Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
to są hity nie trza na nic rzucać poza ranieniem
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Danke.
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash

- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Deamonic Mount śmiga na podstawce 40x40 czy 50x50? Bo ja już nie pamiętam a szukać mi sie nie chce 

Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash

- PIOTROSLAV
- "Nie jestem powergamerem"
Jak działa Warshrine rzucający blessingi na kogoś ze smokiem?
W sensie np. losując +1 do ArmorSave'a czy bonus jest tylko dla jeźdźca czy również dla smoka?
W sensie np. losując +1 do ArmorSave'a czy bonus jest tylko dla jeźdźca czy również dla smoka?
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
mam pytanko dotyczące magicznych przedmiotów które zmuszają regiment do szarży (np. siren song, chyba tak to się pisze), jeżeli mam kolesia w regimencie piechoty i jest na koniu albo demonicznym wierzchowcu, to czy on musi szarżować jeżeli może ale regiment w którym siedział nie miał zasięgu? mam nadzieje że w miarę zrozumiale napisałem.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
ale fajowo
bo zastanawiam się co dawać moim magom nurgla, mam do wyboru tron 6A z poison albo demoniczny wierzchowiec 2A z 5S, z jednej strony tron jest klimatyczny i zawsze może się przydać na dość dużego z małym SV ale na kawalerie jednak 5S działa lepiej a, w tedy też ma więcej 8M", kurcze sam nie wiem jak sądzicie?

- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Czy będąc w combacie moge w oddział z którym walcze rzucić Bloodcurling Roar (czy jak to sie tam pisze)?

nie, to jest liczone jako shooting a takowego nie można wykonać z CC (oprócz baśki)
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz

Dobrze zrozumiałem mojego plewnego, polskiego AB? DP jak wygra challenga to nie rzuca na tabelke?

- Zły_Blondyn
- Wałkarz
No co oznacza, że najbliższego możliwego do zaszarżowania wrogaSzymon94 pisze:ale helka musi szarżować jak jest taka możliwość