postępować ostrzej :)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

zły czerwony - chlast - niedobry czerwony ! Chlast!Chlast! ... :mrgreen: :mrgreen: Czy tak dobrze ?? :mrgreen: 8)

mnie się ta słodka czarodziejka z Mantica podoba i limitowany Bsb (gratuluje figurki - coraz trudniej ją dostać)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Duderson
Kretozord

PiotrB pisze:mnie się ta słodka czarodziejka z Mantica podoba i limitowany Bsb (gratuluje figurki - coraz trudniej ją dostać)
Eee tam. Jak masz 150 złych to bez problemu ją wyhaczysz na angielskim jebaju (taniej też, ale trzeba polować). Pamiętam, jak ją kupowałem parę lat temu, dałem z przesyłką 35 funtów i przyszła mi z Brazylii, bo nigdzie indziej nie było...
Lidder pisze:

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

sama namawiam Jankiela, żeby kupował takie okazyjne cudeńka, bo mnie też zachwycają.
@Piotr: tia... Chlast... ;P

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Obrazek
Ten sztandar to oryginał jest, czy z jakiegoś modelu zapożyczony?
pzdr
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Ten sztandar jest ze starych spece marines.

Czerwień jest płaska z dwóch powodów:
- aparat tak ją łapie (elfy Qca gdzieś w galerii ogólnej mają identyczny problem)
- cieniowanie jet bardzo delikatne - od scab red do blood red z odrobiną bronzed flesh

mnie się ta słodka czarodziejka z Mantica podoba
czerwona jest z reapera, fioletowa z war gods of aegyptus

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

Bardzo podoba mi się ta fioletowa magiczka.
Możesz, zdradzić jak malowałeś skórę? ;)

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

szary, szary+ elf flesh, szary+jeszcze więcej elf flesha, elf flesh, elf flesh z białym

ODPOWIEDZ