Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Warsztat Kacpra [23.04.12]
Świetne malowanie, najbardziej podoba mi się skóra . Jedyne natomiast, co mi trochę przeszkadza (przynajmniej na fotkach), to , ze się trochę zlewa kolor ziemi z dużymi głazami i elementami drewnianymi... Bardziej pasowały mi głazy np. na podstawkach trolli, czy innych - szare...
- Martin von Carstein
- Kradziej
Najlepiej tradycyjnie malowane zielonoskórce, jakie widziałem na forum. Twoje prace miażdżą niczym Gork... lub Mork.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Są fantastyczne - myślę, że wyciągnąłeś z nich, co było można, podejrzewam , że futra mają kiepski modeling - one wyszły nieco słabiej od reszty elementów, przynajmniej tak wygląda na fotkach.
No skóra jest zajebista .
No skóra jest zajebista .
a nie macie wrażenia, tak patrząca na te foty (super malowanie sporo"mówi" o samym odlewie figurki), że te orki to takie trochę spokojne są (w sensie, że na luzaku "miny" mają jak na dzikusów)- wydają mi się bardziej wyluzowani niż HE sword masters z IOB co nie za bardzo pasuje mi do konwencji
Świetny oddział, skóra kolorystycznie i technicznie perfekcyjna
Do tego fajne modele. Oddział z perspektywy stołu musi wyglądać na prawdę rewelacyjnie. Na futrze mogłeś spróbować jakoś rozłożyć światło, bo tak równo wycieniowane.
Do tego fajne modele. Oddział z perspektywy stołu musi wyglądać na prawdę rewelacyjnie. Na futrze mogłeś spróbować jakoś rozłożyć światło, bo tak równo wycieniowane.
Nie wszyscy mają taki "spokojny" wyraz twarzy. Są Ci agresywniej nastawieni. Chociaż "spokojnym" to bym go nie nazwał, może prędzej tępym? A to już bardziej pasujeMorgotH pisze:a nie macie wrażenia, tak patrząca na te foty (super malowanie sporo"mówi" o samym odlewie figurki), że te orki to takie trochę spokojne są (w sensie, że na luzaku "miny" mają jak na dzikusów)- wydają mi się bardziej wyluzowani niż HE sword masters z IOB co nie za bardzo pasuje mi do konwencji
- Kedziorson
- Masakrator
jako tatoo proponuję żółte "zadrapania" na twarzach i może coś na wzór łapy, odcisku jak na rudym 102, na odsłoniętej łopatce...mówię co byłoby miło zobaczyć a nie malować, weź to pod uwagę.
pozdro Kędziorson
pozdro Kędziorson
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Bardzo fajni Jak robiłeś skórę na mornach ?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Malowanie baardzo fajne, ale że nie jestem zwolennikiem plastikowych ogrów, najbardziej podobają mi się... podstawki. To jest kora, czy coś innego, jak łamiesz to coś?
o ile dobrze pamiętam to jest to scorched brown rozjaśniany dwarf fleshem a później bleached bonemIrek_Dwarf pisze:Bardzo fajni Jak robiłeś skórę na mornach ?
Tak zwykła kora. Łamie rękami :psmiejagreg pisze:Malowanie baardzo fajne, ale że nie jestem zwolennikiem plastikowych ogrów, najbardziej podobają mi się... podstawki. To jest kora, czy coś innego, jak łamiesz to coś?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Standardowo, czyli... świetnie, czysto pomalowany figs, bardzo na tak.
Stary po prostu MEGA Bardzo... ale to bardzo mi się podoba Twój styl malowania
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Nigdy nie mogę zrobić tak ładnie rogów. NIGDY. Zdradzisz przepis proszę?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- General Baga
- Kradziej
brawo po prostu sliczne, moze faktycznie "za czyste" (wyświechtane slowo co?) ale w kazdym calu doskonale!
Jesli mozna poprosze o przepis na rogi
Jesli mozna poprosze o przepis na rogi
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót